Ahad, 17 Januari 2010

Bloger yang makin SOMBONG. (senarai nama)

Bloger yang wa kenal makin sombong. Dulu kemain menaut hati berkongsi suka ,celaka, lara. Sekarang kita yang jauh ini makin di anak tirikan. Walaupun memang tiada talian persaudaraan wa'ima talian tergendala.. Mentang-mentang kita ni orang kampung.

Hak tuih. haha.. Lagipun wa mmg x perlukan lu semua. Wa selesa dengan keadaan sekarang. Inilah realiti hidup wahai kawan-kawan. Barua..

Tak apa.. mungkin mereka bizi (kata hati belah posotif)
atau benar2 makin sombong? (jawab rasukan nogotif)
mereka kan femes..


INDAH eva, trimas banyak2 kerana.. ehem . hehehe.


Sebenarnya wa marah bukan apa, wa tengah tension dengan penampilan baru wa. WONG AH IAN dan SI KOSONG mungkin merasakannya..

Ya, bagaikan rock hilang kapak.. begitulah keadaan wa sekarang.. RAMBUT TERPOTONG! HA, ADA KAITAN X DENGAN bloger sombong?

waduhhh.. gawat2... orang yang penah tengok rambut wa pasti terkilon-lilon dengan rambut baru sekarang.




kalau x silap, macam brader nilah ghambut wa dulu


MACAM MANA WA TAK PERASAN PAKCIK TU GUNTING SAMPAI PENDEK? Haduii... skarang dah jadi rambut macam Remi Ishak plak dah.. MALU WEH.. MALU!! Malu sampai nak tutup blog.

ahahahahahahhahahahahahahahah.. hahahahahahahahhahaah.. uhuk uhuk. hahahahaha..

psst: wa skang tengah terbayang-bayang cerita Ahmad Albab. Part AR Tompel suh anak dan menantu bawak hadiah time hari jadi. Bangai sungguh, tua-tua nak hadiah, celaka.. Part paling setan time dah dapat hadiah, dia mintak bini dia simpankan. Pastu dia cakap "Amboi, bila nampak berlian bukan main panggil sayang.. Tak boleh! Ini saya punya!"- dialog sebenar wa lupa..

psst: WANI ARDY DAH DEKAT DENGAN GERBANG PERKAHWINAN.. tahniah n doakan beliau!

psst: Dato' Nik Aziz ada sebut pasal 'bloger celaka'.. Wa mungkin salah seorang. hehe.

psst: 4 bijik panadol tak dapat merawat sakit gigi.. so, wa nak pegi klinik 1MALAYSIA nih.. Chow yun Fatt! Stephen Choww!

75 ulasan:

sayu=pilu berkata...

ahahhaha tajuk bukan men
isi kandungan lu lari topik...cis

lu sakit gigi bek g cabut trus jer weh..kang efek suma badan....

sayu=pilu berkata...

wa 1st bes2...

sayu=pilu berkata...

ahahhah saja nak menggedik di sini sebentar sila jgn sepak wa

oranglidi berkata...

wa memang rasa nak sepak seseorang.

░♥si lampu neon♥░ berkata...

alaaa nak tgk rambut luuuu

FarhanaDr berkata...

Rindu aku ke? Hahahaha.. Weh.. Botak jek laa.. Snang weh.. MAcho pn macho.. Mcm kas-telur.. A.K.A castello.. Wawawa.. ;p

Mimie.Candy Cane berkata...

skang ni sakit gigi ke? supervisor wa pun sakit gigi smpai hysteris.kawan skolah wa pun sakit gigi smpai tiap2 hari status fb dia mesti berkaitan dengan gigi..ini lu pulak..org cakap kalo sakit ggi,isap rokok byk2..hahahahaa

Frodo Baggins berkata...

kutuk .. lari tajuk!

>>_____<<

Frodo Baggins berkata...

yer rasanya beliau sakit gigi
nak mintak tolang wa nmimie
sepakkan ke lidi?

Frodo Baggins berkata...

rambut cam remy
phewwww ... pasti jen tergoda


>>_______<<

oranglidi berkata...

neon,
-tengok je rambut remi ishak. lebih kurang la.

farhana,
-hehehe.. rindu2 plak. tampo kang , botak lak.
-kas telur? castello? cis.....
-wawawahaha

mimie,
-WA TAK HISAP ROKOK. SUMPAH..
-MUSIM SAKIT GIGI BARANGKALI.

