Selasa, 15 September 2009

Sajak dimalam 7 likur (likur tu menda?)

Ramai sangat blogger buat sajak. Jadi wa pun terasa nak buat sajak. Wa reti buat sajak moden je.. nak lawan sajak dengan Anak Laut atau Lumut, payah sekali.. Terima je lah.. sajak wa cipta dalam 13 minit ni..

khas buat lu semua,

Tajuk: Andai Hensem Menjadi Ukuran

Andai hensem menjadi ukuran..
sudah tentu kekayaan bukan lagi ukuran. haha..

Andai hensem menjadi ukuran..
Lu nak ukur baju raya pakai ape?

Andai hensem menjadi ukuran..
maka ramailah binatang peliharaan tak sudi menjadi jinak dengan tuan mereka yang kurang hensem.. "woi kucing, sampai hati lu!"-tuan kurang hensem.

Andai hensem menjadi ukuran..
maka susahlah brader kurang hensem mendapat pekerjaan.. lagi-lagi kalau kerja yang memerlukan interview. Jadi bertambahlah kutu2 jalanan.. lingkup lingkup..

Andai hensem menjadi ukuran..
lalu banyak lah cewek2 langgar pokok bila berjalan kerana sibuk mencari si hensem yang tinggal 2-3 kerat je dalam dunia..

Andai hensem menjadi ukuran..
sesungguhnya Black payah jugak nak menang Mentor musim ke-3.

Andai hensem menjadi ukuran..
Susahlah peminjam-peminjam nak buat pinjaman bank. Nak kena Shah Rul Khai je..

Andai hensem menjadi ukuran..
ramailah gadis2 mencari-cari jejaka sehensem Nabi Yusuf A.S

Andai hensem menjadi ukuran..
si penggali kubur pun memilih kalau nak tanam mayat. cis. penggali kubur, lu hensem sangat ke?

Andai hensem menjadi ukuran..
Bai Bangla yang jual roti atau karpet mungkin sekali tidak laku rotinya..

Andai hensem menjadi ukuran..

kanak2 kurang hensem dapat duit raya sikit je. ade jugak yang tak dapat langsung. siap kena halau. hehe.

Andai hensem menjadi ukuran..
berjuta-juta wanita sudi menjadi anak dara tua sementara mencari pasangan hidup..

Andai hensem menjadi ukuran..
Mak bapak dah tak tengok anak die sekufu ke tidak kalu nak cari menantu. Tengok muka macam Zed Zaidi sikit barulah nak setuju.. x kesah la kalu die perompak.

Andai hensem menjadi ukuran..
semut-semut tak akan makan gula kalu bukan dari tangan si hensem semata-mata.. semut oh semut. pijak kang.

Andai hensem menjadi ukuran..
Banyak lah kekosongan di medan modelling sebab ramai si hensem nak keja Perdana Menteri.. pejadahnye wa cakap ni?

Andai hensem menjadi ukuran..
Ronaldo, Kaka, Torres, Buffon, Arshavin, Fahrin Ahmad, Noh Hujan, dan Fabregas sahaja yang boleh cari makan dengan bermain main bola.. Pemain skuad Harimau Malaysia ? Lu tengok je sendiri..Hensem Harimau lagi..

Andai hensem menjadi ukuran..
Akil Hayy Rowa je yang dapat jadi ustaz..

Andai hensem menjadi ukuran..
Ramai bini mintak cerai bila laki dah mula naik kedut.. ish ish..

Andai hensem menjadi ukuran..
Lu baca tak blog ni?

Andai hensem menjadi ukuran..
orang orang hensem je dapat masuk syurga. Ha, camane tu?

Andai hensem menjadi ukuran..
Dah la tu. lu sambung sendiri lah!

Boleh ke wa akhirkan sajak wa macam tu? Ah, biar lah..


komen awal wa terima:
"Lu rasa nak jadi Sasterawan Negara tak?" - Dewan Bahasa Pustaka Daerah Kuala Kangsar

"Akak tersinggung ni dik oi" - Rugayah aka Lady GaGa (anak dara tua)

"Ni sajak ke lawak?"- Amri Yahya, pemain bolasepak.

psst: pandang rupa, pandang rupa jugak.. hati lu jangan letak tepi..
psst: selamat hari lahir ke 5 bulan blog cakapwa ni
psst: ni tahun ke 5 wa beraya tanpa ummi. Al-Fatihah buat ummi.

