Sabtu, 1 Januari 2011

Lukisan Paint : kepada Ceplos

Ceplos, sebuah drama yang menarik minat aku kerana lagu dalam cerita tu mengingatkan aku kepada sebuah kisah paling digemari aku tahun 90an dulu iaitu cerita Cili Padi.

Lukisan paint ini aku abadikan buat Ceplos atas kejayaan meneruskan dramanya buat musim baru.


slamat tahun baru ceplos. semoga kau terus berjasa buat rakyat. Rambut ko memang steady ceplos.. Mark zukeberg pun kalah.

"Hantu,mana hantu
ada hantu,mana-mana
Hantu,mana hantu
ada hantu,mana-mana
Hantu,mana hantu
ada hantu,mana-mana
Hantu,mana hantu
ada hantu,mana-mana"

15 ulasan:

YobSumo berkata...

best gila ka cite ni setanding cili padi tak?

-hazen berkata...

cerah masa depan lu.

laila berkata...

ceplos tu klu dia blakon jd org xbes
dia kna jd ceplos gak
haha

░♥si lampu neon♥░ berkata...

HAHAH COMEL LAA CEPLOSS =)

anis berkata...

cili padi tu cte apa?
hahaa

Kuwe berkata...

rambut sejempul upin ipin. hhaha.

Razman berkata...

aku lebih teringat upin ipin tgk rmbut dia

e. indah berkata...

suka gak cili padi...tapi tak follow ceplos

note: kali mark zukeberg itu jumpa ceplos musti dia nak cut rambut camtue gak ... ; p

sharamli berkata...

ceit..layan cepl0s

CGG berkata...

hehehhe...
OL..
amacam? da sihat?
happy new year ok

aleen aiden berkata...

hahah,ni namenye xde keje! :P

K2r~90 berkata...

halamk kwan gue ko pon lukeh..

mimizuzuhaha berkata...

tapi aku tak suka cite mana hantu nih..hihi

miss nina berkata...

amboi, siap hafal lagu ceplos tu.
sesekali melayan cter tu, boleh la

oranglidi berkata...

yob,
-cili padi lagi mengancam wo.

hazen,
hahahaha. knape? harap mcmtu la

laila
btul2. ak stuju benor.

neon,
hahahaa.. comel ka? suara dia sedap

anis,
hak elaaaa!

kuwe n razman,
-btul. sama la. takpun macam alan dalam cite anak2 sidek

eindah,
-hehehe. suka cilipadi? bagus2
-ambo pun x follow ceplos sgt
-hehehe. mark zukeberg mst tertarik

sha,
-nape??

cgg
-slamat taun baru!
-16 ni oprate.

aleen
?? keja la tuu

maisarah.
aik? kawan e ? hahaa

mimi,
-hahahaha. lek2. hayati dgn pnuh perasaan. baru best. haha

miss nina,
-x hapal pun. haha. hapal yg hantu mana hantu ke. hahha.