FRODO,
lu nak kutuk sape? ade kena siat kulit kang.

oranglidi berkata...

frodo,

-wa pijak muka lu kang. hahahaha!
-tolonglah. (jaffar ong.)

sekian arap maknyah.

Frodo Baggins berkata...

walaupun bukan yg ptama komen ~
x mnghalang wa jd gila kuasa
yeah aku lah bloggawan x diundang ...
muhahahhahaha ((gelak babi pink))


sekian harap maklong, makhluk & maknyah


>>_________<<


((berlalu perlahan sambil cabut bulu ketiak))

{lumut} berkata...

potong rambut?
awwwww..musim potong ye skang..

xuen adyla berkata...

sakit gigi?
makan gula2 nanti gigi cabut sendiri
hahah

lea berkata...

sakit gigi...
p la cabut
bukan makan panadol

oranglidi berkata...

celaka lu frodo,
-sapa nak sapu balik bulu ketiak lu ni? shuh2.!
-gelak babi pink tu bunyi lain la. oink2..

lumut,
-potong p1wimax.

xuen,
-aiyya.. ye ke?
-gula2 getah kan?

oranglidi berkata...

lea,
-takleeehhh.. ni gigi kekal.. nanti kang x de gigi susah la nak menulis blog. hehe

pensukebulan berkata...

aku da link blog ni gak. thnx!

wey smart ape rambut remi ishak. heh.

ayah aku letak serbuk kaki tigak bile gigi die sakit sbb tamko gi klinik. macam berkesan.

oranglidi berkata...

pensukabulan, moonly renjer.
-trimas2.. ala, xyah link xpe blog wa ni..
-smart? malu den! hahahahahah.
-serbuk kaki tiga? hm.. nnti wa try..

seKut taWar berkata...

asal sume org potong rambut?

skrg musim mengawan ke?

azzaliena suziantie berkata...

hoit sengal...
wa dah bis exam...
yahoooo....
now demam..
cam bangang

oranglidi berkata...

sekut,
-tu a pasal.. lu potog apa?
-musim nasik beryani la skang.

azza,
-ooooo.. bgus2. smoga dpt yg trbaik resultnya.
-demam? makan la strepsil..

balqissy berkata...

hahaha riso td kot2 ade nama qissy kuo ke ape. seb baik cite lain macam ngn tajuk :P

Frodo Baggins berkata...

yer sekut ~ sekarang musim mengawan
tu lidi cantas rambut beliau
bulu ketiak lu cantas x lidi?



>>_________<<

seKut taWar berkata...

wa layan ais krim potong je..perisa strawberi ungu

frodo,lu join mengawan x?

Frodo Baggins berkata...

sekut ~ musim mengawan aku lom tiba lagi
tunggu bulan gerhana mengambang separa
cuba ko tanya rajeman ..


>>____<<

oranglidi berkata...

balqissy,
-hehe.. xkan la nama kak ada.. LAGEJ APA CRITA?

Frodo,
-celakak. ambik a blog ni jadi blog lu. tolong reply semua komen2 sini. hahahaa.
-bila la dapat jumpa lu. nak cantas lidah lu.
-bulu ketiak tak habis2.

sI tEDI berkata...

aku dah siap sembur kiri kanan lagi bila nak bukak blog kau. takut aku tersenrai sebagai blogger yang sombong .

ha ha ha

oranglidi berkata...

sekut,
-stoberi bukan kaler oren ke? apahal jadi ungu tiba2?
-musim mengawan frodo bila dia dah dapat cincin je.. cincin lod of de rim.

oranglidi berkata...

si tedi,
-ha ha ha..
-lu x sombong la. wa lagi sombong.

oranglidi berkata...

pegh.. seronok plak reply laju2 ni. hehehe..

seKut taWar berkata...

waa..lidi dah mnglegak..sila amik alih blog "cakapwa" ini frodo...haha

Frodo Baggins berkata...

biasalah
semangat nak mengawan
tu reply laju2
wakakkakaka

seKut taWar berkata...

oren tu kaler rambut dudak punk-id yg xseda diri...

