Rabu, 2 Mac 2011

oranglidi dan motmot

Dah lama aku plan nak gunakan watak dalam header aku. Akhirnya dapat jugak.. Agaknya kau paham ke apa yang katun ni cuba sampaikan?

Aplikasi: Ms Paint
Touchpad, mouse rosak.


unnamed

23 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

brader tu sebenarnye mat pet,dia amek kete kontrol budak tu sbb nk jual utk dptkan duit..

jgn lempang gua kalo gua salah.. :P

Farihah Ahmad berkata...

apa yg aku faham selama ni, motmot itu adalah hantu pemakan org.

oranglidi berkata...

hahahahahah.

anis berkata...

anis tengah pk motmot tu apa.tak penah dgr selama ni ..

tp klo ikut gmbr tu ,
mb org yg suka ambik kesempatan kt bdk2 . mungkinn

Frodo Baggins berkata...

motmot & orang lidi adalah penyerdahanaan ulasan telah diupayakan ..

aku syak macam tu

sharamli berkata...

c0mel.
0k dah

lea berkata...

hahahaha...jahat giler
ko yg mana?

lea berkata...

hahahaha...jahat giler
ko yg mana?

A.L.I.L B.L.O.G berkata...

hehe.. cute2.. kreatif la bro.. :D

e. indah berkata...

ooooo pahemmm...motmot tak bayar rotec keta jadi org lidi tarik ler ... ; p ...duniakan pinjaman ...

oranglidi berkata...

mimie,
-haha. mana datang mat pet ni??
-xpa, btul salah xda lempang2 nye.

farihah,
-hahahahaha. aku dah tuka la. oranglidi yang pakai topi tu. motmot adalah budak

anis,
-motmot tu nama baru reka. ehe.
-bagus gak hipotesis tu.

frodo,
-haha. blog ko pn penyerhadanaan ulasan gok.

sharamli,
-yang kiri ke kanan?

lea,
-aku yang mane lagi. yang jahat tuu.

alil,
-tq2. tgn ketar2 masa lukih.

eindah,
-wah! think out of de box!

Farihah Ahmad berkata...

sgt out of the box bila bdn lidi, kepala tongkang. bangga aku dgn motmot!

*nama motmot manja betul. malu aku nk type ;p

ruffey berkata...

yg kecik tu orglidi sebenarnya.
ni kenangan pahit org lidi ketika kecik.
tp time kecik tak lidi la, tapi ala2 logo michelin.

amacam?

ct odah berkata...

momtot dgki dgn bntot org lidi kot..haha

Masy berkata...

buli budak curi kete remot. haaa mcm tu jelah yg den paham

oranglidi berkata...

farihah,
-ahahaha. outofdeboks la tu.
-hehehe. manja ke

ruffey,
-salah2. haha. aku yg jahat tu.

ct odah,
-momtot? tukar teruh nama dia. aha

masy,
-mudah dan ringkas kan? haha

| Larasephia | berkata...

kalau aku masuk dalam cerita nie sekejap boleh? cuma nak bagi pisau dekat budak kecik tu je.

sebab aku kan manusia penyayang.......

.rafiq. berkata...

kejam. tapi kreatif. cabas.

jo berkata...

wah.. pandai jugak lu buat lawak ye.

oranglidi berkata...

lara,
-dak kecik xleh pgang pisau. heheheh. bahaya.

rafiq,
-kejam kan. lama xdgr kabar.

jo,
-aku memang kalu boleh nak jadi lawak je. haha

Encik Psychopath berkata...

itu bukan mencuri. tapi pembuli. curi dan jual.

Rozami berkata...

hahaha
gila kejam buli budak

oranglidi berkata...

en psiko,
-hahahaha. o, pembuli ya? ahahha

rozami,
-kejam kan? aahaahaha.