Selasa, 22 Mac 2011

Pameran Kepala Blog

Selamat sejahtera.
Hadiran yang disegani sekalian, jemput-jemputlah mencuci mata.

Ini adalah antara koleksi header blog ni semenjak dari awal kelahirannya [April 2009]. Sebenarnya setiap header mempunyai kisah tersendiri yang aku sendiri pun dah terlupa. hahaha. Maap cakap lah, kebanyakan aku punya lukisan guna paint, takut loya plak nengoknye. hehe..


1) First Header.. April 2009.

2) Yang ni seken. Lepas tu bawah ni dah tak teratur.












Ok lah, sekian pameran kita pada hari ini. Aku sebenanye takda modal nak cita pasal apa. hahaha. takpalah, sempena hampir 2tahun blog ni aku buatla benda-benda macamni. Kasi refresh kenangan-kenangan diwaktu dulu. cehh..


pssst: slamat maju jaya buat smua yang nak ambik spm.
pssst2: semoga kita kita hidup ceria seceria header header blog aku ni. hahaha!

23 ulasan:

Farihah Ahmad berkata...

suka no. 6!! cantek gambar brader tu. mcm balak cool.

MATAHARI berkata...

semua header comel2.

hehe.

ruffey berkata...

MSPaint arts! kagum ^_^

ruffey berkata...

MSPaint arts! i loike! ^_^ kagum

dah macam galeri seni dah blog kau hehe

MOFASAD berkata...

COMEL HEADER macam empunya tu

Diari 929 berkata...

No. 7 tu aku suka. dah mcm Tom Hank dlm cast Away he3

Encik Psychopath berkata...

ko mmg art.

oranglidi berkata...

farihah,
-balak? cool? hahaha.

matahari,
-haha.. comel la sgt.

ruffey,
-ngko pnya lukisan pn lg mntopp
-ahahahaa. ak memang nak wat galeri pun sbnanye. ko cam tau2 je.

mofasad,
-hehhehe.

diari929,
-haha. yang crite die duk kat pulau brtemankan sebijik bola tu kan?
-baby sehat? hehe..

psycopath,
-dah jadi minat. hehe.

anis berkata...

maaf
saya tak paham seni dan tak reti menghayati . hahaa

ct odah berkata...

kreatif...mkin ari mkin hnsem org lidi..hehe

sharamli berkata...

w0i! dah 2 tah0n

cikpia berkata...

sumpah kretip!!! aku kalau guna MSPaint takat reti buat bulat2 taik unta ja.... he he.....

Azalina M.Salleh berkata...

sy paling suka yg no.6.. :)

ama berkata...

puyohhhh banyaknya header. bak satu yang kat pulau tu pinjam. kehkeh

oranglidi berkata...

anis,
-takpa2. aku pun sama. haha.

ct odah,
-hahhaa. last skali jadi kpala bsar tu.

sharamli,
-ko dah setahun blog tutup. hehe

cikpia,
-buat taik unta tu kira ok lah.

azalina,
-lama x dgr kabar! huhu.. yang tu antara paling lama jdi header.

ama,
-hahaha. koleksi zaman dulu. sila2. haha.

| Larasephia | berkata...

suka yang pendekar tangan berapi tuuu!!!

abang lidi~~~~ (suara manja bak kucing nak mengawan), buatkan header kat i satu bolehhhhhhhhhhh???


hahahaha

i am S!L4H.. berkata...

wahh ceria nye. cm astro ceriaaa erh~ hakhak

oranglidi berkata...

cik lara,
-hahahah.. siap bersuara kucing ya.
-mo yg mcamana? ak pn xpandai sbnanya. nanti takut jadi hudus. hehe.

silah,
-ho. rumah aku takda astro. haha.

aleen aiden berkata...

sume semat2!isk!
(jeles)

oranglidi berkata...

aleen,
-hahaha. nk jeles mendenye. kontang kanting smua tu..

menaribagaibintang berkata...

ni first and last wa cakap dengan lu

comel dowh

lu punya entry yang ni hahah

april berkata...

OL,
saya paling ingat header no 6 tu.
yang kaler merah.
tapi yang bawah-bawah tu,dah hampir lupa dah..
haha.
nostalgik pulak kalau tengok2 balik.

oranglidi berkata...

zatie,
-knpe last? hehe..tma kaseh..

april,
-haha. aku sbnarnya cuba refresh gak. sapa april ni dulu.. yang header tu antara paling lama ak guna. hehe..