Mimie.Candy Cane berkata...

frodo ngan org lidi kan,mane2 blog je wa pegi,ade je komen mamat 2 orang ni duk gado..wa kawinkan jugok lu 2 orang nih!

oranglidi berkata...

sekut meri,
-hahaha.

frodo,
-wa nak lunch sambil tgk melodi ni. chow!

sekut meri,
-hahahaha! dudak tu menda?

oranglidi berkata...

mimie,
-x boleh. kalau dia wanita x pe gak.
-mimie, wa blah dulu. layan melodi plak. hahahaaha.

seKut taWar berkata...

silakak lu..sejak bile wa jadi sekut meri?


dudak tu adjektif bagi bebudak

dude berkata...

woit gua nak claim royalti lu amik term 'anak tiri' gua tu

puspa berkata...

hihihi...
org lidi daaa x jdik rock kapak daa laaa...
daa jdik mat skema lerr nih erkkk...
ok perr rambot pendek...

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

weh.





































aku nak tengok senarai name lah



































yg kau melalut ke lain apa hal?



















nak cari gado ?






















MIAHAHAHAHAH.

wong ah ian berkata...

haha..mane gambar lu woi?..wa da kene dajal ngan aleen..dia wat entry muke wa besar ngan rambut konstabel taun 80an..wa paham cmane lu rase cume beza dia mase potong tu wa nampak amoi tu potong pendek tp sbb amoi tu comel wa diam je..pastu kene rm25..nakkarem..

Mimie.Candy Cane berkata...

sebab dia bukan wanita la wa nak kawinkan lu 2 orang.hahahahaha

al-lavendari berkata...

klinik satu Malaysia tu kat mana alamatnya ? kat senawang ini puas pakcik cari satu pun tak jumpa. nampaknya kena suruh makciknya tolong cabutkan gigi pakcik yang sakit ni !

terrarosa berkata...

wa memang dah sombong lama dengan lu
wa mengaku !
jadi apa masalahnya ?

lu punya cahaya rambut ( ke dahi ?)
belum cukup menarik...
cahaya yang tengah kejar ni, perghhh.....
lagi cantik !

si kosong berkata...

aku faham perasaan bila kena potong rambut...

aku sedih ni..rindu zaman rambut panjang..

waaaaaaa.......

siti murni ishak berkata...

tajuk suspen....rupe nye semua gara2 potong rambut...ish ish..

dilot berkata...

sekali sekala ko jd mcm artis sikit..walaupn rambut je..=)

Jard The Great berkata...

rambut baru? baik botak terus brader. ahahaha

inDah iNdrIana berkata...

wa..
xpe2..
rmy ishak encem ape..
stalo..
yg penting lu x hilang..
sape eve weh??
ape yg ehem2..
p/s:
sdp name eva tuH

Razman berkata...

wa akan korbankan rmbut juga harini..

Frodo Baggins berkata...

rajeman ~ wa tau lu akan cantas rambut gak
musim mengawan lu dah tiba ...


>>_____<<

ezzati berkata...

tempek la gamba sini..bole kitorg kutuk

Finaz berkata...

hehe..ingatkan mendelah tadi..
anyway akak tak kira, akak nak ketawakan cakapwa jugak
ahahahahaha...
(hehe..sorry gurau jer, jgn amik hati ok!) Remi Ishak ok per. Mesti pasni ramai aweks tersangkut hehe..

deusXmachina® berkata...

aku rasa aku pun temasuk di dlm golongan blogger celaka yg turut dimaksudkan oleh nik aziz tu...
erk888

erk888.blogspot.com

FatinZol berkata...

Hahaah..rilek bro..nti panjang la blik rambut tu..tp wt masa ni,nk cover malu ko,pkai r rmbut palsu kuar umah...haahahahaha....

cover bia cemerlang

Judiene berkata...

aku tak sombong kan??
grrrrr!

sharamli berkata...

baca sampai habes xjumpa p0n nama cek....ha3..

bru perasan header kat bawah

milimilo berkata...

hoi,tajuk entri ko bikin suspen je..hoho..botak ajelah senang,asalkan rmbut xganggu pmndgn..

hoih,blogger celaka kenapa?cuak pulak deh

ruffey berkata...

tercarik2 nama aku, takda lak? XD

Koyuki berkata...

gua ahli kelab rambut panjang
join the club?
tak bleh
rambut lu da kontot..
kehkehkeh

nursarah berkata...

muahaha, tajuks gempak

jalak lenteng berkata...

nak tgk weh gambar lu..

shakinah berkata...

beriye lah aku nak tengok senarai nama tu.
gath after ni kalau aku tarik rambut kau secara tibatiba jangan tanya kenapa.










cis!

jen - jen punye cite berkata...

er.........siapa sombong??cis..xpenah nak tunjuk diri sebenar..kalah a samad said.

