Rabu, 4 Ogos 2010

Cakap banyak dalam Blog tak gune der

ade bloger tu.

dia baca blog populer je.

blog otaik otaik kononnya.

yang biasa2 dia tak sentuh pun.
stakat hai woi skali dua sebab nak cari folower.


heh

hehee

hehe

hehehe..

..
menyampah pulak rasa.

tapi nampak sangat der.
nak populer sangat? lu kena lah mula dari bawah.
betulkan niat.

bagi aku, blog tempat buat kawan.
bukan meraih trafik laa.. hahaha.

Kesimpulannya jom ke Kalumpang perak untuk menikmati alam sekitar sabtu-ahad ni. Apa-apa tanya Si Kosong atau Mieza .

Cakap dalam blog banyak2 tak gune der.

36 ulasan:

MOFASAD berkata...

jgn lupa pesan abg... bila bergambar semua bogel... ok.

FarhanaDr berkata...

Perak? Aku sekarang kat perak kan? Hehehe.. :p

-hazen berkata...

lumrah der

razman berkata...

haha. plg xleh blah, bce x abes, then komen. tnye benda yg dh dickap jelas2 kat dlm entri. bce x ikhlas lnsung.

Berd berkata...

dah ramai gay lu dapat? jangan makan sorang la. gua tak buat kawan kang.

Mohd Hazri berkata...

Itu namanya blogger tak sedar diri. Ingatlah kita semua bermula dari setitis air duit yang hina lagi lemah

[z@ck] berkata...

hahaha..
sapa sapa?

beautiful_rose berkata...

kalumpang perak???
aku tak tau pula ada tempat nama kalumpang kat perak nieh.
kalo kalumpang selangor adalah.itu kampung aku tuh...selalu pergi mandi manda di sana =p

lumut berkata...

ala derrr..lu asik g jenjalan wat gua pns derrr...=p

nk ikut!!!


leh?

lumut berkata...

haha. plg xleh blah, bce x abes, then komen. tnye benda yg dh dickap jelas2 kat dlm entri. bce x ikhlas lnsung

ak stuju ni...org cmni pancung je idop3.hee

Koyuki berkata...

ramai camni kan..


hai orang lidi!!

jane berkata...

ramai mcm ni, n kdg2 blh tau org tu baca ke tak
hahaha

ye, blog tmpt cr kawan

tp adakah kawanku lidi masih ingat daku?huwaaaaaaaaaaaaaa

majuk ah lidi tk dtg lg

(kecewa sambil berlari terhuyung hayang kerana terbayangkan lagu terrarosa bunga angkas)

keh3x~

Frodo Baggins berkata...

lu mmg idola wa derr


>>__<<

aleen adela akoo ^_* berkata...

nak ikot!tp aku nak d bwh jagaan ko eyh lidi.wiiii

si kosong berkata...

hahaha..sokong razman...

bloger otaik.?

ptuih...kalau nak kejar trafik ngan duit nuff je xyah la..

si kosong berkata...

komen mofasad sesuai tuk diri dia je.

al-lavendari berkata...

setuju .. blog tempat buat kawan, bukan meraih trafik.

kalau nak cari trafik, kat Jalan Tuanku Abdul Rahman banyak !

wong ah ian berkata...

boo farid...woi kalumpang x jadi la hahaha

fadh ^_^ berkata...

betul bha itu..
macam bloger xpopular cam aku, ntah sape je yg bace..

Candy Dandy berkata...

PENGAKUAN :

aku pernah komen lepas baca sampai habis tapi kadang kadang aku malas nak komen jadi silent reader dan tetiba hari n rasa nak komen kat sini. =.= erk ecely apa yg aku nak ckp kat sini haaa ?


KOMEN DIATAS IKHLAS TAK? :D

Fhad berkata...

lu cakap tuk diri sendiri ke lidi? hahaha

Jard The Great berkata...

ku rasa kamu dah lupakan aku.. huk huk

nways... kawan blog neh kan.. mase naik.. nak je berkawan. tapi bila ditimpa kesusahan, mulalah ngata dan menjauhi.

susah nk jumpa kawan yg ikhlas dalam alam maya. sekian.

fndrcka berkata...

