Jumaat, 1 April 2011

The Sun's Gone Dim And The Sky's Turned Black, Cause I Loved Her And She Didn't Love Back.


Soundtrack untuk cerite World Invansion menangkap telinga aku. Aku pun search dan kemudian mendapati lagu berkenaan sangatlah pendek dia punya lirik.

Ni aje lah lirik dia:

The Sun's Gone Dim And The Sky's Turned Black,
Cause I Loved Her And She Didn't Love Back.

Ha.. Dua rangkap je. Macam pantun. Dan durasi lagu ni adalah 7minit! Diulang-ulang ayat di atas.

Tak percaya? Gugel je 'The Sun's Gone Dim And The Sky's Turned Black' oleh Johann Johannsson. Walaupun pendek, lirik dia sedikit sebanyak menyentuh jiwa. Lagu ni memang sedap didengar. Muzik die pun best.




Filem World Invansion: Battle of Los Angeles? Bagi aku jalan cerita dia menarik walaupun aku hairan kenapa asyik Amarika je kena serang dengan benda-benda pelik. Babak perang die pun membuatkan aku teringat pada game cs. Dah, cerita banyak-banyak nanti tak saspen plok.

ps: Cerita Sister's Keeper pun best.
ps: awek nasyid kat jusco ipoh tadi lawa

22 ulasan:

Encik Psychopath berkata...

aku pulak teringatkan dota.

Hafifah berkata...

Sister's Keeper sedih~
Awek nasyid? X mintk no fon ka?

K2r~90 berkata...

siyes?? guwa nak try ah dengoo

cS dulu pernah maen tapi syip mati je so fedup haha[ padahal x eti men] heh3

CGG berkata...

OL...

kenapa bersayu?
chill babe chill

Frodo Baggins berkata...

hahahahhaha

(x tau nape aku baca sambil gelak2)

aleen aiden berkata...

hahah.itu bukan 2 rangkap.itu 2 baris.ost citer suckerpunch pon sume bes2.tp carik nak donlod,blom ade lagi.xtaula klo aku yg xpndai search.keh3

beautiful_rose berkata...

aku rasa nak tidoooooooooooooo

oranglidi berkata...

psyckopath,
-apsal?

pah,
-haha. tu a.
-igt nk mntak tapi aku duk tingkat atas. jauh la nk mntak. lenkali je a, hahaha

maisarah,
-silakan deengo. best wo.
-hahaha. xsangka ppuan men cs. bagus2.

cgg,
-ahahah. jgn silap paham. ak wat entri psl lagu le.

frodo,
-haha. bagus la tu,

aleen,
-alamakkk.. baris ke? haha.
-ko salah cari tu. cari kat utube je. snang.

rafiq berkata...

lu pandai lukis pelan tak?

oranglidi berkata...

rafiq,
-ape kena mengena pelan? pelan apa?

ama berkata...

tgk wayang ke?
aku rasa nak downloadd jee cite tuuuu

K2r~90 berkata...

whoaa encheck lidi taw name guwa .. terharuu nyeh3x

oranglidi berkata...

ama,
-ha. aritu ak g tgk. donlod je. bes2.

maisarah,
-haha. dari dulu dh tau.

Aujinz berkata...

lagu tue memang pendek..
dah meremangkan bulu roma..
koh koh koh

a little less conversation berkata...

pasni awek nasyid tu wt tour ktne plak..ak nk dtg tgk

si cebbie cholet berkata...

wei wei..


assalamulaikum...

jempu ah bace blog cik cumey kat sini.. :) hahaha

| Larasephia | berkata...

alien2 dalam cerita ini sangatlah tak kacak. membazir je seploh ringgit. demmmmmmmm

rafiq berkata...

takde kene ngena, saja nak tanye kau pandai tak. nak guna khidmat kau tetiba.

oranglidi berkata...

aujinz,
-ha. tu baru meremang bulu roma. bulu lain tak lagi.

zatie,
-die bkn wat tour. die dak skolah je. masuk prtandingan smpena ape ntah kat jusco tu. dak skolah area sungai siput rasanya.

wasalam! cc?,
-lama tak denga kabare! ok, nanti aku cekidaut.

lara,
-alien celah mana yang kacak? kah3. 10ringgit? aku 8ringgit je. wehee.

rafiq,
-kalo simple2 buleh la. tapi skang pun ak trlibat dgn projek bsar so tak to la smpat wt ke dak. aha. tapi pelan ape? rumah ke? pelan harta karun?

Lady SharpShouter berkata...

memang best sangat cite ni.serius best.lagu pun best.ai laike.

oranglidi berkata...

sharpshouter,
-bagus2.

lea berkata...

try layan citer korea lak..