Jumaat, 5 Mac 2010

Cuba dengar Apa kata Kamera

Ini hasil kerja tangan bersama kameraburuk aku. Semua gambar di ambik di Pasar Seni. Aku rasa jiwa aku semakin suka Pasar seni.











+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cikgu aku suka belanja kuih ini.. Aku panggil 'Biskut Cotek'.


Yang ini lah biskut aku ceritakan haritu. Biskut ikan.


titipan foto: esok aku reply lah komen entri. sibuk sangat hari ini.. komen kau orang memang TERBAIK!



42 ulasan:

peja berkata...

tanpanama ngan orglidi adalah jasad yg sama...

betul?

shakinah berkata...

hahaa.
betul.


eh sori lidi aku terjawapkan soalan orang atas

arryani berkata...

biskut cotek ????


kalo iklan mas cotek, aku slalu dgr kt radio,,,

....bkn biskut taik itik ke tu???

{lumut} berkata...

orglidi suk apasar seni.
saya pula sukakan karya orang lidi.
thankx utk nota yang kau bagi arituh.masih simpan.=)

deqyalalink berkata...

taksuke g central market..aritu pegi sane ade someone unknown tetbe dtg n keja kitorang...baju dah smart kai kemeja cam org balik koje, tapi tetbe dtg kat kitorang and ckp, awk boleh tak bg kan ketas ni kat ****, dye pegang bahu kitorang dulu n nak bg krtas.. klu anda bodoh, trima lah kertas tsebut, nescaya esok hilang dara

rathiqah azmira rosli berkata...

lidi...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................














bai

sharamli berkata...

sy panggil biskut bjik asam
amik gula je..biskut bagi mak makan..

Fhad berkata...

beskot ikan tu boley buat biskut raya x?

sya ar berkata...

foto cantik.

baru tau pasar seni sama dengan central market.

tak pernah pergi.

shazruls berkata...

biskut ikan turr rasanya cm pedas2 sket kan?

Farid Fernandez berkata...

tak der tempat len ke nak Snap????


buat la kat chow kit ker.... hehe

si kosong berkata...

tu tempat lama wa tu beb...hahaha

si kosong berkata...

wa lupa nk mention..kalau nk lepak CM lagi roger la wa.

mamai berkata...

pasar seni yang hilang seni

Anis berkata...

nama benda aneh tu biskut cotek eh .
baru ku tau .
hahaa

zmn kecik2 lu sllau curik yg gula die je .biskut sedekah kat org lain.

.rafiq. berkata...

lu dgn ko
org yg same
biskut cotek tu sdpp
rasa gula bkn?

~0~ berkata...

berseni jugak kau nie....

Masy berkata...

aku mmg terbaik. eh? tetibe. hehe

helena's berkata...

nanti amik gamba aku leh??mau lah!heheehe

e. indah berkata...

pasar seni utk mereka2 yg tahu menghayati sesuatu yang halus ..
seni itu metafora

cik selamah kundang berkata...

aku teringin nk turun snap pic kt sana orglidi.kalo edit memang terbaek..

SwEetForEst berkata...

xpnah





































pegi















































































pasar seni..

nawal berkata...

gambar speaks louder that words...



wah. hebat idom nih!

balqissy berkata...

lain kali, g pasar seni nak joint gak... ape la.

Wanita Itu berkata...

yeay komen saya terbaik!!! :p

oranglidi berkata...

peja,
/salah, aku skarang pemerhati. dia sedang berlatih nak buat blog sndiri.

kina,
/gambar profile kau lawa.

arr,
/taik itik warna itam putihla.

mut,
/kesimpulannya kau sukakan aku ka? jawapan matematik.
/oh nota itu.. trima ksih krna masih smpan.

laling,
/uih, pengalaman menakutkan. kalau salah langkah, naya korang. banyak orang kena pukau cara tu.
/tapi itu kat mana2 pun boleh terjadi kan?

rat,
/?? bai?? mau g mana?

sha,
/ngeh2 jugak lu ni. sama lah kita. cuma bila dah besar sikit, wa makan sekut dia. sedapp.
/bskut bijik asam? bijik asam lain la.. x berputar.

fhad,
/trimas atas cadangan.akanku guna idea itu.

sya ar,
/trimas
/hamba pun baru taun lepas.
/jom pegi

shaz,
/kalau makan dengan sos, pedas sikitla gamaknya.