Jom masuk blog aku (cari traffik).haha.aku lagi suka blog marhaen.lebih tulus dan suci

A+z+i+E = AziE berkata...

sukainisangatsangat.

maira berkata...

Bila O.L dah bersuara..~

Farihah Ahmad berkata...

betul cakap engkau!

pu3iman berkata...

wa dah lama follow lu...x kisah pun lu popular ke x... ngeh ngeh ngeh

alaaa kalo stakat nak byk follower tp isi blog pun tak tau hala tuju, baik buat mesyuarat tangga je kan kan kan

oranglidi berkata...

mofasad,
-ah. ngko.

drfarhana,
-jom3! eh, aritu kata dh abih kat perak

hazen,
-lumrah mende nye.

razman,
-tu la. aku skali baca komen org mcmni pun dah tau. baca skadar cukup makan. baca kepala dgn ekor entri ja.

berd,
-ni apemende ni? ada kena masuk trajang ni.

mohd hazri,
-bloger tak sedar diri? haaha.
-air duit,

zack,
-ramai..

beutiful rose,
-aik? kat selangor ka? malu aku!! hahaha
-jom la! ko x dtg siap.

lumut,
-jom der! layaann
-nak wat camana der. lu duk a elok2 dinnung. nanti dah cuti kite ronda satu malaysia der..

lumut,
-oh ni komen razman. kadang2 idea dia bernas jugak.

koyuki,
-ramai..
-hai koyui! sehat?

jane,
-btul2.
-ntah gue baca entri sndiri ke x la kan?
-tntula igt cik aque..
-slalu ja singgah. tapi kat profile mcm tulis
"BLOG TERPAKSA DIDELETE BUAT SEMENTARA WAKTU ... big hug semua"

frodo,
-ni lagi sorang. tiba2 ja. ada kena lempangan kang

aleen,
-jgn ckp ja. gue ok ja. hehe. bawah jagaan plak..

sikosong,
-razman memang bagus,
-otaik la. haha. sbab bagi aku smua bloger sama. takda istilah bloger otai dalam kamus hidup aku.
-ptuih. haha. btul!! ak suka cara kau.

sikosong,
-komen mofasad? haha. jhat ko.

pak alavendari,
-blog tmpat cari kekasih jugak pak. hehehe.
-trafik tu nak buat apaaa....!!

wong ian,
-apedehal boo?
-jadi la! ak dah mntak cuti wo!

fadh,
-aku baca!

candy,
-er. er.. ok2. ak paham maksud ekau.
-ikhlas la tu.

fhad,
-untuk semua la. ko pun x terkecuali.

jard,
-ehh? cer try check. kalu ak on9 msti g blog jard da gret tu.. hm, masa naik dia kawan. bila down xnak tlong.. tu la.. btull... btul..

fndrock,
-marhen tu mende?

azie,
-eh.. suka.

maira,
-brsuara? hahaha.... smpai bila mau mmbisu

farihah,
-mcm marah ja. hahehea.

putriman,
-kankanaakan?
-haha. stuju tu.. mesyuarat tepi tngkap la baru berangin.

mira ellyna berkata...

perak.. cuti la tu bbesh a korang..

man.. tol tu aku sokong ko man..

beautiful_rose berkata...

nak datang macam mananya aku pon tak tahu pasal ni...
ko wt hari apa eh?
ciss aku tanya macam beriya je kan =p

pu3iman berkata...

apa de class mesyuarat tepi tingkap...

tepi tangga kuar rumah kampung lagi byk angin...nak lepas angin pun org tak perasan :p

shakira..=) berkata...

btol3..mule dr bawah cm yg len2 suda~

aleen adela akoo ^_* berkata...

wiii..hamek no tepon mak aku nih!mak mah ok je asal ko mintak ijin baek2 dgn bliau..ngehehe

.rafiq. berkata...

gua setuju dengan lu. lu memang seorang yang berani dan jujur. gua saspek lu.

sayu=pilu berkata...

wa rindu sama lu lah orang lidi

kekroti berkata...

...:::(",):::...