Khamis, 7 Julai 2011

Fesyhenituk Bersama Kak Tungku : Mengeshawl Cara Senang

Slot kartun fesyhen ni aku baru wujudkan. Hahaha.. Sempena dengan fesyen-fesyen yang banyak dapat dilihat di merata riti.

Watak utama dalam kartun ni adalah Kak Tungku iaitu pereka fesyen profesional. Cita-cita beliau adalah memberikan kelainan dalam berfesyen. Tokoh yang ingin disaingi adalah Hana Tajima.





psst: benda yang mudah kalau dipayahkan akan jadi rumit. so let do it simpler way yow. natang ape ntah aku sembang ni. hehehaheheheahahuhauhahaa

37 ulasan:

unknown berkata...

Ahahaha.. Nanges aku gelak (^_^)

unknown berkata...

Nak cakap lagi. Nak cakap lagi.

TERBAIKKKK~

unknown berkata...

Tercekik noks.. Sedikit bahaya kat situ. Ahaha..

nada hanis berkata...

HAHAHAHA Macamm fuuuuuuuuuu. tak boleh blah makcik tungku

aque berkata...

hahhahhahah.... bengong.....

aleen aiden berkata...

bahaha.mane button like?mane2?mengeshawl xmudah ye zaman skang!hu3

oranglidi berkata...

unkown,
-hahahha.. gelak smpai mnangis plak
-ko kena try la feshen trbaru ni. hehehehe.

nada,
-hahhaha. makcik ape. dia baru pangkat akak okeeyy. hahaha

aque,
-hehehehehe. bengong skali skalaaa.

unknown berkata...

Aku takut tercekik noks... ahaha (^_^)

Irshadim berkata...

ini simple!

Kapten Atok berkata...

haha
demi style mana ada org nak MINIMALIST

oranglidi berkata...

aleen,
-haha. sini xda butang2 smua. haha
-mengeshawl makin rumit buat gadis2. haha

unknown,
-hahahaha.. ok2, xyah buat. nanti trcekik aku kna saman. haha

irshad,
-hehe. simple itu sempoi. haha

oranglidi berkata...

kapten,
-hahaha. depa x tau minimalist tu juga suatu ke'style' lan. hahaha

PenuliS berkata...

mamposss tercekik!ekekke!

eppa berkata...

makcik tungku slambew.haha..mudah dn senang nk ke market. ;)

GRuNGe berkata...

Wakakaka. Terbaik la lu bro. Mendalam cerita lu ni. Hahahahaha.

Farihah Ahmad berkata...

eh eh pandai pulak dia ckp mcm nyah. ko nyah ek senanye?????




#tetiba punya fitenah.

bact. berkata...

bangang kan
benda senang nak susah2kn lagi apasal


kahkahkah

oranglidi berkata...

penulis,
-haha.. memang boleh membawa maut.

eppa,
-betui2. bukan sekadar market, boleh dibawa ke pejabat dan juga ke shoping komplek.

grunge,
-hhaha. baru nmpak batang idung.
-kih2. memang mendalam. cuma xda org prasan.

farihah,
-hahahahha. ala, skali skala. slalu sgt dgr.

bact,
-ahahhaha.. btul2. benda senang je. tapi fesen punya pasal

arryani berkata...

ahaha..kompem hana nanges tgk Fesyenituk bersama kak tungku!!!..


klakar ko ni dh tahap bole di iktirap msykt antarabangsa.. ;DD

rafiq berkata...

hahaha memang cam ciii..
lawa lah gamba pompuan ko skg.. yg no 2 punya pic tu cun..

fadh ^_^ berkata...

stail baru ni. kene cuba.
baru la up to date.
muahaha

Miscellaneous Smiles berkata...

terbaIKKK..~~

dulu macek2 slu nmpk pkai camtu~

mOon jOhari berkata...

...uikssss....senang dan stylo la...hehehehe..kena try ni...makesure x tercekik la....

Faraheen Hazirah berkata...

terbaik! wat video tutorial weh.. hehe

oranglidi berkata...

k.arr,
-hahaha. lpas ni dia msti nk mnuntut ilmu dgn kak tungku.
-ni klakar2 kmpung namanya. haha.

rafiq,
-ciiii haha
-ak baru tacap skil sket. haha. slalu memang x jadi lukeh awek.

fadh,
-ak nak tengok la ko wat skali. hehhehe

miscell,
-hahaha. ade je lagi org pkai cmtu. ko x minat ke? haha

moon,
-trimas sudi singgah. hehe
-ha, try a. stylo mylo gitu. hahahahhaa.

paen,
-ko jadi model. hahahahaha.

Anis Mohd berkata...

sebagai orang yang tak suka pakai shawl , anis gelak tengok kartun tu. hahahaa

penat tau org yg pakai shawl tu lilit2 . perlukan skill dan keyakinan.

Bella Bell berkata...

hahahha.. ok! nanti aku nak pakai shawl, aku buat macam tu.. pehhhh.. cute seyh!! hahahahaha!!~


p/s: beb.. aku baru balik dari k.terengganu.. kalau kau ada kat K.T memang aku dah roger ko dah.. kah~ kah~ kah~



^^

| Larasephia | berkata...

ini hari saya belaja perkataan baru.

mengeshawal

cool gila ini orang lidi

:D

vampire's lovex berkata...

hahahah !!

lawak la oiiii

Pyka Rahmat berkata...

hahahahahahahhahahahahah cambodoh lah tercekik bagai. nasib aku pakai lek lek je. hahahah

syahira ariff berkata...

hahahahhaa kau ni ngengggg!!
aku suka part yg dia belit tu
comey nak mampus
hahahahahhahahahahahha

Raden berkata...

pkai telekong jela paling senang..

sLpmEpLz™ berkata...

hahahha.. gelak guling2 aku bc

syahira ariff berkata...

mana entri baru?
buat la komik lagi
aku suka komik kau
=D

e. indah berkata...

hai encek lidi...lama tak singgah ke dunia blogging ne..apa kabar? ...

senyum gelak sdiri tgk entri ne, sebab seingat aku mmg ko balik2 mention tak suka minah2 tudung shawl yg ikat berbelit-belit ... esok2 dapat jodoh begitu, baru u senyum2 sendiri nanti ...

oranglidi berkata...

anis,
-haha.. 'sebagai orang yang x suka pakai'? haha. ye ke.

bella,
-haha. cuba la. tgk macamna nanti.
-haha. ak xda d ganu..
-raya kekgi mai la rumoh

lara,
-mengeshawwll. hahaha.

vampire,
-haha.. ha.

pyka,
-panjangnya tergelak. haha
-ko pakai snang x?

syahira,
-haha. ko try a wat.

raden,
-trimas sudi singgah
-telekung tu yang dalam tu kan

slmeplz,
-jaga2. guling kang jatuh

syahira,
-haha. trimas2. sori weh. bizi

eindah,
-kabare baekk.. cik indah apa cirte?
-mana ada ambe ckp x sukaaaa. hahahaha

mutiara berkata...

owh..

salu wat mcm tu dulu2 mase kecik2 mase nak p mngaji,,

senang dan cepat..

sigh!