62 ulasan:

imHepPie berkata...

andai hensem menjadi ukuran...
pasti aku x pilih fahrin ahmad...


al-fatihah wat arwah umi ko...smoga rohnya dcucuri rahmat...

notso_violet : seindah bunga seri pagi berkata...

noh hujan hensem?

{lumut} berkata...

weh..bile mase lak aku buat sajak??haha..
anak laut hebat kot..

weh..best gle ko punye sajak ni..
serious best.
gelak guling2 aku bace.rase nak lempang2 je blog ko neh..hehe...

kau jgn sedih2 da..
nak raye kan..
Al-fathihah utk arwah...

pu3iman berkata...

andai hensem menjadi ukuran...
berapa inci yg layak utk dikira hensem?

amcm? ada baik x sajak sambungan nih :p

The Hobbit Frodo berkata...

oOITTT ... aku yg nak berfakur dikesyahduan tak jadikk baca sajak tujuh likrr nih!!!


Andai ensem jadik ukuran ~
suar kecik cap "cicak" pasti jadi pilihan


huahuahuahua ... bley??


((akooo powwnnn x reti sajak arr beb!!))


((tahniah dapat offer DBP))


((^_*))

meor saiful rizal berkata...

hahahaa..

mmg da best bro..
aku rase sume org kualer suke sajak nie..

noh hujan ensem woo..wowoo..bapanya mahukannya..
hahaa..



alfatihah buat umi bro..

aien~s corner berkata...

hepi raya aidilfitri orang lidi... hehehe

=)

Akmar Anuar berkata...

nak tau tak?
org ppuan slalu kalo mara2, mesti die ckp, "muka macam &^&$^%$, kalau hensem takpe gak..tak jadi nak mara"...

hehehe...agak2 laki pon mcm tu gak kan? =p

tapi btol la, kalo da hensem tp perangai buruk susah kot nak suke dgn die..

Akmar Anuar berkata...

wawa, jgn sedeih sbb raye tanpe ibu tersayang =(

mimie berkata...

anti climax la sajak lu ni..tergantung..good job anyway.isi kemas dah meaningful.pandai jgak lu bersajak ni..

*al Fatihah buat ummi lu...

SwEeTFoResT berkata...

hehehe..lu memang hensem..hahaha...rajin lu wat sajak erk..hehehe..wa x de seni nak wat bende2 nieyh..hehehe..

*al fatihah tuk arwah ummi lu..

.rafiq. berkata...

pandai lu wat sajak. terharu wa baca. rasa nak makan roti canai sekeping je skarang ni. wa jeles ngan akhil hayy. lu?

lu ank yatim ke? alfatihah wat ummi lu.

jangan sedih2 okay. lu kuat macam badang.

sharamli berkata...

naseb baik CANTIK x menjadik ukuran...
alfatihah untuk arwah ummi...

Anis Mohd berkata...

urm .. zed zaidi , noh ujan ensem ke ?
terkompius anis di situ .

alfatihah buat arwah ummi .

green berkata...

sadis..

ak tak hensem..sudi lagi nak bg komen di blog ku?huhu..

ruffey berkata...

andai hensem menjadi ukuran,
mesti blog aku lebeh pemes banding blog ko kan?
hehe.

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin ^^

{lumut} berkata...

penat je dtg byk kali.tp x reply.merajuk!
hahaahhaha

zzarina_hasim berkata...

andai hensem m'jadi ukuran..
erkks..tetibe ilang idea..huhu

org p0n da msk thn ke-4 raye tnpa ayh..mmm,.
alfatihah buat mereka..=(

syed mohamed bin syed hassan (jen) berkata...

org lidi!!!
sahabat karib blog gua....haha.. (lu mngaku x kite karib??)haha..wa mmg suke bace sajak lu ni!!tah la..mcm ade rase bangge bile bace!!lu suka baca blog gua,gua suka baca blog lu..suka sama suka da ni..biule nak masok minang?hhahaha..akhirnya lu update gak..wa da hilang keruan nak bace blog lu da..haha..

wa nak tambah boleh x??wa pon minat bersajak ni..kalau lu xbg tambah pon,wa kisah ape??haha..

