Khamis, 21 Julai 2011

Another Nothing

moskot

Tak tahu lah nak sembang ape lagi. Haha. Lukisan ni nama dia Moskot.

Aplikasi: MS Paint

ps: bukan penghisap rokok.

18 ulasan:

dochi berkata...

moskot pun boleh ye ?


errr bukan maskot ka -,-

bact. berkata...

lu makin giat melukis skrg..
lukis kn gua satu boleh?

unknown berkata...

Cun!!

Best nengok orang pandai melukis neh (^_^)

Kapten Atok berkata...

seni ni

kalau ko pandai water colour blh smart ni

Miscellaneous Smiles berkata...

lidi cun gilee..

jap *bukan penghisap rokok.

trpikat jap ak kat kau..HAHAAA~~

oranglidi berkata...

dochi,
-hehe. memang sngaja aku tulih macamtu.. jgn mara ye.

bact,
-macamna nak lukih ye. kalau lukis bakteria tu buleh gak rasa. hahaha

unknown,
-haha.. biasa ja. ada yg laen lagi ramai yang hebat guna paint..

kapten,
-aku ada masalah dengan warna. slalu x menjadi.. sedih2..
haha

miscell,
-trimas2.
-haha.. xpenah isap bnda tu.

unknown berkata...

Untung la...

Aku tak reti guna (-_-)'

Farihah Ahmad berkata...

i have 5 brothers but only 1 tidak merokok. and adik nan sorang ni aku cakap dia cacat.




apa2hal. gua jadi respek sama lu!!!

-li.zue- berkata...

hamboii. tak lama lagi boleh buat pameran kat galeri petronas lah wei.







yelaa.hope solo.terpaku terkesima wei melihat dirinya.awww.awwww. haha

oranglidi berkata...

unknown,
-hehe.. conteng je sesuka hatii..

farihah,
-haha.. cacat?

lizue,
-ahhaha.. peh, kalu pmpuan pun da trpukau dgn dia. apatah lagi lelaki sperti aku.
-kalu wat pameran sehari pun da bangkrap. haha

Pembunuh Tanpa Bayang berkata...

melihat ini aku teringat sesuatu.....

syahira ariff berkata...

pnyelia pesta kna tapis org dulu nk jdi maskot
merokok bgi kesan buruk kt budak2

vampire's lovex berkata...

ohhh aku ingat kan apa tadi..tapi ada gaya maskot ...

bila nk bukak kelas melukis..dah siap duit yuran ni haha

oranglidi berkata...

pmbunuh tanpabayang,
-apakah gerangannya?

syahira,
-haha. btul tu..

vampiremesir,
-wat mai la yuran pendahuluan RM5000 dulu. hahaha

Bidadari Syurga berkata...

pandai lukis. panas le tu...?

ishiko berkata...

utk subjek PSV sem ni, sy kena buat kostum haiwan.. sobbss.. -.-"

Tanpa Nama berkata...

macam jalak..hahaha

-kosong-

oranglidi berkata...

bdadari,
-hehe. trimas singgah.. xda pndai pun. kalau pndai dah lama keja pelukih. haha
-nampak ye kepanasan dia? ehehe

ishiko,
-PSV=pendidikan seni visual? wah.
-buat le kostum aku tu. hahahaha.

kosong,
-heheheheh. ak pun baru prasan.