Selasa, 8 Mac 2011

oranglidi dan motmot episod 2








ya haa.. sekian.

28 ulasan:

MOFASAD berkata...

wow!

lea berkata...

hahahahah...terkena tahi ker?

CGG berkata...

heheh..
tetibe miss kat ko bro:)
tgk lukisan ko nie..teringat kat ko

beautiful_rose berkata...

pesal tak bagi jatuh tepat jerk? =p

sharamli berkata...

tahik

aleen aiden berkata...

knape kepala die besar?hu3

beskot berkata...

motmot tuh menatang pe??

fadh ^_^ berkata...

balasan curi kereta.
harharhar

Anis Mohd berkata...

niat buruk mesti semua tak jadi

ruffey berkata...

sgt original la watak org lidi nih. i loike so much!
leh wat copyright ni, print kat tshirt. hehe

eh, tp aku dgr gosip ko takdelah lidi manapun sebenarnyaaaa. ye ke?

oranglidi berkata...

mofasad,
-woi

lea,
-hahaha. tengok btul2.

cikgula,
-ak pn rndu kt smua.. ada ksmpatan ak turun sana.

biutifulrose,
-ish. ksian la aku.

sharamli,
-hahahahha. kenapa?

aleen,
-hehe. saje je.

beskot,
-motmot tu budak kecik tu ha.

fadh,
-cer tgk betui2. ehehehe

anis,
-yeah!! betul tu. buat jahat jangan sekali.

ruffey,
-aku mmg dah lama nk print kat baju aku. hehehe. tunggu masa nya nanti aku bagi kat ko sehelai. hehe.
-lah, nak gosip aponye. memang x lidi pun. skadar nama je tu

Farihah Ahmad berkata...

oke xpaham kenapa watak itu bernapsu dgn taik. freedom of choice?

oranglidi berkata...

farihah,
-dia kan seorang yang berseni. sampai taik pun dia kata 'art'. hahahhahahaha

| Larasephia | berkata...

okay

tak paham.

explain sat.

e. indah berkata...

hahha motmot dah kejam ...saper suh engko curik keta dia dulo ....

oranglidi berkata...

lara,
hehehe.. ni sambungan aritu pnye. kononnya motmot nak balas dendam tapi tak kesampaian apabila oranglidi berjumpa seketul taik dan tunduk untuk menghayatinya. hehe

eindah.
-haha. itu le fasal.

| Larasephia | berkata...

menghayati taik?

biar betul.

okay. seni itu complicated.

n@jwamz berkata...

hmmm? eish3...

**haha sgt ler kreatip yer**

budak ice berkata...

org tu pegi main kat taik tu asal...??

pirdaus berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
oranglidi berkata...

lara,
-haha. gitu la ctenye

najwa,
-trimas sudi singgah.
-hehe..

ice,
-trimas sudi singgah.
-hehee. die saje je tu..

Encik Psychopath berkata...

mcm tak kene tahi je? jauh tu.

Frodo Baggins berkata...

lidi ... bila bday lu dol? mac betul? happy bday semoga dalam rahmat sentiasa .. woohaaaa

oranglidi berkata...

psycopath,
-hahahha. memang saje aku wat tak kena. die bukan terjatuh le. die tengok taik tu.

frodo,
-hoho. trimas2. igt jugak ko ye.

Selipar Putus berkata...

haha.. teng0k tahi plak..

fadh ^_^ berkata...

aish..haha.xnampak plak...
lambat betollllll
:D

Rozami berkata...

"taik itu seni" fikir Orang Lidi
haha

oranglidi berkata...

selipar,
-hahaha.. saje je.

fadh,
-haha. takpa2.

rozami,
-benar sekali tu!