Rabu, 7 September 2011

Foto Lama-lama







Wah, lama jugak aku tak berkecimpung dalam pemfotoan. Lepas ni lah ye. Doakan peperiksaan aku. Hehe.

13 ulasan:

Lea IsNaw! berkata...

gmbr yg last tu smart! :)

Wanie-san berkata...

foto baru-baru ploksss...
di harap peperiksaan anda baik2 ya..^^

a little less conversation berkata...

gua terasa mahu belajar ilmu pemfotaan dengan lu la brader

sharamli berkata...

lumut!

ct odah berkata...

aku prasan...ade blog aku kt bloglist tu..haha

arryani berkata...

merujuk gmbr kaki: nk tanya...selipar tu cap "tat sing" ke?? cam slalu nmpk sliper tu... ;P

arryani berkata...

gud luck exam..

ada org ckp, kalau blur dlm dwn, ingt org tua kita,,hati jd tenang.. ;D

jiranmafiarussia berkata...

ada exam rupanya.

berhenti online lah leleliiddiiiiii!

Farihah Ahmad berkata...

yes pix last pix last!!



gud luck brader~

rafiq berkata...

kampung aku ade sebijik van lama-lama tu..hehe

vidadarisakura berkata...

goodluck and selamat hari raya! ;)

Bella Bell berkata...

aku suka gambar last tu... cun! :)

oranglidi berkata...

trimas smua,
-foto2 yg ak ambik tu saja2 ja. minat tapi x la sepro org len. haha