Selasa, 23 Ogos 2011

17 hari mencongak laut

Phuwhhhhhhh!

Pertama skali, Selamat ber'tujuh likur' buat kau semua. Sedar tak sedar dah 23 hari bulan puase ni. Laju tak laju masa berlalu. Lebih laju dari mesin tebu.

Oh, lupa mahu apdet aritu (dah agk lama rasanya) aku berkesempatan berjumpe salah sorang penulis blog. Nama dia si Ama Banzai. Hehehe.

Hebak ama ni. Die ambik kos senihalus.

*********************************************************************
Seminggu dua ni tobat sibuk semacam. Kalah Rosmah Mansur. Bertimpa-timpa cabaran mendatang.

Jadi sempena dengan bulan puasa ni, sama macam taun lepas la, aku kasi taruk gambar hasil lukisan lama. Tajuk lukisang tu name dia :

" Melihat Anak Bulan Syawal Yang Bapak Besar! "

kebintang 1kcil

kebintang 2kcil

kebintang 3kcil

kebintang 4

1-september-2010
11:43 a.m

Okehlah, sekian la. Dekak dohh aku nok balek ganu. Tapi kejap je. Denggg.


"Hoi Bloger. Berendah diri dahle, jangan duk agungkan populariti. Ceh.. Perangai sombong tu kasi letak tepi la kawan.. Tambah geli aku tengok kau."

psst: awal betui AzieRose antar ucapan Selamat Hari Raya. Jadi aku pun mau ucapkan selamak hari raye, maap zahir dan batin!

18 ulasan:

bact. berkata...

lu mmg terer melukis ka?

jadi gila lukisan lu

~eFFa sLumBeR~ berkata...

selamat hari raya jgak.. hihi..
balik kg leklok..
semoga selamat sampai n selamat kembali.. =)

jiranmafiarussia berkata...

lelidi.

jgn ckp dgn aku ko lukis ni pakai paint je. sematttt gile!

shrmzb! :D
DUIT RAYA JANGAN LUPA!

Hafifah berkata...

1 sept 2010?

master berkata...

gila ah lukisan kau! denggggg.

Anis Mohd berkata...

tu dah macam atuk bulan . hahaa

inar berkata...

selamat hari raya! :)

Tanpa Nama berkata...

raye nnti dtg umh kt lorong aji da..

-beskot

ubie berkata...

selamat hari raya bro

:)

sharamli berkata...

salam aidilfitri OL

Lea IsNaw! berkata...

balik ganu?
meh la raya umah aku

wong ah ian berkata...

mai turun kL raye sini..lame x jumpe ko..bole kite diskusi ttg next vacation kite haha..

Koyuki berkata...

selamat hari raya n balik kampung :D
aaa...gua ingat lukisan ni

Farihah Ahmad berkata...

kenapa msti mglahkan rosmah mansur????


ni art nih aku dh tgk dulu. hrini tgk, still amazed. bkn mnis mulut nih.

Mutiara Bernilai berkata...

sian rosmah, tersedak2 dia,,

hu, ske la art kamu OL,,nak satu! :)

oranglidi berkata...

bact,
-gitu gitu je buleh le. haha.

effa,
-slamat ari raye!
-insyallah. ko juga.

jiranmapia,
-pakai paint je yg mampu. hahahaaha.
-shrmzbatiiiinn jugak!.
-aku muda lagi, so ko a kna bagi pitis. hehehe

kakpah,
-tarikh taun lepas tu. haha.

master,
-lukisan ak pun da gila, apatah lagi aku ni. haha

inar,
-slamat ari raye!!!

beskot,
-losong haji da? insyallah!
-raye taun ni ak bizi sikekk..

ubie,
-slamat hariraya!!!

sharamli,
-slamat ari raye! maap silap salah. hehe

lea,
-kat kemamang ke? ak k.t. hehe

ian,
-haha. org len balik kampung, xkan ak g kl lakk beraye. hehe.
-next vacation? wah! apa2 rojer aku

koyuki,
-trimas2. slamat ari raye juge.

farihah,
-laa, ang tak tau ke disebalik teguh nya lelaki ada perempuan yang menjaganya? hehe
-trima kasih la weh walaupun aku rase nak tumbuk je profil pic ko tu. hahahahaa

mutiara,
-ala, die tersedak sebab puasa. hahaha.
-trimas2. nanti aku lukih mutiara sebutir. senang je tu. hehehe

ARC™ berkata...

hebatt

ct odah berkata...

selamt ari raya jgk...jgn lupe sampikn kt motmot...