Isnin, 4 April 2011

fotosspeak

Tengah aku cek cek flickr, aku jumpe gambo-gambo yang lawa gilo. Kagum sungguh aku tengok gambo gambo ni. Uih, bestnye kalu dapat pegi tempat macam ni.

Åresjön


yang bawah ni gambar bulan

Under the Moon

bawah ni gambar fenomena aurora

Bursting Aurora

seorang awek sengih-sengih



seorang awek minum air kotak.

Bravo

hah, jauh gila beza kualiti dengan gamba dalam folder folder aku. hahaha. Subjek-subjek yang depa ni ambik memang mengandungi unsur estetika yang tinggi.

sapa-sapa ada flickr sndiri atau flickr yang boleh direkemen kat aku, sila share. aku nak tinjau.

28 ulasan:

CGG berkata...

WEH..
JOM GI TGK BULAN:)

sharamli berkata...

nak jugak letak gamb0 awek.ha3

lea berkata...

cantek gambo2 tuh!

cikpia berkata...

last pic tu nampak common tapi memang extraordinary!!!!

mamma mia! berkata...

suke gambar aurora =)

ama berkata...

tumblr pun berlambak juga gambar awesomee. kehkeh

oranglidi berkata...

cgg,
-haha. btul gak. try binokular baru kan.

sharamli,
-mesti ler. orang takde awek kena a ltk gmbo awek.

lea,
-tu a. nak tgk byk lagi cek je dlm flickr tu.

cikpia,
-haa. btul tu cikpia. extraordinary macam ayam keepsi.

mammamiau,
-lamo tak dgr cite. haha.
-lawa aurora tu kan.

ama,
-tumblr tu ak tak reti sangat sbnanye. cmne ntah nk guna.

ubi berkata...

ooo..tu dua org aku ingat ex aku... silap org..hehe

ruffey berkata...

wow! ini baru pro. hahaha. samelaa. tetiba rasa nak sorok je semua gambar2 yg aku ambek kan :p

oranglidi berkata...

ubi,
-ko jgn macam macam. report awek ko nanti. hahahaha!

ruffey,
-hahahaha. bagaikan api jauh dari panggang ke pro an mereka. tapi foto2 ko apa kurangnya. mantap banget oh.

K2r~90 berkata...

weh gambo no 1 perh!!!!!!!!!!!!
yup bnding kuality gambo aq nye pown amt jauh tersasar sekali kuality nyew uhu

jo berkata...

blaja sikit-sikit la amik gambo ni. tengok angle dorg. mesti boley dapat gambo yang ngam punya.

rafiq berkata...

gambo ni lawo sebab ade awek ni. lain macam aje oranglidi ni?

Anis Mohd berkata...

cantik

Encik Psychopath berkata...

aku malu nak bagi flickr. semuanya tentang anggota badan perempuan.








ah. biarkan saja aku simpan.

oranglidi berkata...

maisarah,
-haha. depa punya gamba hidup.
-tp takpa, buleh bljr lagi fotoshoot.

jo,
-btul555.

rafiq,
-orang takde awek je boleh ltak gambo awek bnyk2. bile dh ade awek, payah. haha.

anis,
-yang mana? msti yg awek tu kn. haha

psychopath,
-hahaha. kemain lagi ko ni.

K2r~90 berkata...

STATEMENT !
orang takde awek je boleh ltak gambo awek bnyk2. bile dh ade awek, payah. haha.

>> suke ah.. !! betui gok an guwa pon mau letak maNyak2 cowok , cuci mate der keh3x <<

tu ah .. guwa da maleh nak bodek abg guwa ajo fotoshoot.. kang die pasan lebey jer.. muahehe

weh sape name der ? ce murah haty sikit bg taw keh3x [mcm ugut jer bunyinyew]

e. indah berkata...

tempat yang biasa akan jadi luar biasa jika kita beri makna ...

kan?

: )

mungkin longkang tepi rumah boleh jadi indah ...

...

Farihah Ahmad berkata...

yg 2 org awek last tu, gambar yg lawa ke awek yg lawa?? suspicious je aku XD

oranglidi berkata...

maisarah,
-btul la kan statement tu kan. haha. ltak le bebanyak gambo pakwe.
-haha,ape salahnye bljr dr die.
-nama tu 3tahun lagi la.

eindah,
-lamanya xdgr kabar.
-btul gak tu. longkang pun blh jdi lawa kalu ada soul.

farihah,
-hahahaha! smua lawa la!

K2r~90 berkata...

hoho okeh guwa memahami hakhak.. bukan ape guwa ase bersalah kalo orng taw name guwa tapi guwa x tawu name insan tuh
lihatlah betape prihatinnye guwa [pengsan sekejap]


weh asal aq ajin pulak g blog ko .. ni pon salah satu sindrom gak neh..
guwa da minat kat hang ko kah2x

[gile die da dtg da] T___T

menaribagaibintang berkata...

apsal wa tak boleh bukak gambar ni satu2? sebab besar sangat eh?

| Larasephia | berkata...

tak sangka orang lidi yang ini jiwanya langsung tak melidi.
akan tetapi dia pemilik jiwa seluas alam.

*tepuk tepuk*

Panah Beracun berkata...

indah...

oranglidi berkata...

maisarah,
-hahaha. xpa, ak phm. biasa la tu. omputeh kate curiosity.. maap ye..jgn slh phm plak ye. bkn smbong ke ape..
-haha. bek ko minat kat matlutfi tu.

zatie,
-erk? loading lmbat la tu kot. ak letak paling bsar punya saiz. hehehe.

lara,
-hahaha. seluas alam ya?

panah,
-trimas sudi singgah. btul, lawa pmandangan gmbar tu kan

K2r~90 berkata...

apdet2x bersarang aq tengok hakhak

Frodo Baggins berkata...

mmg cantik
serius
mcm mau gapai bintang
maca mau gapai air kotak
mempengaruhi jiwa

hahha

oranglidi berkata...

maisarah,
-insyallah. xda idea sbnarnya.

frodo,
-airkotak pengaruhi jiwa?