Khamis, 27 Oktober 2011

Hatiku Tergendala di Senegal (Babak 1)

noy


Pada kedamaian malam, Michael dan Tina Bitina berasmara di padang rumput sambil melihat kecantikan malam. Mata mereka terpasak pada bintang-bintang di dada langit.


Tina Bitina: I lav you Michael! More than everything!

Michael: Ye ke? Eh.. I tengok buruj tu seiras muka you lah baby.

Tina Bitina: Mana? Yang diufuk utara ke selatan?

Michael: Utara ke selatan I taktau lah. Yang pasti, yang dikanan ni. (sambil menjuih bibir)

Tina Bitina: Oh.. Tapi I tengok buruj tu macam pig la baby..

Michael: Hm.. You baru tau muke you macam tu?

Tina Bitina: I hate you Michael. More than everything!


mspaint..

11 ulasan:

MalamDecipher berkata...

hahhahaha...namun...maseh...
kutipan bintang kejora telefilem tahik-tahik cinta ...mengatasi teledrama ala internasional ini...keep it up!!! suka idea yg fresh lagi megeletek jiwa dari entri anda!!!

Anisa Hang Tuah berkata...

kalau dah berjiwang bagai.
oh engkaulah bulan engkaulah bintang.
sayang punya hal.

hee

CGG berkata...

more than everything..

hello bro!
bila nak lepak sama:)

inDah iNdrIana berkata...

dasyat nme heroin.. tina betina..:)

bact. berkata...

babi!!

hahahhaa

Umie Artoqiemie berkata...

hahahha.. ngoott ngoottt..*bunyi pig

rafiq berkata...

tina betina memang tak tetap...hehe

jiranmafiarussia berkata...

time sakan bercinta,
kaulah yang terbaik pernah aku ada.
time lepas break,
kaulah yang terburuk pernah aku ada. haih =='






hye lelidi :)

a little less conversation berkata...

micheal: tapi babi tu macam dalam angry bird je la..comel2 gitu

tina bitina: ahh i still hate u..pullstop!!!

oranglidi berkata...

malam,
-hahaha. idea fresh la sangat.

anisa,
-betul tu. eh, ko xbegitu? hahha


cgg,
-ak turun sana ak roger teruh! hehe

indah,
-tina bitina. betina pun ok. heheheh

bact,
-hahahahhaha. barbie ok gak.

umie,
-trimas sudi singgah!
-amboi siap bunyi lagi. hahaa

rafiq,
-heheheheheehe. ko memang paham jiwa girls.

jiranmafia,
-lama betul menyepi. hehe
-betul tu. time sakan smua nak baek blaka.

allc,
-hahahahahah. namun ia tetap seekor babi.

Miscellaneous Smiles berkata...

kah kah kahhhh