Khamis, 21 April 2011

Enam Megapiksel

DSC00480


DSC02541

26 ulasan:

Rozami berkata...

comel budak perempuan tu
anak buah?

ahhh... betapa aku teringin anak perempuan. hahaha

nurayunni berkata...

cantiknye gambar mule2 skali tue...

sharamli berkata...

budak seluar ijau tu mcm tak puas ati kat budak lagik s0rang..ha3.

c0mel!

K2r~90 berkata...

eh lawo gok ea 6mgp ..

adek hang ke tu?

beautiful_rose berkata...

like pic atas tuh........

Masy berkata...

ok gak picnye

Farihah Ahmad berkata...

comelnya budak2 tu. aku dulu mesti comel mcm tu jgak....

oranglidi berkata...

rozami,
-bukan2. terserempak je. hehehe.
-aih, ko bukan sudah ada pak hisham? hahaha

nurayunni,
-haha. trimas2.

sharamli,
-slua dia warna ijau ka? xprsn ak. haha.. dia bkn x puas ati. tgh mengenal hati budi tu.

ribena,
-hoh, tu le. 6meg bukan sbrngan. hehe
-bukan2. bkn adek.

beautifulros,
-trimas2..

masy,
-haha..

farihah,
-ni komen paling buat ak gelak. ahahahahahahahah. prasan.

Frodo Baggins berkata...

dik, besar nanti jgn lupa datang cari abang yer ... kata kau pada budak pompuan itu. cess!

lini hasnan berkata...

wa cakap budak2 tu lawa la. :)

ama berkata...

gambar seken tu best. kerusi

april berkata...

enam megapiksel pun,gambar tetap cool!

cute ja budak-budak tu..

lea berkata...

gambar kerusi je aku nampak

gambar last tu x kuar

dem!

oranglidi berkata...

frodo,
-hehe. tau2 je kan.

lini,
-memang lawa la bsar nanti. konpm.

ama,
-trimas2.. tapi ak x puas ati sbab dia x sharp.

april,
-trimas2..
-budak2 kata kan..
-mana flickr ko? dh hilang.

lea,
-gmbar last le krusi. hehehee

Anis Mohd berkata...

budak lelaki berkasut pink ( eh , dia mmg lelaki kan ) , mcm cakap kt bdk pmpn berseluar hijau tu .." ooo yeah ..jangan jelesss "

Fakur berkata...

bagus kalau minat fotografi. itu bermakna anda seorang yg kreatif. kalau ada masa tu cuba baca buku yg ditulis oleh bryan peterson. banyak teknik fotografi yg akan anda timba nanti.

rafiq berkata...

kalau buat cerita ni best gak. cuba cerita sikit gamba tu?

oranglidi berkata...

anis,
-wuyyoo.. imaginasi. hehe.
-tp ak mcm tgk yg tu mcm dak pmpuan lak. haha

en fakur,
-bryan peterson? kena cari neh. hehe.
-trimas2, skadar hobi sj.

rafiq,
-ahahha.. ngko x abih2 dgn penceritaan ko. boleh jadi penglipurlarafiq la. hehe.

K2r~90 berkata...

weh y pakai kasut pink tu aq still x sure laki ke pompan uh? hehe

entah nape naluri ku kate gmbo tu adek ko keh3x

oranglidi berkata...

ribena,
-haha. salah2.. bukan adek bradik. ni ak men ambik je kat putrajaya taun lepah.

arryani berkata...

chis...taun lepas punyer...

ntah2, dak 2 tu dh kapel kot...

oranglidi berkata...

arryani,
-waww. gmbar profile baru gitu. eehhe.

rAtu saLju™ berkata...

lalala...jalan2 cari makan..:)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

bila budak tu nak beso ye

oranglidi berkata...

ratu,
-trimas2. silakan makan.

brutal,
-hahaha. tunggu la 13-14 taun lagi

intan.maisarah berkata...

nak curi gmbr kerusi boleh?