Isnin, 2 Ogos 2010

Erti Hari Ini



Perasaan yang sama ketika menonton klip video Andai Ku Tahu nyanyian Ungu.

Menatap pagi yang sepi
Suara merdu penuh syahdu
Silih berganti tangisan si kecil
Merayu di pagi penuh cahaya

Di dalam duniaku segala masalah
Mampu dilerai dengan menyanyi
Pintaku hasratku cintaku
Di pagi penuh bahagia


Aku tetap percaya walau sekadar bermimpi
Bahawa ada yang akan merealisasikan mimpiku
Untuk dunia yang lebih baik dari dunia kecilku

Maafkan aku tertewas terjatuh
Melaksanakan tanggungjawabku
Oh Tuhan sampaikan impian
Semua yang kau cinta

Aku masih keliru dan tidak memahamiku
Adakah ini semua lebih berharga dari nyawa
Seorang insan bermakna


pst: dia punya rythm rilek2. tu yang sedap dengar. agak-agak kumpulan tilu boleh lawan x?

13 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Wahhhh.. Aku cari lama dah tajuk ni.. Aritu tengok kat tv tapi tak tau tajuk.. Huhu.. Aku suke sangat2.. Lirik dia.. :)

fndrocka berkata...

aku memang dah lama percaya kat budak aizat ni..briliant musician..

najwa hazirah halmi berkata...

dah lame taklawat blog ni.
taksangke still ade lagi.
;)

mofasad malas nak guna google akaun berkata...

jiwang

john bert berkata...

tuju kat spe lgu ni?

lumut berkata...

aku teringat masterpiece yg kau bagi kt aku...

terima kasih org lidi..=)

hutang teksi?

halal saje lah.=)

aleen adela akoo ^_* berkata...

ni dia akak tilu da sampai dah.wiii

jo berkata...

gua baru nak dengar ni...

fadh ^_^ berkata...

ape persamaan die ngan lagu ungu??

Fhad berkata...

gua nak lagu kesunyian lah... ade lagi tak lu simpan? hahaha

syahira ariff berkata...

amboiii
hati berbunga bunga nampak
=D

oranglidi berkata...

drfarhana,
sdap lagu ni. menyeluruh.

fndrocka,
lu rasa dia ada bakat wat lagu rock kapak x? yep, one of brilliant musician.

najwa hazirah,
ada. idup2. tu hdup sorng ak camna?

mofasad,
jiwang? cer kau hayati lirik dia...

jon doe,
sesapa buleh dituju

mut,
masterpiece tu ntah2 dah jadi piece ja. haha. owyeah! lenkali ko byr teksi lagi,

aleen,
wah! terkejut eden!

jo,
sila2 dengar

fadh,
er. kemanusiaan nye clip.

fhad,
ko dh berubah. hehehehhehe..

syahira,
nampak ka?

sharamli berkata...

tanya la aizat macam mana nak kurus :)