Rabu, 10 Ogos 2011

Kisah semut yang naik sedih

Takdak idea la mau apdet gapodio.. Layan je la komik pendek aku ni.







ps: sedap jugok sahur megi kembang. hahahaa. megi kembang.
pss: let's spread love by laugh. hahhahahahaha

30 ulasan:

Farihah Ahmad berkata...

bongok hahahhahaa!! *eh taleh ckp bongok. puasa ni.



wey awat semut tu kecek ganu?? bila nk kecek kedah pulak??

and just wondering, cik semut ada kaitan dgn kisah org lidi x?

Faraheen Hazirah berkata...

haha.. wlpon mengarut tp best katun ko kali ni..

nora berkata...

perghhh gila sakit hati semut tu kena tipu...

Anis Mohd berkata...

gmbar gula ??
hahhhhhhhh

sharamli berkata...

Naik sedih tapi muka garang je semut tu 0it.

aque berkata...

ala kesiannye semut itu....

oranglidi berkata...

farihah,
-haha. ceh, dah cakap bongok.
-semut tu asal dari ganu sbnanye. haha
-cik semut ni xda kaitan sangat dgn kesah ol. haha

paen,
-timaksih2. hahaha.

nora,
-semut tu ada hati tak? haha.

anis,
-gmbar gula dlm laptop.

sharamli,
-kih3. garang diluar, dihati sapa yang tau

aque,
-hehe. ksian gak kat tuan laptop tu.

wong ah ian berkata...

woi ko ade mane skg?..

oranglidi berkata...

IAN!,
-WOI. AK ADA PERAK! LAMA XDGR KABOR.

Lea IsNaw! berkata...

hahaha..kesian semut tuh

bact. berkata...

kahkahkah
semut pon suka gula2
apatah lagi ko kan oranglidi

Koyuki berkata...

haha
sian semut tu..ko ni bg jer la gula kat dia...

ct odah berkata...

hahahaha..adoi lawak...ingtkan motmot je yg asek tkne..eh siyes slalu nmpk word motmot tu momtot.hahaha..eh ke ni slh jgk..lantakla..haha

LiLy Purple berkata...

suke je tgk semut tu.. :)

L berkata...

ibadah sunat vs menda haram
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

jiranmafiarussia berkata...

next time maybe semut tu boleh ajar camne nak enjoy tengok 'Gula-gula'.

oranglidi berkata...

lea,
-haha. x ksian ke kat aku?

bact,
-kih3. kumpulan gula2 aku memang suka.

koyuki,
-nanti aku bagi. tapi semut skang demand. nak makan kebab.

ct odah,
-hahahahah. momtot pun boleeee. hahaha

lily,
-suka tgk yg mana? yg muka dia last tu? hehe

L,
-wah.
-trimas la sudi singgah walaupun tinggal link je. hehe.

jiranmafia,
-heheheheh.. boleh2. xyah a gula2. lpas ni prince of Pop lak.

wong ah ian berkata...

aku keje kt s.alam..mehla carik keje kat sini jugak bole duduk ramai2 haha..bile ko habis?

oranglidi berkata...

ian,
-2sem lagi. taun dpn abih. wah, best jgk tu duk reramai. hahaha. tgk a cmno nnt.

vidadarisakura berkata...

sot punya semut. haha

syahira ariff berkata...

bagus jugak semut tak dapat makan gula betol2
kesian encik semut nnti
kna kencing manis kalau makan sepeket gula

ruffey berkata...

aku susah nak tersenyum skrg ni...

tp komik ni buat aku tersenyum, walaupun sedikit, jadilah ;-)

terima kasih oranglidi for the support.

tau tak, cam aku skrg ni, aku dah tak fikir pasal diri sendiri dah. nak ikutkan hati, nak je aku cuti 1 semester, walhal dah tinggal last sem, 11 minggu je lagi!
tapi kawan2 dan keluargalah yg menjadi motivasi utk terus melangkah. walaupun sgt susah...

unknown berkata...

shumel laaaaa (^_^)

cikpia berkata...

ha ha..... bangang!!!

jedi berkata...

hahaha,,,sian semuk tue

Lya Colours berkata...

tak baik menganiaya semut.haha

unknown berkata...

Aku simpati dengan semut tu (-.-)'

si para para berkata...

hahaha lawak ape ni..
lukisan rare..tapi lawak tahap gaban.

tehais berkata...

kesian semut tu..hukhuk :P

SwEetForEst berkata...

ahahaha sengal..sian semut tu..

^__^