Rabu, 10 Mac 2010

Albert Einstein pernah berkata: Lagu Rock Kapak adalah antara sebaik-baik lagu .


Slash

Petikan gitar Slash (Guns N' Roses) menghantui kepala wa.. Kalau sesiapa ada tonton klip video 'November Rain' yang panjang tu, kat minit ke 3.40 daripada 9.13 , Slash keluar dari mejlis perkahwinan pastu main gitar kat luar sorang-sorang.



Guns N' Roses

Fulamak brader, dia punya feel tak buleh blah! Dengan rambut bergerbang, berjaket tak berbutang, melekat rokok sebatang kat mulut (yang ni memang trademark), kaki terkangkang, angin dari helikopter, ber'but' macam naik kuda.. Lu akan berasa WOW!! Alunan gitar elektrik laju mencucuk-cucuk sanubari. Pehhh..




laayaaann...


lu tengok dia punya standing..


takyah la tengok pusat dia..



Kangkang jangan tak kangkang!!



Oh, tak dilupakan buat otai rock Malaysia, Search yang buat persembahan jauh di England nu!! Semuga musik Search kekal sepanjang zaman. Dalam 'Melodi' haritu pun ada Mat Saleh yang minat gile babi kat band ni. Lu memang terbaik! Boleh pulak ada yang bilang Kid dan Din Search yang terlibat mencuri gitar baru-baru ni. Heh!

titipan pistol dan ros 1: semoga berjaya brader sister yang akan ambik result SPM esok. kih3..

titipan pistol dan ros 2: hujung minggu ini pulang terengganu.

titipan pistol dan ros 3: apa ni bloger gaduh2?? aritu kan dah janji nak kawan selamanya. Beralah laahh..

51 ulasan:

sharamli berkata...

apa ni kangkang2..d0k m0lek sket...

ada lagik ke yg gad0h?
gad0h la k0rang..s0n0k jugak jadik pent0nt0n..hua3 (bukan nak s0h bebaik kan?sy memang jht 0rgnya)

putera aftus berkata...

seken.

orang lidi menulis kembali??

xda wawancara kewartawanan ka??

huhu

Farid Fernandez berkata...

gua dulu gitaris pistol n roses..

FarhanaDr berkata...

Wa dalam hati dok pikir dok timbang, lu memang orang seni arr.. Potensi jiwang terserlah dari diri lu.. Hahahaha.. Srikandi cintaku dari Blackrose wa dedikasi untuk lu.. :)

Beli tiket dah ke? Selamat cuti.. Jgn lupa snap gambar adik kecik lu yg comel gilerrr tu ek nanti..

P/S: Ape barang gaduh2, lagi best dok berkasih sayang.. Heehee..

.rafiq. berkata...

lu memang otai!
rock say yeah!
keh3

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.hidup rock kapak!
.tua x per, janji rock! ^^
.hahaha~

psychopath berkata...

rawk !

cayackpgua berkata...

ohh~

Frodo Baggins berkata...

ngehehhehhehe ~~
sharamli ~ kangkang arr best!
ni bukan kangkang suka2
tapi kangkang berkarisma!

hidoopppp rawkkkk!!


((saper gadooo??))


jgn gado2 ~ hidop singkat jer

Judiene berkata...

masa aku kecik dulu, aku ingt sume rockers ni jln kengkang, sbb selalu nyanyi kaki terkangkang
ahahahaha

btw, sape blogger yg gaduh tu??
gtaw aku sket, meh aku sound depa sket
grrrrrrrr~~

missjiwa berkata...

btol la...
aku xpaham dalam alam maya ni pon leh gado2...
adehai~

missjiwa berkata...

btol la...
aku xpaham dalam alam maya ni pon leh gado2...
adehai~

FaTiN berkata...

oh rock kapak, aku tak layan sangat. aku layan lagi M Daud Kilau

err, sape gaduh tu?

I n n z berkata...

dr dulu nk ckp.
header ko ag beso dr size skrin lappy comei aku neyh
haha.


slmt pulang.

deqyalalink berkata...

bila aku nyanyi lagu mael xpdc NASIB KITA, semua mmbe2 aku ckp suara aku sebijik cam beliau..aku bangga

deqyalalink berkata...

bila aku nyanyi lagu mael xpdc NASIB KITA, semua mmbe2 aku ckp suara aku sebijik cam beliau..aku bangga

si kosong berkata...

sape gaduh2 ni..?dulu janji kawans ampai mati.belum mati da nak gaduh ke.?

si kosong berkata...

sape gaduh2 ni..?dulu janji kawans ampai mati.belum mati da nak gaduh ke.?

jane berkata...

rock kapak?
tak tau musicnye cmne

tp aku suke linkin park

yg lain tk layan
prefer pd melody yg sweet jerk
muahahaha

si kosong berkata...

balik terengganu.?nasi dagang satu wei..

Wanita Itu berkata...

lor ada lagi yang gaduh? asik gaduh ajer.. tak paham..

chokio_nia berkata...

hahaha..tang tgk pusat n kangkang tu taleh blah..hahaha

owh..spe plak nak gado ne?tak phm aku..haish..

Jard The Great berkata...

hohoho.. kangkang tuh trademark diorg gak ke?

crazy_labelle berkata...

kiss la weyh...
bru otai... miahaha...

Mimie.Candy Cane berkata...

huhuhuhu...wa sayang gun n roses..siyes..

wa suke rock kapak..

movie ROCK arahan mamat khalid lagi la wa suka..

:P

Frodo Baggins berkata...

mimiaoo ~~
ngahahahahhaha
filem rock tu aku x tahan
part que haidar !!!!


