Sabtu, 26 Jun 2010

hidup rumit

byk mnda blaku. pning2.. xtau mhu gtou sapa. nulih pn xd smngt ni ha.
xd life weh/ xdde life.. krja, krja, krja.. duit duit2.. kja jauh.. blik ltih.. xde life..

*sigh..*

13 ulasan:

beautiful_rose berkata...

mari bercakap dengan aku...
SMS weh....... =)

intanurulfateha ❤ berkata...

.sabar lahh bro
.anggap sume neh cobaaaan ;)

.rafiq. berkata...

enjoy la dengan kerja.. baru hidup..

FatinZol berkata...

rilek brader..aku student pun tension gak...

*nk tumpang mengeluh jgk*
*sigh*

auckland berkata...

Meh cter kt aku nak??jg dri k..kje2 jugak tp jgn smp tensen

zonaku berkata...

keje pun life jugak....




make it enjoyable

Kassim Selamat berkata...

mau coba urut??


rilex ol :)

aleen adela akoo ^_* berkata...

aku tgh hangen skang neh.ley ngadu kat ko??
astro xley psg da semggu,line tenet kat kmpung aku neh slow ngalahkan sipot **** ,mcm2la.xde life!

tompang umah ko bley?agaga~~

ruffey berkata...

bro, aku pun asyik mengeluh benda sama...

cuma part duit tu aku belum la. hehe.

tu skrg pun makin kurang menulis =(

meorazor berkata...

cehhh..keje mane bro??

minum poweroot arr kasik batin kuat sket!

jo berkata...

hang out la kejap.
tensen jugak macam ni idup...

Ezzaty Saadah berkata...

bahagiakan hati dgn ape care yg baik, insyAllah hidup bahagia..(^__^)

rathiqah azmira rosli berkata...

ni orang lidi asli atau tidak?