Sabtu, 16 April 2011

Panorama Harian Sekitar Kita

Mak Sum: Awat la ketat sangat seluar dia tu Siti?

Siti: Bukan suar dah tu Mak Sum.. legging.

Mak Sum: Ish ish ish.. dah elok-elok pakai tudung, pakai 'liging' ? Macam sarung nangka dah Mak Sum tengok. Seghupe je tak pakai suar.

Siti: Legging Mak Sum.




yang ni leging pun tadak. tngah beli tudung aku rasa.


pst: teringat lak aku kat kaver album belenggu irama wings

37 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hehs

beauty fool disaster

ya la tu
;P

LORD ZARA 札拉 berkata...

ha ha ha.
aku pakai tight kalau berbasikal atau berenang, tapi mesti pakai seluar longgar sampai bawah lutut at least.

legging is a big no-no for me, tapi kalau orang lain bahagia gitu, aku tak mampu cakap apa2~

T_T

sharamli berkata...

pinknya kulit dia..


hik hik hik.

april berkata...

T___________T

*lap darah kat hidung*

fadh ^_^ berkata...

kalau mak ngan ayah aku nmpak pompuan pakai menatang tu, memang kene keji abes2 ar pompuan tu. aku yg malu nak dengar.huhu~

putera aftus berkata...

yeah! legging yeah! hakptuih!!

K2r~90 berkata...

oww demn ..








kak limah lagi cun kot

oranglidi berkata...

anisa,
-beauty fool? hehehe.

zara,
-wow.. berenang pakai leging? phew.
-btul2, depa dn pndapat depa.

sharamli,
-ko pakai leging x? hehehe

april,
-lama x dgr crita.
-smpai brdarah idung. kalu pmpuan dh darah idung, laki lagi la bercucuran airmata,. hehehehe

fadh,
-hahahahahahaa.. mcm mak sum tu gak kan.

lobo,
-woi! ko nak pakai legging gak? apdet la.

kanakribena,
-haha.. kaklimah hot kot.

misz benida berkata...

org skrng pkai tdung nk ttp rmbut je..pkai legging satu hal,yg pkai tdung tp nmpak leher,tlnga pon satu hal..

beautiful_rose berkata...

tight aku pakai time training je sebab takut nanti berpeluh melekat kat kulit.sebab seluar unifrom aku besar gabak dab bewarna putih.

tp aku tak paham pe motif dorg pakai mcm tu dgn tudung? nampak sgt buruk dan bo#*$.


kaki alien lg cantik kot.............

e. indah berkata...

kalau gf encik lidi nak yg mcm mana agaknya? ... ;)

skrg suma mangsa fesyen


lawaknya tgk gmbar wing dulo2 ...ketattt ... ; D

oranglidi berkata...

misz benida,
-haha. btul2. pakai tudung tapi terkeluar telinga. woho

rose,
-hahaha. trening apo? pngakap le tu.
-motif dia nk ikut fesen
-kaki ayam sedap

eindah,
-soalan nya ak nk gf yg mcm mana ke kalo gf ak nk pkai cmna?
-oo. mangsa fesen namanye ye. haha
-yahh. wings macho.

rafiq berkata...

amboi kemain panas gambar. kurang pahala aku sikit tertengok. diorang tak rasa panas ke pakai macam tu ek. rasa panas api neraka.

Anis Mohd berkata...

fesyen .
klo org kurus melidi pakai , blh d maafkan lg. tp klau ... emm .. yg x kurus tu , sgt2 menarik untuk di tengok . hehehee

lea berkata...

apa kaitan dgn wings lak..hehe

K2r~90 berkata...

he2x tu ah.. nape fesyen kak limah x de owang ikut ea.. keh3x

Mimie.Candy Cane berkata...

PAKAI LEGGING SAMA CM X PKAI SUAR..MEKASIH

oranglidi berkata...

rafiq,
-hahahaha. panas=hot la. dia rasa yang hot tu.

anis,
-hahahahahaha. xleh blah.

lea,
-sluar sndat. haha.

kanakribena,
-tunggu setaun dua nanti. ada la tu org ikut fesen kaklimah. heheh

oranglidi berkata...

mimie,
-sama2. heehhee.

✿ YaYa ✿ berkata...

wahh.. wahh.. cun! =p

Penulis Bogel berkata...

WTH pakai cmtu, fesyen merepek...kalo awek aku, lame da aku koyakkan legging tu...eh, tak2...aku suro blik uma tukar kaen batik

[z@ck] berkata...

huish..=.=

mira ellyna berkata...

tudung lagging.. tak sesuai olll

ama berkata...

aku tak pernah plak mengada nak pakai legging. hehhhe

oranglidi berkata...

yaya,
-memang cun. hehe.

penulisbogel,
-tau pun sayang awek. haha.
-kain batek ? tradisonal tu. bagus2

zack,
-haha.

mira ellyana,
-haha. nasib baek tak pakai leging jadi tudung.

ama,
-ye ke? he he he.

chenta nana berkata...

suka blog.. comel.. nana suka.. btw salam kenal dari saya-chenta nana-

si kosong berkata...

hahahaha...anti pompuan melayu bertudung pakai legging..

oranglidi berkata...

chenta,
-haha. tak penah lak ad org ckp blog ni comel. trimas kasis ler ye.
-slm kenal2.

kosong,
-ahaha.. ak rasa ngko pn ad apdet status psl ni aritu kn

mamma mia! berkata...

haha,ok lwk. tp sentap gak sbb aku pn pki legging, huhu

oranglidi berkata...

mammamia,
-erk. jgn mare. ak cuma tulih apa yg brlaku.

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Diari 929 berkata...

Cam sarung nangka! Huduh!

oranglidi berkata...

miss frommetoyou, [xreti sbut tulisan jpun tu. haha]
-trimas2. akan dikunjungi.

diari 929,
-hahaha.. sarung nangka boleh wat makan. hehe

FzaIbrahim berkata...

haha.
aku taleh blah tgk yg tgh beli tudung tu.
aiyaaa..
no komen lah.
mcm2 ragam. masing2 punya hal.
aneh lak aku rasa. T_T

| Larasephia | berkata...

tersembur cornflakes kt skrin

mana kau jumpak gmbar2 bangang nie?
nak berkenalan rasanya dgn awek bertudung yg canggih ni

kasi la facebook or blog link dia kat I please. jgn la kerek orang lidi!

muahaha

oranglidi berkata...

fzal ibrahim,
-trimas sudi singgah.. hehe.
-yang tu ak rasa xpakai legging pun. hahaha.
-ya, ramai orang ramai la ragam..

lara,
-makan konflek tak ajakk.
-hahahahaha. aku cari dalam guugelll je sbnanya cik lara oii.

Tanpa Nama berkata...

Yang suka pakai leggings,senang je,sang lelaki pakai jeans,buckle yang besar(besi),boot cowboy,peluk awek yang suka pakai leggings,paksa baring,duduk atas kemaluan die....kepit kaikinye rapat2,lalu gesek la sampai die melenguh kesakitan kerna kemaluan faraj nye digesek besi dan kaki nya dikepit boot dengan kuat akan membuat nye berasa begitu lemah sekali kerna kakinya dikuasai boot.Sekian.