mofasad,
/chow kit ada. saja x nak ltak.

song,
/sejak kau cerita yang kau penah keja situ, aku tau jiwa kita srupa.
/iA, nnti ak turun kita lepak sama2 bukak booth jual aiskim.

mamai,
/hm. itulah akibat diskriminasi dan korupsi.

nis,
/ke nama dia lain?
/hang sama dengan sharamli.

raf,
/rasa biskut la.

o,
/lu pun.. kan?

masy,
/lu mmg terbaik. penulis yg best.

lena,
/segan la nak amik gmbar orang lawa

indah,
/komenlu sangat berseni.

salmah,
/lu nak snap gambo kat sna ke nak snap mukawa?
/edit? uih.. mmg lawa. tapi cam ilang keaslian.

sweet,
/hehehe. banyak lu enter.
/o, rugi la x pegi.

naw,
/idom ke idiom?
/bagus la pepatah yang hang bagi, trimas2!

qissy,
/ohoo.. aritu mas luffy call nak ajak kuar ,hang x angkaaatt!!

oranglidi berkata...

wanita,
/jarang ada orang komen titipan tu. tahniah

Moon BlooDy Spell berkata...

sudah lama tak lepak sana..
dulu masa form 5 suka buat part time
ambik cawan plastik.. pastu suh membe nyanyi kami buat suara latar.. ada yang main gitar. huhuhuhu.. satu hari dapt dalam rm15.. tapi itu dulu..

tempat ni memang mendamaikan

saypOOL rafhtello berkata...

pasar seni tempat filem khabir bhatia...apa nama file tu??lupa la plak...

http://saypoolrafhtello.blogspot.com/

blueCITY® berkata...

salam

lama tak singgah sini
entah kenapa erk,
heeeeeeeee...

biskut cotek?
sama la kita
ekekkekek....

dah lama tak lepak2 kat central market pun
bukan zaman ku lagi kot
heeeeeee

Mimie.Candy Cane berkata...

waahhh...biskot cotek..peberet wa jugak tu..tp wa makan cotek dia je..biskot dia tu biasa wa pass kat adik wa..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.da lame gile x g pasar seni
.last time rombongan skola kot
.lol!

azzaliena suziantie berkata...

g xajak

shakinah berkata...

nape kau panggil aku kina?

wow

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP berkata...

suke la gmbar ke 3 & 4..terbaekkk!heheehe...

wa paggil biskut eskrem..wlwpun tade rase eskrem.hehehehe....

Haris Dot Com berkata...

weiii org lidi ko suke kew lepak area2 pasar seni....

aku ade tmpat lagi syok....nnti klu ko lepak sini aku ajak ko g tmpat baik punye....

CENTRAL MARKET....amacam ok x???

aleen adela akoo ^_* berkata...

aku tringin nak bli kamera....
tp..aku takot mak aku membebel krn menyalahgunakan dwet mara..
pnjam kmera ko bley?wi3

mukasurat17 berkata...

wahh..cantek gmbr yg dalam gmbr yg ko amik. yg org tu lukis. hehe

hans berkata...

owh
tanpanama dgn oranglidi tu orang yg sama rupanya
cantik pic2 ko snap

oranglidi berkata...

bulan,
/wah. lu ada pngalaman yg best!
/memang mendamaikan!!

pool,
/filem apa? buleh plak tanya wa. wa x tau. Nur kasih ka?
/nanti wa terjah blog lu

biru,
/trimas singgah
/sama kan? cotek!
/zaman apa skang ni?

miau,
/ceh. ramai tul yang makan atas saja.

teha,
/rombongan skola di pasar seni. fuh.

azza,
/cis. lama dah tu .
/ajak man lak.

kina,
/saja

kuna,
/hehe. trimassss!
/eskem? ye2. ada sstengah panggil eskem.

haris,
/suke gak.
/central market tu benda?

aleen,
/beli je laaa kalau ada kgunaan.
/nah. mai sini kalu nak pnjm. kamera buruk

17,
/cantik kau lagi

hans,
/sama?

FarhanaDr berkata...

Kem salam tanpa nama.. Ade sesuatu pada dia.. Hehehehe.. ;p

Cantik gambar yg terhasil.. Next.. Jadikan ku model.. Ahaks..

oranglidi berkata...

ada apa?