Rabu, 19 Oktober 2011

Gabba Gabba! Lambat Layu wehhh

Lambat layu. Sebuah lagu yang aku dengar dalam radio, pastu aku rasa macam 'watdehel, simple gile lirik lagu die!' Aku pun cari dalam yutiup. Kumpulan yang nyanyi lagu ni nama die Gabba Gabba! Gabba tu apebende aku pun taktau.

Ni lah video die. Stailo jugak klip video ni.




Ni lirik dia:

Lihatlah awan bergerak laju
Lihatlah matahari tenggelam timbul
Aaaaaa

Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak menunggu

Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak menunggu

Pastikan semua bergerak laju
Janganlah tunggu-tunggu
Lambat layu

Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak masa tak menunggu
Masa tak menunggu

Amacam? Senang tak lirik lagu ni?

11 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

mekasih.
aku tga layan ni.

kau dengar la
jiaja-kura-kura

K2r~90 berkata...

oo volkalis tu dude kepade pengacare melodi an hahahah..


aq pon x tahu amende natang gabba gabba uh..

Bella Bell berkata...

senangnye lirik dia.. huhuu~~

bact. berkata...

jiwa gua tua sangat ke?
apasal tak leh nk into je lagu neh?

dochi berkata...

lagu drama apejadah tu kan. haaa tau tau!

sharamli berkata...

ha3..memang sangat simple lirik ni w0it

kekabu berkata...

lagu nie aku suka...
sbb mcm perli aku...

lambat layu....

ngeee salam perkenalan....

inDah iNdrIana berkata...

nmpak senang tp sbnrnye susah!

oranglidi berkata...

anisa,
-hehe..sama2. jiaja kura2? ok. nnt ak try search.

ribena,
-yeke? xtau lak sape die. haha

bella,
-simple tp brmakna wok.

bact,
-haha, lain orang lain citarasa kan? kan?
-macam aku, smua aku layan. tapi yg utama msti a rockkapok.

dochi,
-ha.. lagu drama tu la. ak pun ade dgr dlm drama ape tah dulu.xigt.

sharamli,
-haha. ulang2je kan

kekabu,
-salam pknalan! trimas2
-hehe, ak pun rasa diperli. haha

indah,
-btul gak tu. hehe..

Nazz@Purple berkata...

lagu cam best..pastu layan je selama ni..tak terpikir pasal lirik..simple tp ade makna tersirat tu...kot

rafiq berkata...

wah semat layout baru kau.. nampak bersih dan kemas. awek mane buatkan ni?