A+z+i+E = AziE berkata...

slamat berambut pndek.. ^_-

pensukebulan berkata...

haha ceyh malu2 plak bile kate smart.

green berkata...

cm segan2 je nak komen entry yg ade link ak tu..haha, so komen kat entry ni laa ae..

hmm, rambut cm remy ishak..ok pe?
hehe, nak rambut cm sape ni sbnrnye??

arryani berkata...

Wa nak wat bantahan...

ingatkan ada nama wa tadi dalam senarai bloger sombong..

Lain kali jgn lupa letak nama wa tau..
p/s kompem N3 lari tajuk...(smpi tak leh kejar)

I n n z berkata...

segan lak nk komen.

[z@ck] berkata...

mana blogger yg sombongnya??
T_T

oranglidi berkata...

Aduih, susah nak jawap banyak2 ni..

sekut meri,
-padan muka. kan dah kena sekut meri. wahaha
-adjektif tu menda plak? cis... bersastera plak.

dude,
-baik lu yang bayar sebelum wa makan nasik.

puspa,
-tu la pasal.. abis kapak kena cantas..
-ok lu kate? huh

miss lolilili,
-geram betul dengan komen lu ni. rasa nak gigit jari.
-tajuk jarang ada kena mngena..
-senarai nama tu wa dah buang ke laut.

wong ah ian,
-mane boleh letak weh.. malu la remi ishak..
-WA TAU LU KENA DENGAN ALEEN, sebab tu wa
tulis nama lu skali kat atas. haha.
-lu memang cilakak. nasib baik lu tak berdiam bila tengok si kosong.
-mahal mcm cilaka.

mimie,
-kahkah. x hingin.!

al-lavendari,
-kat tengganu ni ada satu yang wa tau.. area wakaf tembesu. mehla sini. hihi
-pakcik pun sakit gigi?

terra,
-jgn cakap mcm tu weh..
-cahaya rambut memang menipu manusia

si kosong,
-tu la pasal.. kita kena cari jalan memanjang kan rambut kita.

siti murni,
-hehe.. sori2.

dilot,
-jadi artis mende macam tu. haha. x best

Jard hebat,
-botak punk sangat..

indah,
-eehehee..
-sedap kan?
-ehem tu maknanya terbatuk..

man,
-bagus2.. wa nantikan apdet lu.
-lu tipu memang wa silat.

frodo,
-manja semacam lu panggil mat rasman tu.
-man mengawan dengan apa?

<<____>>

ezzati,
-eerrrr.. x boleh.. nanti dikutuk, x best.

finaz,
-huhuhhuhu.. cakapwa pun nak tertawa jugak la..
-awek tersangkut kat dahan kayu je.

deus,
-susah nama lu.
-salam kenalan brader.
-aik? lu tergolong jugak ke?
-nanti wa chek blog lu. mane tau x tergolong ke. hehe

fatinzol,
-hmmmmm.. bagus idea lu tu..
-rambut palsu berapa kalau sewa?

judiene,
-lu la paling sombong. hehehe..

sharamli,
-alaa.. macam wa baca blog lu gak.. last2, xde tajuk pun. hehe.
-header tu x siap.

MILO!!,
-lame x dgr cerita lu. tajuk kenala suspen. wa sendiri baca pun boleh saspension
-bloger celaka? wa baca dalam sinar harian.. pegh.. memang dia keluarkn knyataan mcm tu.

ruff,
-ahahahaha.. xda la.. lu kan doktor berjiwa rakyat.

Koyuyu,
-cis. lu jangan kasi hangin utara.

nursarah,
-ambuii..gelak.
-mana tajuk gempak? mana? hehe

jalak terlentang,
-x boleh weh... rosak identiti.

shax,
-HAHAHAHAH!! LU MEMANG !
-jangan wa tarik rambut lu plak.

jen,
-ha, ada pun lu.
-a samad said wa jumpa kat mesjid aritu.
-ada la gambo wa. carila.

siti Nazirah Khamsani,
-er, macamna nak jawap ? ok2, salam satu malaysia.

bulandisukainya,
-malu.. memang malu wooo
-smart? sape cakap? hehe

green,
-ala.. segan2 lak dia..
-bila lu nak apdet?
-nak rambut macam anak2 sidek.

kak arr,
-bantahan di tolak.
-ala, knape lak nama lu nak dimasukkan..

innz,
-hahaha.. ooo.. xpe2.

zack,
-ntah.. T-T
-ilang kot.

Haris Dot Com berkata...

hahahahahahahahaha tumpang ketawa bole????

imHepPie berkata...

aku x sombonk kan???weeeeeee~~~