"keunggulan cinta dr sinar mata ..."


datang angin2 sempoi2 bahasa
rerambut beliau terbang
... fuhh syahdu gilesssss ..


hahahhaha

Razman berkata...

pusat itu seksi. benar, pusat kapak adalah seseksi seksi pusat.

Wanie-san berkata...

perghhhh...kalah adik aku la gni..sure adik aku meroyan tgk rambut dia!huhu

hans berkata...

betul2
lagu rock kapak best kut

Frodo Baggins berkata...

((tetiba aku tersedar dr lamunan, ada sesuatu yg lain ~~ dr entry ini, lewat komen2 lu di blog teman2 ramas mesra yang lain ... yah benar!!! ... hye lidi!!!))







pe aku merepex ... ciaoooo

mukasurat17 berkata...

babai~~~~
c u dis weekend k. hahaha

A+z+i+E = AziE berkata...

haha!! pe kes rock2 ni..

lame x dtg cni.. =(

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ berkata...

jom ah join aku gi gig

helena's berkata...

cikhel suke dengar org men gitar,.,.tp kalo rock2 nih..hehhe

sapa yang gadoh??(waa nyibuk pulak ye)

aleen adela akoo ^_* berkata...

bergerbang..jadahnye bergerbang!mengerbang la lidi!hak2.xmo pinjam bahu da pasneh!mengerbang pon slh.wi3

inDah iNdrIana berkata...

dok molek skit..
hari tuh besdy awk.
xtau..
sory k.
btw..
slmt ulag thn kelahiran..
moga panjang umur.. dimurahkan rezeki

Anis berkata...

satu pon anis tak kenal.
hahaa

[z@ck] berkata...

wa x minat rock kapak..
rock batu ada?

JMR berkata...

hahah..albert einstein tu sapa? rock kapak tu apa?

░♥si lampu neon♥░ berkata...

aku percaya selalu orang rock kapak ialah orang2 yang jiwang..hehe

wong ah ian berkata...

ayu : kat gig ade rock kapak ke?

frodo : bangsat!

farid : macam lahanat komen

org lidi : kita satu kapal..aku stat denga guns n roses ni taun 2004 kot..agak lambat la..fes time tgk clip november rain trus semangat bhai..haha

cik EPAL berkata...

kangkang habisssss. macam nak koyak suar dah :D

Monkey D Luffy berkata...

hehe
hidup rock kapak

oranglidi berkata...

sha,
/kalau tak kangkang, x cukup stabil nak support force dari gitar
/hoh, elok la tu.

tus,
/biasa la. tengah malas.

mofasad,
/patutla macam pernah tengok.

drFarhana,
/kui3.. senimun.
/pergh, lagu blackrose. layaann
/tiket? naik kaki je
/o, adik tu. ok2.
/heh, susah la berkasuh2

raf,
/nice!

teha,
/iyah!!!!

psycho,
/rock laaa.

cay,
/oh?

fro,
/kangkarisma.
/gado2..

jud,
/la, salah la.. depa jalan kangkang sebab sluar ketat.
/bloger tu la

jiwa,
/huhu.. biasalah. yang dah slalu jumpa pun leh gaduh, apatah lagi dalam maya

tin,
/m daud kilau seksi sangat

inz,
/aik? ye ke? saja nak bagi orang nampak.

laling,
/oooooooooooooooooo ni mael ka?

song,
/ntahla

jane,
/lu try sepam dua lagu search, wings,.. baru lah lu tau erti kapak.
/linkinpark pun sedap.
/ah, asik duk dngar yang sweet wat apa. hidup kena ada warna-warni skali skala. mencuba benda lain. hehe

song,
/singgah la

wanita,
/huh..

nia,
/keh3. lu tengok la pusat sndiri.

jard,
/bukan depa je. sluruh anggota rock.

labelle,
/kiss

mimie,
/YEAH! INI DIA!!! SEKEPALA LA KITA.
/CITE ROCK TU TAK MENAHAN. lagi2 time sofi jikan dapat jadi vokalis. taman rashidah utama beb!

fro,
/tau takpa.

man,
/fuh, tau xpa.

wanie,
/adik lu camni ke?

hans,
/yeah.

fro,
/???????????

17,
/kat ganu ka?

azie,
/xpe x mai pun. bukan ada apa sgt. ngarut je byk

ayu,
/gig apa? kalau lefthanded wa layan. hujan pun ok

lena,
/ambuii.. layan rock gak lu kan?

aleen,
/dahtu kenapa pintu gerbang? bukan pintu terbang?

eva,
/xpe2. trimas.

nis,
/lu memang.. anak yang baik..

zack,
/lu nak kena baling batu?

jmr,
/albet instin tu yang reka telepon. ke fizik?

neon,
/salah.

wong,
/hahaha.
/AKHIRNYA! JUMPA GENG SEKAPAL!
/SELALU2 KANLAH DENGAR LAGU TU.

epal,
/lamo x dtg sini.
/x koyak sebab dia dah buat tampung situ

luffy,
/yeah! dah abis lum cite lanun tu?

Frodo Baggins berkata...

entah .. aku pun x paham ...

sya ar berkata...

cool.

3:peace. jgn gado2.

Masy berkata...

ko kangkang laa sambil main gitar dpn blogger2 yg bergadoh tu hahahahaa

eh sape yg gadoh?

♥SYAFIQAH ♥ berkata...

suka rock kapak :)

bunny_teddy berkata...

rare la blog ni

TARANTULAH berkata...

rock wujud sebelom metal. hail

oranglidi berkata...

fro,
/xpe.

sya,
/kaeh2.

masy,
/oo. idea bagus tu

fiqah,
/YEAH! BAGUS!!!

bunny,
/rare? hahaa.
/trimas sudi singgah

tara,
/batu dan besi.. bukan dua2 wujud sama2 ke dalam unsur2 kat bumi?