Sabtu, 6 Jun 2009

CIS! HAHA!

cis...

brukband kat umah dah punah ranah ditiup angin senja..

wa skang berada di beranda kefe siber (kali pertama wa apdet di c.c).. apahal nama kafe siber ni woi! menipu kanak2 sungguh.. dari tadi wa duk sini sambil melawat blog lu semua, takde pulak waiter datang ambik order.. baru nak rase kofee sikit.. ni wat wa nak saman menyaman ni.. cis!

Wa mau mohon beribu kemaapan zahir dan batin karena dah 14 hari wa xupdate blog hensem wa ni.. bagi yang terkomen, janganlah ada terasa hati sebelah kiri.. bukan tak mau balas.. duit dalam poket ade dalam singgit 40sen lagi..

wa skang duk sibuk apdet kat silent reader je.. sori smua.. kepada blog2 yang selalu dilewati wa, jangan sedap2 menuduh wa xnak jenguk blog lu lagi dah.. ada masa kita jumpa lagi.. jangan bising-bising.. habis terbantut idea wa untuk kasi entri..

Kepada follower yang baru tu (baby wify-smoga bahagia lpas kahwen, jgn marah2 lg haha.. Za Zaleha, sHa Monica, itu gadis, niena karina dan Bibik Syasya).. wa mohon maap, xsmpat menjenguk dan membaca dgn bersungguh2 blog lu lagi.. (adelah tengok2 skit) ..

WOOII!! HAHA... CISSSS...........!

16 ulasan:

zatiesiska abdul rahman berkata...

haha tu ah..xde lah org amik order..tp kat tmpt wa punye cc ade peti ais...amik la coke ke neskapi ke...nnt bayar skali ngn internet charge..siap ade keropok cadbury nme ape ntah...layan dri la..tempat lain air mineral pun tarak

najwa hazirah halmi berkata...

"wa skang duk sibuk apdet kat silent reader je"
yer la..syg la kat silent reader tuh..
cis!!
-majok-

najwa hazirah halmi berkata...

wa marah oranglidi dah xcomment 2 entri wa...
xkire2...!!!!
blanjer kfc!!!!!

John Iverson berkata...

Hahaha... xpe bro... kami setia menanti... don worry...

A+z+i+E = AziE berkata...

dah maju ko ek..... bgus...

xuen adyla berkata...

patience is mother of all virtue

sounds familiar?

i wait patiently

dude berkata...

hahaha..
ciss to you tooo!!!

mamma mia! berkata...

haaa???

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ berkata...

huhuhuhu...spai ati! tuk silent reader jew...
xpat0t sungg0h!

sayanghasni @ yus berkata...

sayang sangat ler silent reader lu tu...
wa nak berambus dulu ler...

oranglidi berkata...

zatie: hahaa.. untung lah cc lu. cis! sate bota mana woi! hahaha!

najwa hazie: cis.. majok mende lak? haha.. mane ade wa mesej2.. nombor tepon awam area umah die pon wa xde

najwa hazie sekali lagi: ha? la.. yeke? patut a 2-3 ari ni asyik duk entri pasal jiwang2 je.. kfc? lu x belanje wa hatta pizza pun.

brader john, morning bell are ringing: ehem.. inilah pollower setia!

cikgu azie yang berdisiplin: maju? cis.. stakat pegi sisi tu wat mende..

xuen adylalalala: amende tu? wa paham mother je. haha!

dude: cis balik!

mamamaaama miao: haha.. ha? cis, berani lu bunyikan bangkangan lu disini

sakura yang tidak bersalah: hahahaahhaha! rilek2.. wa men2 je.. cis..

sayang?hasni atau ebby yus?:: hahah jangan la wei.. ok, lpas ni wa tepon lu.

Anis Mohd berkata...

bg can la gak kat silent reader ,,
tp kan wawa..
sapa srh deme jd silanet reader ,,

oranglidi berkata...

anis lama xdengar cite: ha? hahaha.. wa pn xtau la.

Anis Mohd berkata...

anis balik tapah r .
esok balik tapah balik .
balik cameron jap..
x thn ngan panas kat tapah..
huhuu

milimilo berkata...

aku pun ade silent reader gak..hahaha..

oranglidi berkata...

anis: cis

milo: cis