Selasa, 16 Februari 2010

Hari Terakhir ketemu Blogerian


15FEB 2010

PAGI SAMPAI PETANG :

PERKAHWINAN ADIK MISS GULA-GULA [ms Haneem] plus KEHADIRAN BTF DAN WIRA TUNGGAL LEGACY.


Wa dan ahFatt merempit ke Majlis Perkahwinan.


Banner Majlis Perkahwinan di Pusat Komuniti Lembah Pantai


kak Yam (kanan) datang sekali dengan adik dan adik ipar.
Orga (dua dari kiri) bersama teman.


Kanak-kanak yang belum dewasa.


Mak andam menyolek awek-awek pengiring.


Gadis pengiring.

Ketibaan Pengantin Baru.


Adik Haneem yang pengantin pompuan tu.

Bunga rose di fokus ketika majlis renjis-renjis dipilis..


Sore cik Gula-Gula memang lunak! Kareoaki lagu MYhEART. Hehe
(Fhad blah bila nama dipanggil untuk menyanyi.)

Kolobrasi Blogerian dan Wira Tunggal.

SEBELAH MALAM: LEPAK DI SATE KAJANG, KAJANG.

Fhad yang sakit lutut lepas layan Daytona..



Sate ayam, daging, ikan dan perut lembu.


Bila dah kekenyangan, kami bertolak ke Putrajaya.


Wa tak paham sangat aksi ni. Harap-harap Khir Rahman tak tengok adik dia buat hal.

Hehe.

Soksek Soksek: Hari ini last day 'JOURNEY TO MEET some BLOGERIAN'. Jadi lenkali kalau ada kesempatan, wa pergi lagi. Sekut tawar dan yang lain-lain, sori x smpat jumpa lu.

45 ulasan:

wong ah ian berkata...

test dulu..

wong ah ian berkata...

finally!!!!!!!!!!!!!! aku berjaya fes kat entry ko...x sesia aku berjaga spnjng malam...wahahahaha....

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.aweks ;p

wong ah ian berkata...

lu ni mang nak kene ni..wa x prasan lak ade gmbr khir rah ian kt situ..nasib lu tetamu kat sini klw x mang lenyek je ngn kete bpk wa smlm..

lu da msg org tu belum?..pegila msg..dia rindu kat lu la..

LORD ZARA 札拉 berkata...

lapar siot tengok gambar~

inDah iNdrIana berkata...

sape awek bwa skali tuh??
kamu...
kamu..
kamu..
kamu..

shakinah berkata...

kau sebenarnye nak tunjuk gambar awan tu kan?

ceit

deqyalalink berkata...

woihh.best best ! wa dtg ptrjaya wa gtaw lu ah

nawal berkata...

kanak2 yg belum dewasa

adekah kanak2 yg sudah dewasa??

hahah!

Fhad Boulala berkata...

woiii lu nak mati ke letak pict last tu? gua panas je ni siol... jahana, lu kawan makan kawan ni.. hahaha.. shax tu awek aku.. maksud aku bakal awek.. hahahaha.. tq kat ko sbb sudi layan pale otak kitorng yg giler.. tapi ko lagi giler.... ciow.. blk tronoh elok2.. jgn nakal2.. cubit pusat nnt..

e. indah berkata...

encik LiDi hye ...

tQ singgah 2nd blog aku tue, ko ckp sedap aku nanyi, maka aku kira ko tak dgr betol2 lah kot hahha, punya sumbang abis tue geng ...tapi TQ lah aku trima jer kalu lu ikhlas puji ...hiihi


wahh besh gambar sakan korg ...muhibah gitu blogerian suma ..~~ ; )

Moon Death Spell berkata...

BESTNYE... (cemburur)

sharamli berkata...

patut la sekut tawar em0 je...

{lumut} berkata...

asik makan satay je!!!!!!
gua nak jugakkkk..
pehal ade gambar shax??
jiwang!
=p

mira ellyna berkata...

huh..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

uish ko bile lak






































nak kawen

Judiene berkata...

which one is you?
the jumping guy?

