Sabtu, 5 Disember 2009

Frenster dah berubah wajah. Wa baru perasan. Fesbuk bila lagi?

Semalam menggongjeng di bandaraya Ipoh. Dah blank tak tahu nak wat apo. Lepak lah di pusat membeli belah. Kyle XY takde pusat lagi ke? Tebuk kang. 

Lepak semalam adalah lepak paling lama seumur hidup wa. Tak pernah lagi lepak sampai pukul 3 pagi. Hehehehe. Lepas makan diner, wa dengan kutu2 pegi men boling kat Ipoh Parade. Orang ramai macam celaka. Tak reti ke nak buat bacaan Ya Sin malam2 macam ni? ceh.

Secara sirius. Ni kali pertama wa membaling boling. 1 Lane 2 game. Game ke2 wa strike dua kali. Menang terus. Perasaan berkecamuk jugak sebab macam tak percaya sangat. Tapi ibarat pepatah kata kutu-kutu, first timer memang ada luck. Jadi good luck lah tu. cis.

Lepas tu karok di Shogun Gopeng. Beratus2 lagu jugak dilayan. Dari rock kapak sampai ke beksteret boy. Sampai serak serak brader Nash Lefthanded ni ha.. Dengar x? Hahahaha. (Dekat RM 100 jugak habis semalam. Badigoll..)

Oke lah brader sister, malam ni wa chow ke ganu dulu. Dah xde apdet dalam masa berdekatan gamaknya. Monsun kap hari terakhir esok. Kalu lu ade tengganu, wa ade kat sane. Dah nampak tu tegur la ehem2 ke, peewit ke.. wa x kisah sangat dah. Member member je punn..

psst: wa xde frenster. Apatah lagi Fesbuk. Blog sebijik pun dah x terjaga.

psst: wa doakan agar Pemimpin2 di Malaysia ni terbuka hatinya untuk berdamai.. Sampai doa2 pecah perut tu wa agak terkilan. Sejauh mana kebenarannya kita tak tau. hehehhe.. Sebab tadi petang wa bermimpi PM Najib , TokGuru Abd Hadi dan Nik Aziz berbaik2 depan Agong. Apakah maksud disebalik mimpi ini? Adakah wa akan menjadi PM?

 CHOOWW!!

KEM YANG WA PEGI DIBAWAH ADALAH OUTWARD BOND SCHOOL. LU GOOGEL SENDIRI.

44 ulasan:

SuFy berkata...

hee..1st time men bowling, bola bowling tu jatuh ke blkg..haha, satu pngalaman yg lucu dlm hidup but nice..skrg da terer ckit..haha..terer ke??huhu

Farhana berkata...

Haah.. Frenster dah brubah wajah.. Haha.. ;p

Weh.. Ipoh ni kalau dtg mronggeng ujung2 mggu, mmg ler ramai tak trkate.. Dah dlam ipoh ni dua jek shopping complex yg fofular.. Haha.. ;p

~ wooo.. karok tak ajak.. gopeng katne? nnt nak usha laa..

iyllienaz berkata...

bowling ngan karaoke mmg best..aktiviti harian ktorang tu..haha

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~
dah berkurun gua tak buka Frenster~

rathiqah azmira rosli berkata...

cehh.ade kat ipoh tapi tak de restoran wa.nih boleh mendtgkan marah nih.wa merajuk ah cmni.heh

aien~s corner berkata...

hehe.. fesbuk dh lama xbrubah .. hehe

Koyuki berkata...

lu kirim salam kat pantai batu burok
gua rindu nak lepak sana malam2
rindu

ayoyo berkata...

woi... esok tengahari aku ada kat taman batu burok.. aku xercise di trek refleksologi... jumpa di sanaaaaaaaaaa...

f.a.i berkata...

salam,kamu..

apa barang layan lagu bekstreet boys
hua hua hua
btw, thanx for drop by.
i read every single words u wrote.

thanx

May Allah bless;

░♥si lampu neon♥░ berkata...

aku dala lame tak layan FS mane la aku tau masuk2 je ijau jee cam tak best ade laa
aku pon suke Back Street Boys yeyeyehhh

chokio_nia berkata...

