Isnin, 30 Mei 2011

Pengalaman: Bermalam rumah blogar


Tidur rumah penulis blog? Aku tak maen la takat gathering2 ternak lemak ni, aku terjah rumah teruhhh. Baru la kita boleh mendalami kehidupan dia secara dekat. hahahaha. Tapi adalah lebih baik kalau dia duk umah bujang, xda la pelik sangat kan.

Ini gambar diambil februari tahun 2010. Masa tu aku lepak sambil bercuti di rumah Rozaimi 3 hingga 4 hari. Dulu dia terkenal dengan blog separa lucahnya yang menggunakan nama Kapten Luffy-Unfiltered Madness. Antara kenalan blog awal-awal aku.

Dalam gambar tu Rozaimi tengah stat motor kapcai. Lokasi rumah terpaksa dirahsiakan. Rumah beliau memang best. Rumah orang bujang la katakan. Makan minum pun free.

Masa tu first time aku tidur rumah bloger dan juga first time aku dapat melihat orang berblog secara live. Memang gila la Rozaimi ni.. Sekali dia online memang sampai ke pagi.

Nasib baik masa tu Pakcik Hashim Bangla gay tak da lagi. Kalau tak dah kena halau aku sebab mengganggu privasi depa. hahaaha.

ps: 2nd punya rumah yang aku terjah dan bermalam adalah Si Kosong di Putrajaya. Lenkali aku tulis. Hehehe. Lepasni aku nak terjah rumah bloger pompuan la plak. Boleh la rasa masakan dia sedap ke tidak. Kalu takat sembang kencang tunjuk gambor dalam blog, aku pun buleh. hahahaha.

18 ulasan:

Jard The Great berkata...

wahh.. aku pun pernah pergi rumah dia.. tapi setakat hantar dpn rumah dia ja. tak pernah masuk. haha.

Aimi dan Pakcik Hashim berkata...

bila masa pic tu diambik

rumah aku selerak
malu bg org masuk

Farihah Ahmad berkata...

meh sini UIA, mahallah ameenah. nk tgk pakgad lepas ko x XD

Pembunuh Tanpa Bayang berkata...

yang penting itu ikhlas dalam mengeratkan jalinan persahabatan kan. =)

Titel berkata...

ternak lemah? kahkahkah!

meh cni datang rumah aku! aku masakkan megi! hoho!

lin jade berkata...

meh2 try test dtg...
mnom air kosong laa jwabnyerr...
huhu

jo berkata...

abih lu nak tido mana? blogger pempuan tu ke? pehhh...

budak ice berkata...

org lidi ternak lemak?? hahaha..kompius i ~ bila nk dtg umah ak..dkt je ng umah ko kan..haha *bajet kenal*

rafiq berkata...

gua nak gmb lu pegi bloger pompuan je.

oranglidi berkata...

jard,
-wah. ko penah sampai rupenye. ko patut masuk rumah dia. hahahahaha

aimi,
-hahaha.. xprasan ke?
-selerak ape nye. kalu kategori rumah org bujang dah kira paling jambu tu. haha

farihah,
-hahahahaha. kalu aku lpas camana? cuak x?

pembunuhtanpabayang,
-betui2.. kalu xda nilai persahabatan, buat ape berblog kan.

titel,
-auchh.. knape dgn trnak lemak ? hehehehehehe.. cam biasa dgr ke?
-ok nanti aku datang. kalu masak megi pn x sedap, siap ko. hahahah

lin jade,
-hhahaha. kdekut.

jo,
-tidur atas lantai pun bulehh. haha

budak ice,
-hahahah. ayat bloger laen la.
-kih33. ye la tu dekatt.

rafiq,
-lama x nampak. ngajuk ke mano?
-gambar lu dgn lumut tu dah ada cukup laaa.hahahaa

nada hanis berkata...

bahaya ni stalker bergerak ! hehe

oranglidi berkata...

nada,
-kih333333

dochi berkata...

amboih bolee tahan terjah rumah .
time terjah mesti tengah hari .
on time nak lunch .
kan.
kan.
kan.

hahahaaa ,

oranglidi berkata...

dochi,
-haha.. mana ade ak tunggu makan aje. aku tidur terus kot.

vampire's lovex berkata...

pehhhhh nanti nak gi umah rozami gak arr..kahkah....

dia bagi ko makan apa wehh ???

hamboiii gatai nak pi umah blogger pmpuan.. hahahaha

oranglidi berkata...

vampire,
-mana leh bgtau dia kasi makan ape.. nanti ko nak g gak. hahaha
-gatai? ala. nama pun laki2. haha

si kosong berkata...

hahaha...time tido umah aku kita g pesta buah kan..

oranglidi berkata...

kosong,
-haa.. betul! yg tu la.