Selasa, 8 Februari 2011

Mangster dan foto kawan dia

Kali ini aku malas tulis, ko layan saja gegambor ni.
............................................................................................................
Part satu: Pembikinan 'Mangster' - Aplikasi: Paint

Mula-mula






Lepas tu



Tacap sket


Akhirnya 'Mangster' sudah siap.

....................................................................................................................................

Part dua: Kita tangkap tangkap gambo


Ni dah lama, pegi broga bulan berapa aku tak ingat.


Yang ni baru tangkap. Bertajuk: 'Ibubapa dan anak di tasik Tronoh'



Yang ni bertajuk: 'Kemilau cahaya pendekar bujang luput'



Yang ni ahad aritu: 'Mandi manDi Ulu Cepur'

orait?

14 ulasan:

Farihah Ahmad berkata...

kau dah menang. aku sgt dengki. HAHAHAHAHAA!!!


*gelak dgn hati paling busuk.

woi. tahniah. blnja mkn o.o

Neszh Nortz berkata...

lukih ni sendiri kew?? gmba senja, nice..^__^

beautiful_rose berkata...

broga...ramai member aku ckp view kat sana cantik.teringin nak g sana...mcm ne nak g eh?

y lukisan tuh ko guna mouse ke?
terer arr ko lukis...kalo aku mmg dah getar tangan nak lukis asek padam jerk =p

gambar last tuh kat mane eh? mcm best jerk tgk sungai die tuh.

sharamli berkata...

mandi sampai kecut?

lea berkata...

apakah?

pening ai bace.he

ruffey berkata...

1st? cewah perasan plak.

wow. cantek mangster. i loike!

sicKo^ berkata...

berseni btul ko..

Razman berkata...

ulu cepur tu katne? mcm smat tmpt tu.. pape pun, tgn kau mmg cilake leh lukis pkai paint.

oranglidi berkata...

farihah,
-haha? apa dengki lak. cis.
-ko la patut blanja ak makan!

neszh,
-ye. lukis sndiri. maen lukih ja.
-trimas2

biutifulrose,
-hm, view dia ok la. yang smart dia punya lalang kat sana. tu yg rmai org g.
-lukis gune mouse. tapi mmg payah nk kontrol. hehe
-last tu kat ulu cepur le. perok.

sharamli,
-ha. sampai kecut perut. haha.

lea,
-tak payah baca pun. tgk gambo je la.

rufey,
-haha. komen kena tutup. so dah xtau sapa first seken third. hehe
-mangster tu aku lukih penuh dedikasi.

sicko,
-masa aku tingkatan 1 aku slalu dapat c untuk pendidikan seni. hehe.

razman,
-oho.. ulu cepur kat perak. mmang best tmpat dia. ada ikan dan 'ikan'. haha
-tangan aku jadi gatal bila lukis. haha.

CGG berkata...

HAHAHA BUJANG LUPUT:)

LAWAK A KO BRO..
da sehat ke? hati2 lutut tu jgn lompat2

oranglidi berkata...

puan gula2.
-hohoho. xlompat pun. amacam bujang luput? ahhaha

ama berkata...

kau ambik art ek. heh!

oranglidi berkata...

ama,
hoho. silap2.. aku x ambik art. kali terakhir aku g kelas seni masa tingkatan1. hehe.

| Larasephia | berkata...

gila laaaa
guna paint bulih jadi resaksa cmnie
wa skit pnya pulun nk try gak lukih guna paint
last2 jadi gmbar babi je
(sbb tu je 1-1 nya haiwan aku pndai lukih)
naseb..naseb....... tskkk :{