Andai hensem menjadi ukuran..
najib boleh ke jd pm?? =P

Andai hensem menjadi ukuran..
gua boleh ke nak post komen kat blog lu??kat tempat komen ni tulis."sape hensem je boleh komen.."xnangis gua??

Andai hensem menjadi ukuran..
lalat nak hinggap kat taik org hodos seperti gua ni??xkering r taik gua..hahahahaha...(tp kan,gua rase kan,kite hensm r...)haha..

lu tunggu pantun raye gua!!mlm raye mayb wa post..huhu

syed mohamed bin syed hassan (jen) berkata...

lu ingt sng wa nak link blog org??tp lu terpilih bai...

terrarosa berkata...

Andai hensem menjadi ukuran.
fuh nasib baik lu sudah bertunang... kalau tak , susah juga lu nak pikat pompuan hahaahaaa

John Iverson berkata...

maka ramailah binatang peliharaan tak sudi menjadi jinak dengan tuan mereka yang kurang hensem.. "woi kucing, sampai hati lu!"-tuan kurang hensem.

Gua suka yg kt ats tu wakaka....

Selamat menyambut hari raya bro

tuntung berkata...

Andai hensem menjadi ukuran..
Ronaldo, Kaka, Torres, Buffon, Arshavin, Fahrin Ahmad, Noh Hujan, dan Fabregas sahaja yang boleh cari makan dengan bermain main bola.. Pemain skuad Harimau Malaysia ? Lu tengok je sendiri..Hensem Harimau lagi..


noh hujan hensem ke??
soh diA ejas dlu rmbut..hjhahhahahah


tuntungkita.blogspot.com

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP berkata...

Andai ensem jadi ukuran..








emm..wa tak tau nk ckp ape..hahahaahah...
selamat ari raya bro..
al-fatihah utk ummi lu..amin..
heheh.

farah berkata...

eh,

comelnya sajak nie.

:D

itafukada berkata...

hahaha..sajak sungguh..
andai hensem jd ukuran..mmg jd ukuran pun dlm dunia skrg ni.huhu..

siti murni berkata...

andai hensem jd ukuran, tak perlu lah ada pita pengukur atau ruler lagi di dunia ni...huhu..
boleh??

syed mohamed bin syed hassan (jen) berkata...

nak lagi!nak lagi!
andai hensem menjadi ukuran,
org lidi nak ke singgah blog gua.. =(

milimilo berkata...

andai hensem jadi ukuran? hensem tu boleh diukur ke??aku xsuke laki ensem..byk psaingan nanti..hehe..so,kalo hensem jd ukuran,kesian la kat mat2 hensem tu sbb aku xnak pndg diorang.. :D


al-fatihah utk arwah ummi ko..5tahun pn mesti rasa cm baru je kn..tsk T_T

!Hidup dalam kotaK! berkata...

wah...

gempak je kan ko pnye sajak...

hahahha...

persoalan,,,kenape tajuk nih jadi pilihan??

hahahha...

+_+

baby berkata...

andai ensem menjadi ukuran,
tu tandanya org tgk luaran bkn ap kat dalam,
walaupon bdk ensem ni x hafaz quran,
tp yg ni jgk yg dikejar siang malam..

hahaa
btl x?

joegrimjow berkata...

indikator itu boleh digunakan di sesetengah tempat
hehe

Razman berkata...

sambung versi wanita plak weih, andai cantik, sexy kebabom menjadi ukuran..

p/s:wa dh update atas permintaan lu..lmbt update kerana awek yang sedang ditekel sekarang suh wat entri pasal die..haha
slmt hari raye..

azzaliena suziantie berkata...

al fatihah....
jgn sedey sdey doe
follow ko yer blog weh org lidi :)

zinatulhayah89 berkata...

al fatihah utk arwah...
bykkn d0a ank s0leh (andalah)...

em, ensem watpe kal0 hati xensem...
better cari yg tak hensem sbb tak delah timbul isu cemburu ker...hee =)

tp kal0 cantik (utk p0mpuan) mesti nak jadi p0pular...haha, ade kena mengena ker? =0

s@yangh@sni berkata...