gle karok penye..huhu

kate tade fenster??cmne tau berubah wajah??musykil2

{lumut} berkata...

ramai gle peminat lu.kadan2g wa rse segan nak komen kat sini.paphel jmpe lu nnt.

g ganu watpe?

wa dah lame x bkak frenster,

sI tEDI berkata...

aku x de fenster.. :)
fesbuk baru daftar tp x nah guna... ekekekkee

ruffey berkata...

suka dengan mimpi hang. ala ala cintakan damai XDDD

Anis berkata...

owh tak komen lagi ehh
duk bukak page ko nih dr kul 5 ptg td .
tp, x tau nak komen pe weh ..
hahaa

Farihah Ahmad berkata...

sumpah lama gila xbkak frenster...

pssstt: doa2, jgn la nko jd PM. Ngeriii!!

zatiesiska abdul rahman berkata...

hoi wa takkan percaya lu strike kalau lu tak lawan ngan wa hahaha

err kalau lu jadi PM, wa nak jawatan setiausaha sulit PM tau

p/s : wa takde frenster gak

Wanie-san berkata...

same la ngan aku!1st time maen boling terus menang!kalah kan tok guru lg 2 beb!hoho

Masy berkata...

xde feszbuk? aku baru nk add ko isk2

JMR berkata...

org dah tak men frenster berzaman nih..heheheh...sumer pindah fesbuk..

jenny ngeian berkata...

satu hari nnt kita duet rokapak same2 keh?hahaha

arryani berkata...

Lu 2 X strike, langsung wa tak heran...

yg wa heran, knape wa main asik ke longkang jek..

adakah sistm perparitan kat situ tak betul??

p/s slmt coti2...

baik2, dh banjir kat sana tu.

terrarosa berkata...

psst..psst...
lagu beksteret boy tu lagu menda,
wa nak mula berlatih karauke ni,
mana la tau 'oneday' , dalam gathering kita kena berduet ngehngehngeh...

lagu Rock Kapak kita pilih Bunga Angkasa + Gugurnya Bunga Cinta , Amacam ?
baru padan dengan suara kita kan ? kan ? Kan ?
hahahaaaa...

[z@ck] berkata...

wa die hard fan backstreetboys ok..
=P

notso_violet : seindah bunga seri pagi berkata...

frenster da wat plastik surgery ke?

Ries Lee berkata...

aku xder frenster. fesbuk pun x der. apakan lagi blog.

ah. aku tipu.

Darleena Yusof berkata...

facebook je yg beshhh!! add me starmoonsun0116@yahoo.com(fb)...

Cik Cookie berkata...

suka shopping kat superkita tapi skrg dah xde kan?rindunya perak

BuLaN iTu aKu berkata...

friendster best la juga...
tapi blog kau lagi best
hehehehehe

.rafiq. berkata...

hahaha lu memang good luck je men boling tu.

cis wa ingat lu ade frenster. wa yang ade pun baru tau.haha

joegrimjow berkata...

jadi menteri besar pon ok kot

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

ko mmg hampes~
aku maen boling pon camtu
cam dungu je rasanyer
penah sekali terbaling bola ke belakang
malu beb kne gelak~
wahahahahaa

~0~ berkata...

sonok kau bercuti ye...

siti murni berkata...

lama x buat dua2 aktiviti tu..bowling & karoke..huhu.& dh lama x jenguk frenster..bersawang dh kot...

oranglidi berkata...

macamne wa nak jwap komen satu satu ye?

dilot berkata...

fster aku dah bersawang..facebook aku akan bersawang...

mukasurat17 berkata...

psst: wa xde frenster. Apatah lagi Fesbuk. Blog sebijik pun dah x terjaga.

