Sabtu, 9 Januari 2010

undur kereta, Rambo mengiau.

Wa nak 'berundur' dari arena 'menulis blog' buat beberapa ketika. Faktornya tidak dapat diperjelas buat masa sekarang.

kalau tak ada aral lintang pukang, wa akan datang lagi.

sementara wa takde ni, buat lah blog ni macam blog sendiri.

kalau bosan-bosan tu, lepaklah sambil baca entri lama-lama tu, ada pedoman gak.
(maen pedoman pulak. hak tuih.)

'babi, bajet ramai baca blog ni?'.



ok lah, lumut dah panggil ni. nak pegi men basketball plak. babai!

psst: time wa tulis entri ni tiba-tiba Jen mesej cakap beliau kecederaan di sungai Gabai. rilek a, kemalangan kecik je tu..
psst: semoga yuna, hujan, bunkface, black dan misha omar menang juara lagu.

24 ulasan:

selipar besi berkata...

ceh dan2 je lumut ajak li pegi main basketball..hak tuiihh..

itu lah sape suh jen x bawak gua.cilakak.

selipar besi berkata...

kimsalam lumut weh..rindu plak wa kat die...dgr cite die pon lame menyepi..ke lu org bejanji?kuang aja..

hBz berkata...

ok. erk.

FarhanaDr berkata...

Yesza.. BLACK.. Hohoho.. ;p

Err.. Ko kat new zealand ke hape??? Hahahaha.. Siot jek, rindu sgt sama lumut ek.. Hehehehe..

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

BLACK ? OH NOOOOOOOO ! mencikkk aii

misz benida berkata...

smga jen slmt..haha
slmat ke pngkal jln

Mimie.Candy Cane berkata...

waahh..lu nak ilang lagi..kurang meriah rasanya dunia blogging aku..

all the best yuna!!

fadh berkata...

uih napekah....
sejak bile ko berbahase kasar neyh???

Frodo Baggins berkata...

hilang g kawen ke?
jemput dtg majlis kawen wa 2011
terima kaseh ...


>>______<<


((jen cedera tang mana? tempat lain x per, jgn port sensintip dah ler .... merana!~))

Kapten Luffy berkata...

jen kena 5 jahitan tu. besar gak

pasal nak berundur jap?

[z@ck] berkata...

awat tiba2 nak berenti menulis plak ni org lidi?

meorazor berkata...

woit2..g makan ubat cepat2!
kate nak ride weh!!
hahaa..

hidup hujan dan the strokes!!

peace!

mira ellyna berkata...

orang lidi..........................

inDah iNdrIana berkata...

lu nk p mane??
wa perlukan lu..
seyes

sharamli berkata...

nak berundur jugak la..

chokio_nia berkata...

lagi sorg??haish..slamat lah..

arryani berkata...

Mana lu nk pegi nih??

Takkan nk cari lumut kot...

atau,

mencari damai di hati..heheh

all the best bro

al-lavendari berkata...

janganlah begitu ... jalan mesti kedepan !

mukasurat17 berkata...

aku nak faizal ismail mng!!!! haha

cik EPAL berkata...

ramainya yang nak suruh menang ajl....hehehe... :)

Razman berkata...

rehat la..lu dah penat..tangan jgn lupa basuh..

cik selamah kundang berkata...

skandal baru ngn lumut ka wei?

azzaliena suziantie berkata...

jen jadi ultraman kejap.

oranglidi berkata...

woi woi