Selasa, 14 April 2009

Pakai baju kancinglah sulwasa

Tadi pulang kerja@kelas.. wa xde bas, motor apatah lagi . jalan kaki je. sampai satu gerai wa tanye " porpia goreng ade?". "Belum goreng lagi lah dik..yang sejuk beku ni kalo adik nak boleh gak". Perasaan wa berkecamuk. nak mencarut xreti.. " xpelah bagi saya bingka jagung ni singgit." setapak 2 wa jalan..

patut la cewek2 pandang. wa x zip seluar. cepat2 wa berlari..

Pakai baju kancinglah suasa-ni lagu sape?

20 ulasan:

Aie berkata...

nasib baik kau tak steam masa cewek pandang

hahhaha

oranglidi berkata...

Aie: nak steam amende? wa pakai sluar 2 lapis macam mase sessi Pendidikan Jasmani dulu.. kat dalam sluar track. wahaha.

bokbon berkata...

jap, gua nak bayang. nasib baik bukan nyah tegur, ye dak? heh!

oranglidi berkata...

bokbon: nama lu dah sedap. lu nak kena petes?

BudAk hijAu berkata...

hahahahah...boleh pulak xzip suar!

oranglidi berkata...

BudAk hijAu: gelaklah byk2.. kang lu kena baru tahu pahit manis kehidupan..

Tanpa Nama berkata...

alaa...

kalo nampak pon,ade diorg peduli??

kah3...

gile ganas beb...!!!

oranglidi berkata...

Tanpa Nama: haha kalo nampak ? nasib baek wa x tuck in baju wa. wa lahir2 memang terus ganas..

farid berkata...

oit...lu kalo tuck in pon...

ade diorg kesah kah??

hahahhaha...

ak skema abeh!!

+_+

.kakijalan. berkata...

haha. naseb baik tak terbang.

oranglidi berkata...

naseb baek wa x tendang lu

milimilo berkata...

kenape dak laki suke problem dgn zip sua korg?bkn susah pun nak zip..pmpuan pun pkai sua gak tp zip je..haish

milimilo berkata...

bingka jagung tu ape?

milimilo berkata...

kenape la komen kau x pop up kua, penat aku nak tunggu 1-1 loading komen bawah ni..

aku tau ni taktik kotor ko nak naikkan hit blog kan

oranglidi berkata...

cis! haha.. mane la tau. lupa barangkali..

bingka jagung tu kuih jagung yang sangat sedap..

malas wa nak buat popup

one_are berkata...

lagu Saloma lau x slp..
tnya la org vetern..

one_are berkata...

tnya parents pon bole..
atau cuba tnya cikgu-cikgi..
wahaha

oranglidi berkata...

ahaha.. yeke wahai cik one-are? ok.. wa try tanye

sharamli berkata...

mkn yg beku suda...liat sket..muahaha

oranglidi berkata...

sharamli: beku xbest! cis..