Rabu, 28 Julai 2010

Kecoh la : Muhammad Razman dan Adam Owl City

Antara bloger yang payah nak dicari ganti adalah Muhammad Razman. Seorang Mat Kapcai dari Raub. Awal pembabitan aku dalam blog, blog Kain Burok antara tempat aku berteduh. Jadi pada suatu hari, aku tertengok gambar dia dan...



[azza jgn jeles, gambo razman ni je aku ada]


Aku lihat beliau ada persamaan dengan Adam Owl City ni...













Dan kadang-kadang aku tengok ada persamaan dengan brader ni..






Kecil aja dunia ini rupanya... Sekejap je jumpa kembar terpisah..

Apa agaknya persamaan mereka ya? Suara? Mimik muka? Senyuman? Atau.... Untuk penjelasan lanjut, layari : http://namzar88.blogspot.com/

aku harap muhammad razman tidak menyaman aku.

27 ulasan:

Berd berkata...

gua takut adam owl city ni yang saman lu. apa lu ingat tak malu ke orang kata muka sama macam razman.

ngeri sungguh.

-hazen berkata...

hahaha,

ngeri.

Mimie.Candy Cane berkata...

alamak,saper yang lemas tu encik lidi?

razman memang idola wa

-li.zue- berkata...

razman dalam kenangan.

kini .dulu dan selamanya.












bahahahahahaa.

oranglidi berkata...

AAHAHAH! SIAL la lu berd. sedap lagu blog lu.

hazen, rilek2.

mimie, lama x nmpak! er.. abang FT la. hehemmemehe. razman memang idola wanita

lizue. mcm umno punya trademark ja

crazy_labelle berkata...

bwahahaha...
gamba razman paling sincere penah ak jumpe...
siyes die lemas ke tuh??

Amal berkata...

aku like komen berd lah. serius!

Aku Beskot™ berkata...

haha..
aku da agak da ko mamat sblh aku..
bley la maen 1 kilo..
tp kne bg aku kt depan sket la.
motor aku x power..

Farihah Ahmad berkata...

baiknya kau cari kembar org. carikan kembar aku skali :)

Razman berkata...

kalau ikutkan, mrh juga. kerana aku rasa aku lebih mirip johnny depp. tapi perasaan marah tu perlu dilepaskan kepada berd. perlu aku jentik testis die ke, sekadar geli2 kan sahaja?

beautiful_rose berkata...

hahahah giler arr...ko
boleh mcm tuh lak eh? =p

Koyuki berkata...

huhu :P

aleen adela akoo ^_* berkata...

hak2.nak tompang abg berd.ngeri betei!

Judiene berkata...

aduhh bro berd
jgn jujur sgt
haha!

btw, sape yg lomas tu
razman kah!??

Amal berkata...

yang lemas tu faizal tahir kan? dagu lebih kurang dia je.

menaribagaibintang berkata...

hoh siapa yang last skali tuh? ape kata lu cari wa punya kembar terpisah

jo berkata...

lemas ke tu?
ceh..aku ingat hero sangat lah superman tu...

vidadarisakura berkata...

no komen. ;p

-li.zue- berkata...

erk.erk. bukan umnolah.

rasanya tu trademark parti payung masa pilihanraya kinabatangan dulu.

A+z+i+E = AziE berkata...

wakaka~~~ cm yg lemas dlm kolam renang tu 80%..

weh lidi. rindu kao doh...

shakinah berkata...

bangkai! JAUH GILA BEZA MAN DENGAN SI OWL CITY TU! AH TAKDE TAKDE TAKLEH TERIMA>
NOT ACCEPTABLEEE LANGSONGG!

Candy Dandy berkata...

macam ariel peterpooon jerk. NO POINT ! ahaks

oranglidi berkata...

labelle yang ada blog rahsia:
-sincere celah mana.
-tu FT woo

amalina:
-er. i also lah.

beskot:
-hahahaha!! celakak, dahla potong aku laju!
-aku igt kan sapa yg tiba2 tgur. cis..

farihah:
-hm.. lisa surihani bukan kmbar awak?

man:
-celakak.. johni dep pale lutut ko.
-erm, pasal berd aku no komen la.

azie beutiful rose:
-boleh apa ya?

koyuyu:
haha :p. lagej apa cer?

aleen,
-hahahahah. jgn ngeri2, kang jadi pakwe hang baru tau.

judiene,
-razman tahir.

amalina:
-ko memang laju je bab dagu FT. haha

menari zatie:
-haha. FT.
-hm, kalau jumpa belanja la nasik goreng.

jo,
-haha.. terlemas la. superman pun ada kelemahan.

vidadari,
-macam artis plak ko punyak komen.

lizue,
-eh eh! iye laaaa.. umno laaa

azie:
-hahahahah. 80% ja?
-eh, jgn rindu2. haahaha.

shak,
-baik ko apdet jet jet smut!
-hahaha. ok2.
-muka kau mcm paramore? haha

candy,
-apa la ekau ni.

YobSumo berkata...

bau badan sama.

oranglidi berkata...

yob, jgn camtu.... hang penah bau ka? haha

Jard The Great berkata...

ku sokong yob.. ehehe

syahira ariff berkata...

hahahahaha!
lawak komen razman!