2, 3 KUCING BERAYA..
MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Andai hensem menjadi ukuran..
sesungguhnya Black payah jugak nak menang Mentor musim ke-3.



ini yg paling kijam. hahahahahahahahha.

andai hensem menjadi ukuran
mesti lolly pilih orang lidi sbg suami.muhaha

intan.dayana berkata...

hahaha.lawak lah!

A+z+i+E = AziE berkata...

slamat ari raye ~_~.... maaf zahir batin... sorry, if slame ni ak ad kate2 ko mcm2... hek2... tp tu la fav ak... nk wat cmne...

*sorry 4 ur ummi.. T_T
*ko mmg ensem

areQue berkata...

kau hensem jugak ke org lidi???
i like!

ahahahahahha..
tq coz sudi polow rq

oranglidi berkata...

terrarossa yang bertunang tapi x bagitau wa?:
-hahaha.. lu memang suka menyakat orang. cis.

brader John!:
-hahahhahahaahah.. 2-3 kali gak wa garu kepala nak pikir idea tu. hehe.
-slamat beraya.. lu jangan beraya dlm hutan lak!

tuntung berkata - kata!:
-hehehe.. wa dah suruh aritu.. kan die dah ejas sikit.

kakuna berkedipan lah selalau!!!!:
-hehe. wa pun x tau nak jawap ape.. hehe.
-slamat ari raya, trimas!

farah fauzana?:
-hehehehehe.. comel? cis!

itafukada!:
-ape makna nama lu ni??
-memang jadi ukuran kan?

siti murni:
-hehehehe.. pita pegukur memang xyah beli pun xpe.. pinjam je. haha!

syed Jen:
-ambui!!banyak plak dah idea lu!
-wa singgah punya, sebab lu memang ensem

milimilo yang lame x dgr berita:
-hehe.. lu suka lelaki kuang ensem? baguihla..
-em. 5 tahun pn rase macam baru je lagi.

kotak hidup:
-gempak? lu beli majalah gempak sbenanya..
-tajuk ni lah best sikit. hehe.

baby :
-betul!!

joegrimjow:
-ye btul2.. harap2 Tuhan x guna indikator tu.

RazmaNamzaR:
-Wa x reti buat utk diri wanita. hehe.
-lu dah apdet? baguih!
-slamat hari raya
-lu dah berjaya menekel? bagus!

azzaliena suzianti aka azza:
-trimas
-wa x sdih, cuma trkenang.
-trmas sbb poloww..

ezaty UIA:
-trimas.. insyaallah..
-hati memang kena hensem dan di make up sntiasa!
-ye ke ade kena mengena ?

sayang hasni:
-best gile pantun lu! wa x reti sangat!

miss lolly:
-hehehe.. ala, wa dah call Black.
-a? andai wa ensem? cis..

intan dayana darwisy:
-hehehe.. slamat datang blog ni..
-lawak ke? taip OnLine je.. heheh.

cikgu Nazirah khamsani:
-sama2 lah, wa pn mtak maap.
-trimas
-bile plak wa ensem?

areQue:
-trimas karena dtg sni.. heehe..
-wa x cakap wa ensem pun.
-sama2. hehee..

oranglidi berkata...

Trimas kasus smua yang komen2.

imheppie si pelangi:
-aik? lu bukan suka fahrin ahmad ke?
-ye. trimas.

tak se violet dan bunga segar di pagi kali:
-aik? tak ke?

pekot:
-aik? lu x buat sajak ke? hehe. salah orang lah tu
-best menda nye? sajik ni.. bukan sajok.. haha
-lu guling ke lu nak lempang? pilih salah satu je..
-trimas.ok2, wa x sdih. teringat je.

putri beriman:
-ahahahhaahaha!! lu memang ada bakat la!