Jard The Great berkata...

argghh.. ku baru smpi KL.. mlm neh free? ahakzz..

Koyuki berkata...

ada dapat bunga tak time pegi orang kawin..
bagi la kat gua barang sekuntum..kehkehkeh

peja berkata...

"Bila dah kekenyangan, kami bertolak ke Putrajaya."





igt xpegi putrajaya...

Wanie-san berkata...

laen kali jmpe aku plak..
kalau sudi n kalau ak dah xpemalu..lalala

oranglidi berkata...

WA SKARANG ONLINE DI CAFE SIBER BERHAMPIRAN DENGAN PUDURAYA. MALAM NI WA BERTOLAK. KEH3. komen nanti wa replai

sya ar berkata...

15FEB? semalam?
mlm smlm wa gerak putrajaya gak
tp x nmpk pon lu
wakakaka.

hans berkata...

sebab ku baru geng dengan ko so nak tanya bila ko nak kahwin?
ker ko dah kahwin?

orang lidi : gila apa budak ni..masa bila aku geng dgn dia..hahaha

.rafiq. berkata...

lu pegi mana-mana tak ajak wa.

cik CumeY berkata...

naper aku tak dapat join kali nie?????

naper naper???

aku still tak sihat lagik...

aku sedey :(

GhOsToNe berkata...

slmt kawen..
n bhaagi lew pngantin tue!

shazruls berkata...

percutian yg berbaloi...aku pn nk trun kl bulan depan,tp aku takot ...takot xdapat luangkan masa besama mereka(BTF)

si kosong berkata...

oranglidi..lu nangis x masa kt puduraya.?mesti lu sedih nak tinggalkan kami..

hans berkata...

hahha
orang lidi
jgn perasan lak ko lelaki A
kalau perasan aku minta maaf...
xder tuju pada ko pun tau

-li.zue- berkata...

korang ni memang ronda-ronda kl abess lah.

lembah pantai...

kajang...

putrajaya...

pehhh!! hebat2~

lelidi.... shax??
*kening2..HEHE

nyampah betul wa tengok pic sate tu pagi2 buta camni.
laparlah weyy.

mamai berkata...

naper lu tak berkaraoke sekali

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP berkata...

best nye...best nye...dapat makan free!! kan...? lu musti suke..hehehe...


tu je gua nk cakap...bubbyee...hehehe

Anis berkata...

weh ,
gmbr mknn menggoda jiwa doe

Haris Dot Com berkata...

cis orglidi...awal gile ko berangkat pulang...bru nk mesra + peluk cium ngn ko.....perkenalan kite lom lame lagi...cewahhhh bapak gay ayat aku.....

apesal mkn satay x ajak aku??? bavisss

siti murni ishak berkata...

munge ros....
muke pengantin x clear..huhu

imHepPie berkata...

aku ari2 tnggu di baling xda pon~isk

aleen adela akoo ^_* berkata...

maaf,xdpt menjejakimu slame akoo ilang melaksanakan misi penting.
ape2 pon..







ko tetap d hati.




hak2!!cam hape tah stetmen akoo tuh.

Wanita Itu berkata...

wah best!!

noor afzan berkata...

ku sika gambor kanak2 belum dewasa tuh..
haha~

vidadarisakura berkata...

tiba-tiba aku rasa mau undi ko jadi ketua kampung.

FarhanaDr berkata...

Maap lambat komen.. Hehehehe.. Wa baru balik cuti.. Wakakaka.. ;p

Apesal lu tak nyanyi kat kenduri tu? Pekena satu lagu otai.. Pergghhh!!! Sure mantop..

Wa suke laa term "bloggerian" tu.. Ahaks.. Boleh wat movie ni..

¶A.K.I¶ berkata...

wooho!!! ko berjalan xhengat!!!

Frodo Baggins berkata...

>>___<<


ada sesiapa yg terkenan dihati? majelis kawen ni aura "jodoh" kuat.


selamat pengantin baru lidi.

cik selamah kundang berkata...

aku dah lama xmakan sate.tgk2 teruja plak...