Ahad, 6 September 2009

APE KE BENDA MAEN TUTOP2 BLOG NI?

Apdet: Konstraksyen bermula semula.. demi memeriahkan blog ni..


oh, blog ini ditutup sementara haritu sebab ade konstraksyen sikit. (konon2nya..lah ) Ramai sangat ade template macam blog wa yang sbelum ni.. jadi wa adjust sikit2. haha.. padahal tkar template yang dah sedia ade je.

Oh, jangan salah anggap pulak. Dalam tempoh tutup, wa xde pun invite2 sesape utk membaca blog ni. Hanya wa. Jangan sedih medih sangat, nanti merana jiwa.

PESANAN: Dalam pada masa wa bermain-main dengan template, tanpa disedari wa dah merosakkan sesuatu yang penting dalam blog ni.. yakni.. LINK LU SEMUA!

jangan terasa hati dulu.. lu tinggalkan je alamat blog lu .. nanti wa link balik.. susah2.. nak goreng tomato x de lah sepayah maen blog ni kan? ceh...

21 ulasan:

oranglidi berkata...

susah betul maen tukar2 menatang ni. sakit hati pun ade. cis.

{lumut} berkata...

hahahaha..
aku pon pernah gak..
once kalau kite dah kaco code tuh..
mmg link tuh akan hilang even kite copy link tuh before edit.
kenapa aku pon x sure.
tp aku pon pernak rse sakit gak la link sume ilang.then nak add satu2.hoho

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

mmg sussah.tu rr nak copy balik url kn2. malas gak ghase:):)


link lolly mane?

A+z+i+E = AziE berkata...

eleh... wat 3 kolum jgk.. hek3x

zinatulhayah89 berkata...

em...da malas nk pk tukaq2 ni, kang lagi hancus! =(

Razman berkata...

naseb baek link wa masih ada bro..haha
aku mula2 nak tukar2 gak, tp bz bangat skrg..xde mse nak tukar..sgah blog lu pun lambat dh..nseb bek sgah gak, so dpt pengajaran..tak jadi tukar template..

cookie devine berkata...

letih lorrr main bk ttp nih.

Kuwe berkata...

hahahah.

pdnlah dgn muka lu.
yg gatal tgn sgt tu kanapa.

zzarina_hasim berkata...

mn link shayer?

oranglidi berkata...

Lumut:
-hahaha.. same lh kite.
-wa skang tengah susah payah mncari link2 prnah ada di segmen enjit2 semut tu

miss lolipop:
-hahaha.. dah ltak.. trimas kasus karna mengingatkan

azie aka nazirah khamsani:
-hahahaha.. mesti a, manfaatkan segala ruang dan peluang yang ade..

ezaty saadah:
-hahaha.. lu pnye blog dah ok tu.. xyah la tkar2 lagi

RazmaNamzaR:
-aiiyya.. tu a, nasib bek lu punye ade lagi.
-hehe

kukies devine:
-ala, demi kebaikan gak.. kang kalu wa bukak mase under konstraksyen, lu pening kpale tengok.

kuwe kito demo:
-haha.. muke wa memang padan. lu?
-oi, gatal skali skala je. tu pun nyamuk yang ketik..

zamzarina hasim, bukan rtm dah:
-hehehe.. dah ltak!! haha.. ampun2..

teuku@ceh berkata...

hahaha...wa pun penah kehilangan macam lu bila bermain dengan menatang templete ni..sepak kang..

OREOO berkata...

wa mmg rase nk bunuh diri bler dapat taw lu privatekan blog lu..
alhamdulillah,xjadi bnnuh diri,lu dah bukak blik..
btw.,cntek gler blog lu skang..
WOOWWWWW..*wink wink

imHepPie berkata...

wei2...buat kt blog aku skali..huhu...ko kan ensem...lalala~~

oranglidi berkata...

teuku aceh:
haha.. yeke? cis.. sepak tin la baru best.

OREEO:
-alamak, jangan la sampai begitu rupa.. cantik? adui, wa ingat nak buat lagi kolot.

imHepie cik sarmila:
-hahaha.. buat ape? hensem2 belakang kira. haha.

░♥si lampu neon♥░ berkata...

org lidi dah majuuuu ade sidebar la plak huhuhu cantik =0

oranglidi berkata...

lampu nion.. aiyya..maju menda plak. biase je la.. lu pnye blog lagi menarik la..

arryani berkata...

Blog lu boleh tahan hensem gak...

tapi...

tak secantik langsir wa, yg wa baru beli nih!!!

Nway..

slamat main tendang bola ..

imHepPie berkata...

wei2 awat nama aku tetiba jdik sharmila lak???hoihhh..menyalahi hak kepenggunaan neh..aku saman ko!!!!haha..pokcik kayooo!!

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP berkata...

woo..patot ar wa takleh view lu nye blog..konstraksyen kunun la..bagai..hahaha..link wa ade..?? heheh..
hikayatkakuna.blogspot..weeee.....:))

EN.ROBOT berkata...

header camtu je ker,..,?
biasa ade lukisan mural..?
ngeh ngeh ngeh,...,~

oranglidi berkata...

kakauna: ahaha.. maap seribu maap.. dah ade la lu punya link. hhe.

encik robot si robot: hahaha. xreti adjust size la brader!