Jumaat, 12 Oktober 2012

Hidup yang bagaimana

Pilihan terletak di tangan kita.

Mahu terus di takuk lama dan berfikiran 'inilah takdir aku' ataupun keluar dari belenggu berkenaan.
Itu hak masing-masing.

Mahu jadi yang biasa biasa, atau yang luar biasa?

Mahu hidup direncanakan manusia atau merencanakan sendiri.

Design our own life. Seiringan dengan jalan yang betul.


Slamat mengharungi ujian hidup. Untuk student2 tuisyen aku dan buat smua.




Buat aku jugak.

7 ulasan:

dania berkata...

all the best. heheh

Tanpa Nama berkata...

yup setuju
pilihan d tgn masing2
bila dah wat apa2 pilihan, tanggung lah sendiri apa yg bakal terjadi.

-anis mohd-

fadh ^_^ berkata...

pokcik!!! lame xdtg cni. hehe.
buat ape skang?
oh, nk ckp, da stat intern.
sangat seronok sebab staff2 sgt friendly n rase mcm family. n belaja baaaanyak bende baru :)
hee

Muhammad Rafiq bin Hasrudin berkata...

semuanya bermula dari hati..kan?

eh dah jadi cikgu ye.. tahniah cikgu..hehe

Niza Romli berkata...

oh..dah jadi cikgu pulak. tahniah :)

The girl in the selebet scarf berkata...

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost. :) FIGHTING!

The girl in the selebet scarf berkata...

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost. :) FIGHTING!