Isnin, 30 September 2013

Blog Baru

Tamat sudah percutian ke Kota Kinabalu. Antara benda menarik di sana adelah KFC sangat banyak. hehe.

Makanan laut yang superb dan murah, pasar-pasar yang best, pulau yang cantik serta pemandangan indah di Gunung Kinabalu.

Jadi sempena dengan ini jugak aku dah bukak blog baru yang dikhaskan untuk kerja foto-moto. Silakan bukak wordpress ni:


Dekat sana ada ditulis cerita tentang perjalanan ke Kota Kinabalu.






"Backpackers bertolak ke Kota Kinabalu pada jam 3.00 petang dengan menaiki pesawat AirAsia dari Miri (Harga tiket ketika itu RM170++). Naim datang menjemput backpackers di rumah.
Sampai di Kota Kinabalu International Airport 2 dalam 30-40minit flight.  Kami menaiki teksi ke Bandar Kota Kinabalu dan singgah di kawasan Kampung Air untuk mencari Hotel.  Berjalan kaki sahaja sambil mencari hotel dan akhirnya setelah pusing-pusing dan membandingkan harga, kami mengambil keputusan bermalam di Hotel Kinabalu yang berharga RM105 semalaman.  Hotel : Dua katil besar." - mm
 sekian yang demikian. =)


10 ulasan:

kosong berkata...

Moga jd photograper terkenal

oranglidi berkata...

tq kosong, byk lg kna blajor. ak kena blajar dari ko. huhu.

Awkward April berkata...

wahh.. lawanye gmba..

inDah iNdrIana berkata...

nh mcm nak ke arah jd orang seni nihhh

K2r~90 berkata...

hade bawak stok ikan untuk aku tak lidi? haha

Yuki Casablancas berkata...

lupa nk kirim ketam.. :P

cimot berkata...

yeayyyyy dah ade tempat jenjalan baru..!!

meh2 buleh exchange2 gambor..
jemput ke teratak gambor gua jugak lidi

http://cimotpunyegambor.blogspot.com/

Wak Gelas berkata...

chantek gmbr gunung kinabalu tu bahh..,ehHee

Tetamu Istimewa berkata...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Muhammad Rafiq bin Hasrudin berkata...

hai oi.. lama tk dengar cite?

hehehe