-penjodoh bilangan untuk blog sebijik ea? baru aku tahu. aku ingat sebuah atau seulas blog... haha-

oranglidi berkata...

sufy,
lame x dgr cite. hahaha.. ala, biase la tu. bola buling tu berat nak mmpuss..
skang lu msti dah terrerr kan?

farhana,
-apehalll lu gelakk??
-gopeng wa pn x tau kat ne. haha.. kawan drine, wa ikut je. bkn x nak ajak. segan
-greentown mall ok gak kan?

iyllie,
waduhh2, kalau harian makne nye memang parah jugak dompet. haha.

rat,
adehh.. patut aa wa rase terlupa sumting. nk gi umah lu. eh, restoren lu. jgn a mrajuk weh.

aien,
hhahaha.. die x nak tukar lagi kot

koyu,
bile lagi lu nak turun ganu? kim salam je x gune. ehehehe. lu penah lepak sana malam2? wa pn same.

ayoyo,
-cmna wa mau bukak blog lu kalu x tnggal link.
-lame x merayau kat refleksologi tu. hehe.

fai,
-wasalam,
-bkan wa punye pilihan lagu bstret boy. org len.
-sama2.
-hahaa..

lampu,
hahhahaha.. x best ke? ok la tuuu. cis.

coki,
hehehee.. sekali je pegi, dah gile? cis.
-er.. tau la, ade org bukak.

lumut,
-peminat mane plak ni? cube lu cek btul2.. blog lu tu beratus2 komen. ha.
-nak segan pende nye. ceeeh.
-ganu rumah wa la!
-xyah bkak frenste tu. semak je.. hehe.

si tedddiii,
lame x dgr kabar lu.
hehe. guna la. membazir kalu x gune. hehe.

dr ruff,
-hehe.. rindukan kedamaian.

ANIS!,,
ehehe.. xpe. lu tulis pn kire ok laa.

farihaahh,
-cis. ngeri menda???

zatieee.,
-cis.. jom la sekali!
-setiausaha sulit tak skandal kan?
-lu x de frenster? hahahaah.

oranglidi berkata...

wanie,
wahha!!! bagus! same la kita!

masy,
add la blog wa. tu pn dah memadai.. hehe.

JMR,
-lame x dgr kabar lu.
-zaman batu dulu org men ape ye? hehe..

jenny,
ORAIT!!

arr,
cis. lu duk target longkang pahaall!!?

TERRA!! LAME X DGR CERITA!,
-apehal lu psst2? macam rahsia plak.
-lagu inconsoble kalu x silap. hahaha!!
-tang rock kapak tu wa orait je!! haha. pilihan yang bagus!!!
-tp suare lu lagi sedap. hehe..

Zackk,
tak laaa.

notso, lame x dgr cite..
-haha.. plastik plak dah.

ris li,
-lu memang.

darleena,
hahahaahah.. yeke? bkn blog lagi bes?

cik cookie,
super kita? xpenah dgr pulak. pasaraya Hari-hari ok gak kan?

BulaN,
ape cite?? lame menyepi.
blog wa best menda? cis.

rafiq,
-ya, good luck dan good bye. hahah.
-lu ade? cis.

joe,
menteri besar x best. besar sangat. haha.

ayu,
pe cite?
baling ke belakang? nasib bek x baling kena kaki.
-hehehe.. biase la tu, beginer..

0.
haha.. sronok2

siti murnii,
-hahaha.. ape lagi? jom la berbuling!
-ala, tinggal je frenster.. heehe..

ol.
pejadah lu?

dilot,
blog?

mukasurat17,
lame x dgr cite.
penjodoh bilangan bagi jodoh ape plak?

mukasurat17 berkata...

maybe setandan jodoh atau segugus jodoh atau segerombolan jodoh. tu kalau banyak jodoh. kalau 1 jer jodoh, maybe seutas jodoh. pergh! mesti lepas ni a samad said cincang aku.

oranglidi berkata...

cis. lu bab mengarut boleh tahan jugak.. patutlah mukasurat 17..

pencubit berkata...

dah lama tak buka fs.
haha.

pisey berkata...

lawan boling jom.aha.
siyes.
awal2 main mmg asek2 dpt strike.
semangat lebeyh kut.
huhu.

oranglidi berkata...

pencubit,
trimas sudi singgah. hehehe. lu nak cubit sape ni?

pisey,
haha. Jom!
semangat satu malaysia kot.

oranglidi