Khamis, 31 Mac 2011

Jom

Biskut tedi bear, biskut cotek dan biskut ikan memang kegemaran aku..
Benda ni pun kegemaran aku. Jom main.


design maskot tora dengan dindang ni memang kretif.

17 ulasan:

Misshy Innz berkata...

tora datang lagi ! ;p

sharamli berkata...

beli sebab nak mainan dalam tu je.
pantang teng0k iklan kat tibi..
ha3..

cikpia berkata...

oh, sangat memori!!!!

rafiq berkata...

tora datang lagiii~
teringat selalu beli tora dekat bustand raub.

ama berkata...

biskut toraa datang lagi. kehkeh

Encik Psychopath berkata...

dekat perumahan aku, dindang dan tora ni da pupus.

ubi berkata...

ini feveret aku dulu kini selamanya..ada satu lagi.. alibaba
best kot.

beautiful_rose berkata...

masa kecik2 dulu selalu beli benda ini....best ada mainan dan biskut bersalut coklat =)

Anis Mohd berkata...

hahaa
biskut teddy tu mmg sdp
anis ade jumpa satu lg biskut mcm biskut teddy tuh n lg sdp
tp dah lupe nama nya plak
hahahaa

oranglidi berkata...

innz,
-yeah!! iklan suara mat sentul

shamofa,
-biskut die sdap kot. permainan die pun best.

cikpia,
-ape lagi, beli skang.

rafiq,
-bustand raub aku rasa aku penah lalu. aku dulu ada femili angkat kat batu malim.

ama,
-hahaha. ko nak blanja aku tora ke sugus?

encikpsikopath,
-ko kena report kat kpdnkk. mana boleh pupus benda berharga cmni!

ubi,
-hahaha! btul. alibaba pun satu hal.

beautifulrose,
-ape lagi, beli wat koleksi. masa dah besar ni la kena maen.

anis,
-bek igt balik ape bskut tu! nak try ni!

april berkata...

tengok kotak je pun dah cukup nostalgik..

kemain kumpul duit,p beli.rasa puas je kalau dah dapat.

Fakur berkata...

fakta :

1) iklan tu disiarkan belah petang, waktu budak balik sekolah.

2) bebudak yg jd pelakon iklan tu semuanya nampak kemereh-kemereh (tak cukup zat) belaka.

3) bebudak yg beli junkfood tu pulak sebenarnya bukan nak makan sangat, tapi pasai nak mainan yg ada kat dalam.

4) hampeh tapi nostalgik.

oranglidi berkata...

april,
-tu a. puas gile bila beli. tapi kalu tak dapat beli, mau ngajuk dgn mak kalu x dpt. hehe.

encik fakur,
-trimas sudi singgah.
-depa sngaja wat gitu sbab nak bagi tarikan. hehe
-hahaha. bukan jadi kaler merah sbab lighting tivi dulu2 ke? hehe.
-btul tu, ramai beli sbab mainan. tapi bskut die sdap gak.
-hehe.. nostalgik2.

budak ice berkata...

ding dangg! tora datang lagik!!
aahahaha ~
biskut cotek tu y mane satu ekk..

oranglidi berkata...

budak ice,
bskut cotek yang ade secotek manisan yang bentuk pusar2 atas biskut yang bulat kecil. penuh dengan warna warni. hehe

budak ice berkata...

ooohh laa..hat tu kaa..
hahaha
suke gak beskut tuu! ;P
kdg2 mkn y atas je..haha..

oranglidi berkata...

budak ice,
-haaha. bagus2. itu normal.