Selasa, 22 November 2011

FILEM ROCK 2 Bakal mengerock 2012






Ingat lagi Rimba Bara? Malaikat Maut? Zack? Black?
Yeah.. Mamat Khalid dah bikin Rock II dan akan ditayangkan agaknya dalam bulan Mei 2012.




Kumpulan Wings (Bukan Ori Hhehe..)



Rimba Bara


Kumpulan B.P.R (Juga bukan ori)


SYJ (Sofea rasanya , tak ori jugak. Cuma yang ni memang band. Namanya Super Kinta- Antara band terkenal Ipoh)



Malaikat Maut

Masyarakat rock


Rimba Bara (semart tuu kasut aliph)

Semua gambar dan info diambil dari FACEBOOK ROCK II

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sebelum berundur, ni bingkisan untuk anda

Angry Tiger Trend Skarang.
Tahniah Harimau. Anda buktikan warna jersi bukan satu halangan untuk menang!

23 ulasan:

Niza Romli berkata...

ihhh...tak suka baju dgn seluar rock gitu. udoh! haha

cimOt berkata...

comel giler angry bird version harimau malaya tu!!aku curik!!

Farihah Ahmad berkata...

hohohhhhh di saa-saat begini, aku cuma layak nganga saja :O

april berkata...

rasa muda lagi bila teringat rock yang first tu.haha.cool woh.

april berkata...

oh ye oh ye ! yess hitam kuning menang.yyeaaahhh !

oranglidi berkata...

pn niza,
-hahaha. udoh tak udoh. yg pnting rock. ahahhaa

cimot,
-ak baru tukar tu. sila le ambik. haha

farihah,
-ya. nganga sepuas hati. haha

april,
-yehaa. kita menang! haha
-eh, bukan muda lagi ke? hahaha

missSenget berkata...

masing2 muka klasik betul....





napa ngn kaler jersi harimau malaya??

inDah iNdrIana berkata...

blh la belanja kt tgk wayang:) email kt blh x? peti_ais87@yahoo.com... smlm reply ym awk awk diam je^^

cimOt berkata...

rembat dua2 skali!!haha

Fakur berkata...

salam OL.

SYJ tu singkatan dari nama syed yusof jamalulail, pengasas kumpulan tsb.

baru2 ni saya berurusan dgn sorang mamat. sembang punya sembang rupa2nya dia adalah bekas ahli satu kumpulan rock yg kalau saya sebut nama lagu top diaorang tentu anda tahu.

dia ada cakap tentang kawan2 satu band dulu. ada yg 'masuk kedalam' dan ada yg dah mati sebab dadah.

dia keluar dari kumpulan tsb sebab lanjutkan pelajaran ke ITM. lepas tu dia fly ke US. La ni dia jadi seorang kontraktor yg berjaya.

so OL, apalah sangat yg ada pada populariti? pelajaranlah yg paling penting.

Saiazuan berkata...

memang champion wo ctr ni.. xsbr nk tgk :D

oranglidi berkata...

missenget,
-haha. muka klasik mmg jadi kan.
-dulu ada kepercayaan yang malaysia akan kalah kalau pakai jersi kuning. jersi biru bawak tuah katanya. tapi skang tidak lagi. hehe

cimot,
-hahahaha. sila2.

enfakur,
-btul2. SYJ tu saye tau. ada byk SYJ. antaranya Sofea. huhu.
-memang kalau da popular banyak dugaan dia. jamal, saleem, apek, smua trlibat bnda2 salah. lagi2 rockers. dikelilingi bnyak bnda2 macamtu. moga2 depa mnjumpai jln yg bnar.
-hebat dia tu. mmang ilmu dapat mmbezakan darjat dan nilai seseorang.
-tq en.fakur. hehe.

saiazuan,
-hehe.. ak pn xsabo nk tengok.

Wadi AR berkata...

memang rock taiko tai ni

oranglidi berkata...

indah indriana,
-hahaha. cik indriana la blanje. kn da keja. hehee.
-oh, smlm da offline. haha

oranglidi berkata...

wadi r,
-haha. tgk muke a.

Paris Lipton berkata...

rock uuuuuhh pasti tgok....!!! angry rimau!!

unknown berkata...

serabut! tp aku suka angry tiger tu. yaww~

Juliet_iRa~" berkata...

huuu..

xska la rambut panjang menggerbang..
lawak!

Hidemichi berkata...

memang kelas gambar2 rocker-rocker ni! Kasut aliph yang tak tahan tu... tak pupus lagi ker?

Hidemichi berkata...

memang kelas gambar2 rocker-rocker ni! Kasut aliph yang tak tahan tu... tak pupus lagi ker?

oranglidi berkata...

paris,
-hahaha. mesti tonton!

unknown,
-aih, mana ada serabut. hehehhee
-trimas

juliet,
-ahahha.. ok kott. hehe

hidemichi,
-mana nak pupus nye selagi rockers alive! hehehehhee

k2r evolution berkata...

adoii penyangak mane ler aq engat tadi baru nak kasi alamat 'rumah cahaya hidayah' tadi ..


bahahaha ..

http://pernahterfikir.blogspot.com/

Cromirama berkata...

Yearghhhhhhhh....!!!!