the hobit frodo:
-oi! lu nak berfakur ?
-seluar kecik cap cicak tu jenis kiko kan?
-ceh, wa dah bace entri pasal sajak lu aritu. x pandai konon. hehe
-wa xdapat lah ofer tu.

meor si hujan:
-cis.. best celah mane??
-orang kuale bukan suka ke kuala ke? hehe.
-ooo.. bagus2.. die memang hensem.
-trimas

ain si korner?:
-hoho.. slamat hari raye!

akmar anuar dan olie nya:
-uih, camtu ke pmpuan? ke lu sorang je yg cakap itu macam? hehe
-laki2 x penah lak mcmtu.. sound derek je. haha
-hensem perangai buruk = ____

akmar anuar juga:
-ok2.. hehe.

mimie oo mimie:
-haha.. anti klimaks tu menda??
-heheh, isi pun men tembak je time tgh terawih dapat hidayah. haha.
-wa bersajak je. mendeklamasikan sajak hancur lah. haha
-trimas

suwitt nye forest itu?:
-hahaha.. bile mase wa hensem?
-xde a rajen sangat wat sajak ni.. kalu basuh baju baru lah dikira rajen. haha
-ala, stiap orang ade seninya trsendiri
-trimas

rafiq si kaki jalan:
-hahah.. lu terharu sebab apa? sebab makan cili ke?
-alamakk, lu nak roti canai? ni buat wa nak maen hoki ni!
-akil hayy? wa jeles sebab die suka2 je kawen wahida.
-huhu, anak yatim . wa kuat je.

sharamli:
-ala, kiranya ada lah jugak.. saje je wa tak buat. hehe.
-trimass

Anis mohd:
-zed zaidi hensem la sikit dari rowan atkinsen. hehe.
-wa pun dah konpias, hehe.
trimas

hijau si kucing berkacap
-sadis??
-hahhaha.. sudi je.. wa bukan tgk hensem ke tidak..

dokter ruffey mengutamakan rakyat:
-masalahnye lu memang hensem!
-slamat hari raya!

pekot:
hahahahaah.. merajuk2..

zamzarina hasim:
-cis, ilang pulak idea lu!
-hm. alFatihah buat mereka smua

Syed Jen :
-hehe.. sahabatt!!
-lu suka? ambik lah. hehehe.
-lu gi lah pinang cewek lu nu! hehe.
-oi! memang menjadi la lu punya sajak. pantun pun best lu ni.
hehehe..
-panjang lu komen arini? hehe.

syed jen:
-waaahh! trimas kasus sbab link blog wa ni. hhe..

arryani berkata...

Andai ensem jadik ukuran???
..
..
hmmmmm(Tengah pikir sambil garuk2 kpala...)
..

Sape yg ukur ensem tu??!! Ko ke??

DaliaLiyana berkata...

akak pun tak tau likur tu amenda....huhuu..
ape2 pun..
yeahh,,nak raye da..
camat hari raye..
pulang dgn selamat..
kem salam org kg..
jgn lupa tapau kuih raye utk DL....hehehe..

oranglidi berkata...

cis. wat x tahu pulak..

golongan hawa lah. haaaha.. ukur pakai ukur lilit.

itafukada berkata...

-makna nama aku..
ita? tu nama aku.tp kdg2 ko leh pngl aku angelina jolie.hikhik.. fukada? tu sj2 ngade2 ltk.xde kne mngena dgn fukuda itu okeii.huhu..

-andai ensem jd ukuran..
mmg dlm dunia skrg mcmtu.xleh nak kate ape la.huhu..tp aku xkesah..=p ~

oranglidi berkata...

hahhaa.. weh bile masa ade gambo2 orang kat sebelah komen ni? hehe

cik Dalia Liana:
-lu akak wa kan? hehe
-slamat hari rahaya. tapau tapai sedap gak kan?

ita aka angelina juli:
-ohh.. barulah wa tau.. hehe.. la, angelina juli? heheehe..
-lu x kesah terhadap apa??

intan.dayana berkata...

bagus lah.lepas ni buleh la buatkan sajak untuk kelas bmku.cekgu itu kengkadang menyuruh pelaja membuat pantun lah,sajak lah.tp daku tidak kreatiflah.tOlOng menOlOng amalan mulia.

