Ahad, 3 Julai 2011

Torkonang-konang


bloger bersatu

Gambar paint ni pernah aku diterbitkan tahun lepas. Dulu kalau dalam blog aku ni, penuh dengan komen depa ni.. Antara bloger yg aku jumpa dalam satu gathering Genting tahun 2009 dulu. Gathering paling gila. Hehehe. Ramai lagi tapi ak x lukis smua. Razman, Si Kosong, Beskot, Jalak, Jen, Fhad, Ian.. Skarang tinggal beberapa nama je yang masih berblog. Bizi mungkin. Bizi kerja ke bizi dengan awek ke, bizi belajar ke, aku pun tak pasti.


razman

kosong


Beskot


jalak

jen


ian dan fhad


Ramai yang dah delete blog masing-masing. Hehehe. Kebanyakannya skang aktif dalam fesbuk je. Kenangan tinggal kenangan. Hehehe.. Nasib baek still keep in touch. Ak wish smuga sukses la smua dalam apa yang di buat. Oh, tak lupa trima kasih yng still sudi singgah baca kat sini.

25 ulasan:

intan.maisarah berkata...

sama sama~

Farihah Ahmad berkata...

sama-sama.



ehek. senti pulak terasa. aku xpenah join gathering.

bact. berkata...

mengimbau konangan betei la kalo macam neh..

rathiqah azmira rosli berkata...

tape2 nanti kite jumpa pastu boleh ko lukis katun aku pulakkan.hehe



aku habis praktikal ni cuti lagi la.bulan 9 baru masuk

Miscellaneous Smiles berkata...

lidi arr fb tak bestt..~~

unknown berkata...

Mereka kawan yang baik kan?


Oh, aku tak kenal mereka-mereka tu tp aku rasa mereka kawan yang baik.

(^_^)

cik Lea berkata...

xnah g gathering lagi...

rafiq berkata...

sume dah besau2 mls nk blogging dh. aku je blom besau lagi..keh3

nada hanis berkata...

loh. aku baru teringat. dulu geng2 ni gilaaaaa aktif kat blog. hehe. aku ingt. aku ingt. :)

-li.zue- berkata...

hye lelidi.

senyum aku tgk gamba ko lukis tu.

aku kenal semua.even diorg confirm mmg tak kenal aku.
sbb masa aku mula2 blogging dulu, diorg nilah yg ada.
masing-masing sengal nak mampos.
termasuk kau.
*please take note ayat last tu kay?

aku tambah lg dlm list, ferodo,koyuki dgn lumut.
i guess, sbb korg nilah dulu,
aku rasa blogging ni best! :)
tayah baca entry, baca comment pun dh terbahak2 dah.

no offense, but zaman blogging skrg. hmmmm.

erk.beskot tu peja eh?
lupa dah -.-'

oranglidi berkata...

intan,
-hehe.. tima kasih skali lagi

farihah,
-senti tu apo nyo. ahahha
-kat uia tu rmai bloger. wat la.. x rugi pung.hehe

bact,
-memang konangan demi konangan diimbauu. hehe

rat,
-hehhe. boleh22. nanti ak g restoran aspirasi bonda tu. hehe
-ooo.. agk lama la cutinyaa.

miscell,
-haha.. ak kurang paham..

unknown,
-aku rasa mcm kenal lak ko ni. tapi sape ya.
-mmg baek2 smua. hehehe.

ciklea,
-hehehe.. anjur le skali dgn dak sana.

rafiq,
-hahaha. besau mana la sangat depa nu. remaja lagi

nada,
-hahahahha.. ye2. ko ingattt.

lizue,
-hahaha. pnjang lebar.
-memang sengal smua pun
-ok, ak take note. hahahahaha.
-frodo koyuki n lmut, mmg awesome. frodo n koyuki x penah jmpa.
-skang laen dgn dulu2. haha..
-beskot dgn peja org len2 laa.. hahaha.. peja sekuqmeri. beskot beskot

Fakur berkata...

dalam ramai2 tu saya mungkin kenal budak yg nama razman (ha ha ha...) saja.

memang banyak cerita yg nak diceritakan bila kita bercerita bab kawan.

mungkin saya boleh tulis (bukan lukis) bab kawan sebagai kesudahan siri Anak Bapak nanti.

Mutiara Bernilai berkata...

siap gather tu,,
mesti best kan..
:)

Kapten Atok berkata...

jalak bz bercinta tu

tuntung berkata...

tu la.aku rse bce blog dulu2 lagi best dari blog sekarang..kenangan.aku nak join pun xbleh sbb aku baru habis sekolah time tu.hahaha

a little less conversation berkata...

patutnya ko buat entri ni lagi 10 tahun, baru betoi2 mengimbau kenangan

unknown berkata...

Ye ke macam kenal? Haha..


Tapi pape pun, aku kenal kau. Takde kenal sangat2, tp kenal la jgak sket2. Ngee~

(^_^)

oranglidi berkata...

en fakur,
-lama sy x brtandang ke blog sana. nanti sy baca smua siri Anak bapak tu. insyallah.

mutiara,
-best2.. dulu time knal smua sengal2.

kapten,
-aih!! tuka nama lagiii. hehehehe
-ye ke jalak bercinta? hahaha.

tuntung,
-hehe.. kalu ko pegi leh a kenal muka ko kan. ala, abeh skola la kena pegi. hehe.
-btui tu. dulu2 cam best. xda nak trafik sangat.

allc,
-hahahahaha. setaun sekali apa salahnya. hahaha.

unknown,
-hehe.. rasanya lah. tapi cm xmungkin. hehe.
-knal sket2 pun takpa la. hehehe.

unknown berkata...

Haha.. Aku kenal ko kat blog je pon. (^_^)

oranglidi berkata...

unknown,
-haha. ye la. xkn knal btui2 kot. ak rasa skit je yg knal btul2 ak. hahahahaha.

Bella Bell berkata...

woiiii.. jom kita buat gathering untuk blogger2 ganu.. kah~kah~kah~


ok.. sah2 aku tak kan join! malu... hehehee!!~


p/s: agak2 kalau aku tak de ko ingat lagi tak kat aku? hahah!!~




^^

oranglidi berkata...

bella,
-aku kelik ganung time raye kekgi.. blom stat cuti lagi leni. hehe. gathering ganu tu mcm best gak. ko anjur le, ak datang le. hehe.

kalu ko xda? hmm.. msti a igt. hehe

Bella Bell berkata...

hahhhaa.. kot ea pon jangan la kecek ganu.. nasib baik aku paham tahuk! hahahahaha..

laaa.. mati2 aku ingat kau ada kat ganu.. rupanya ko keje luar ea? hahaa.. xpe la.. raya nanti kalau aku ada kat ganu aku contact ko.. kah~ kah~ kah~

oranglidi berkata...

bella,
hahha.. ak study le. kat perok. ok, nanti contact le. hehehehe. miscol blog ni.

Tanpa Nama berkata...

hahaha..aku ada kt situ..suar kotak2 leher ada kamera..

waaa,kenangan btl..

aku amik gambar ni tuk projek tshirt next time...

ok.?

hahahah