selamat hari raya~

tehais berkata...

andai hensem jadi ukuran,
orang lidi la yg paling ensem..hahahha

boleh camtu?kekeke

selamat hari raya ;)

chipsmore berkata...

biar x hensem..tp menyenangkan ati..kalo wat sakit ati je..boleh bla...ahaha :D

.rafiq. berkata...

weh kau tengok chipsmore dah bagi ayat nak suh kau masuk line la tu.hahahaha

faiq berkata...

aku x nmpk lgsg ciri2 sajak

OREOO berkata...

cepatla update..
xsabau..ngee..

salam idulfitri :)

zatil berkata...

Noh Hujan hensem!!^^ hehe. slamat hari raya orang lidi~

en_me berkata...

hensem ghitewww..

bobo berkata...

bro yg bab syurga tu gua tak puas ati! gua pon masuk syurga! hehe..selamat ari raya bro lidi penyapu.. :)

DaliaLiyana berkata...

update entry...jgn MALAS>....hehehhee..

Masy berkata...

andai hensem jadi ukuran....
akan terpampang di dada2 akhbar..

"harga beras naik RM5 sehensem"

atau

"mat rempit itu ditahan kerana menunggang motor secara melulu - iaitu 200km/hensem"

isk. susahlah.

oranglidi berkata...

intan dayana:
-oihh, boleh je wa tulung. tapi satu hari nanti lu kena belanja cendol sepinggan. hehe.

teh peng!:
-lame x dgr kabar lu! dulu kemain memblog klung klang. hehe.
-cis. lu nak sindir wa hensem? hehe.

cipsmore kjap ada kejap ada..:
-hahaha. betul dah tu. (tuju kpada wa ke?)

rafiq diari ramadan:
-haha. masuk line ape ni? line tepon pun wa x bayar lagi!

faiq siew pak coi, pengakap diraja:
- ye ke? wa ingat dah jadi sajak..
-gini jelah, lu deklamasi betul2.. jadi lah sajak kekgi. haha

oreeeeoooo:
-dah apdet!
-lu x sabor tunggu menda weh?

zatil:
-slamat datang blog wa ni.. trimas kasus
-hehe, hensem lah. wa tau lu minat benar dgn noh tu.

en-me:
-lame x jguk blog lu. maap byk2!

bobo:
-hahaha.. lu ensem dah xpe lah tu. hehe
-bile mase nama wa ade penyapu??

dalia liyana yang , mengamalkan kesihatan baik!:
hehe. dah apdet

masyhkah lu ingat?:
-haha. best jugak idea lu ni. xpe, lu muatkan dalam blook lu nanti!

Tanpa Nama berkata...

buy zithromax >>> http://zithromax.ucoz.com/zithromax.html <<< buy zithromax online cheep


buy zithromax without prescription oral suspension, buy zithromax online

non buy zithromax without prescription, buy zithromax online

buy zithromax overnight shipping yahoo cod, buy zithromax online

suspension price buy azithromycin zithromax, buy zithromax online

buy generic zithromax bacteria macrolide antibiotics, buy zithromax online
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy powder strep throat tonsillitis generic zithromax, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy generic zithromax antibiotic strep throat, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
over the counter buy zithromax without prescription, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy 1g azithromycin zithromax, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy zithromax stomach pain dizziness online, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
buy generic zithromax shingles, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
without otc buy zithromax online, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
shipping buy zithromax without, buy zithromax online[/url]
[url=http://virtualatdp.berkeley.edu:8081/2763/~buyzitromax100]
stomach pain buy zithromax uk, buy zithromax online[/url]

Tanpa Nama berkata...

Hello

I wanted to share with you a great site I just came across teaching [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] For All Levels If you guys have seen the Discovery Channel TV Show called Fight Quest you would have seen their chief instructor Ran Nakash there featured on their [url=http://www.kravmagabootcamp.com][b]Krav Maga[/b][/url] segment. Anyways, let me know what you think. Is training via the internet something you would do?


cheers

Ken

Tanpa Nama berkata...

Incredible site I loved reading your info

[url=http://partyopedia.com]party supplies[/url]