Jumaat, 4 Disember 2009

Tak Reti - Reti?

Lu tak reti-reti? Lu sihat? hahahah.. Ofkos mula-mula sekali wa mau mengucapkan selamat hari raya kepada diri sendiri. Wa beraya dan berkorban di sebuah camp. Memang ketenteraan. Lu bayangkan seminggu wa sibuk ber'camping'. Jadi takkan wa mau online ketika berdayung sampan? Wa menyusun jemari memohon sori kerana lama tak pergi blog2 lu. Lu jangan merajuk sangat. Cis..

Ah, dia punya letih lu tak usah tanya. Susah senang dihadapi bersama. Kaler kulit memang dah berat ke kegelapan. Pembakaran mentari memang dahsyat. BERKAYAK dan BERWHALER bagai nak rakk. Dapat kawan-kawan baharu. Wa malas sangat nak cerita pasal kem ni. Panjang benor.. Wa online ni pun atas ehsan kawan.Gambor pun  tarak.

Yang penting, wa berjaya MEMBUMIKAN BUDAYA HIDUP ROCK KAPAK ke atas kawan-kawan baru sepanjang kem tersebut. Tak salah kan mendendang lagu rock kapak sewaktu mendayung 'whaler' (dan sambil baring atas pokok di pagi buta)?

Sepanjang unblogging ni wa agak tak tahu apa yang dah berlaku. Kalau ada yang nak report2 kena buli tu silakan report. Wa nak buli balik. Nanti ada kudrat wa terjah la blog lu. Bagi yang tiba-tiba polow dan link wa, wa sori benor sebab wa belum ada masa yang cukup untuk klik klik blog lu. Hehehe. Trimas Kasus dan Salam perkenalan diucapkan!

OKEH, WA CHOOWW YUN FAT DULU~!!!!

PSST: LENKALI LA WA SEMBANG PANJANG2. WA BARU SETTEL KEM NI, TAKKAN NAK PECAH KEPALA PIKIR APDET2..

PSST: WA JUMPA SORANG DUA BLOGER KAT SANE JUGAK (etc princess irda ixypixy dot blogspot) .. HEHE.. SIAP PANGGIL ORGLIDI.

PSST: WA MENULIS ATAS LEPTOP ALAMIN. Seorang yang Hensem.

35 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

HUH..lame giler lu lenyap kt dunia blogging ni..

ape pun kem slam sama alamin..

Ain Butterscoth berkata...

oranglidi legam. hehe

Koyuki berkata...

risau juga gua kalau2 sampan lu terbalik

Tanpa Nama berkata...

hepi belated eidaha...=P
akhirnya dpt gak jd t0p 5 cmment...
kal0 x, ke berapa ratus...sure xdibaca eh?

-ezzaty saadah

░♥si lampu neon♥░ berkata...

lame gile tak hapdet! hiho

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.kirim salam ALAMIN
.sekian! ;)

notso_violet : seindah bunga seri pagi berkata...

knape tak letak gambar alamin tuh?

balqissy berkata...

kem salam kat orang lidi, eh? *wink* haha

rAtu saLju™ berkata...

hahaha..best pe berkayak..

fhad berkata...

haaaa ade lagi? hahaha... nnt upload gmbr byk2 sampai lebam... wat tatapan org kebanyakkan...

[z@ck] berkata...

orang lidi..
i miss you!

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kulit kau dah gelap ke?















































cancel nak ngorat.
MIAHAHAHAHAH.

chokio_nia berkata...

patotlah lame tak nampak ko hapdate..g kem kah??

slamat kembali kerahmatullah..eh2..silap2..selamat kembali ke dunia berblog..chill ar..

sI tEDI berkata...

amboi.. sebbai jump ablogger.. ingat jumpa jodoh tadi

rathiqah azmira rosli berkata...

walaupun wa tak kenal alamin.tape r kim slm gak r.haha ingt wa lagi tak?haha mne tau dh lupo

Anis berkata...

ingat ko g honeymoon wawa..

Ries Lee berkata...

kem ape tu...

zatil berkata...

haha entry kau semua klakar2. aku suke bace. =)

iyllienaz berkata...

xpe..hitam itu menawan..haha

JMR berkata...

ini tu..lu kembali lagi..bravo!!!

Cik Dila berkata...

lorh...ingatkan dah bersara lama sangat tak hupdate blog.

Wanie-san berkata...

kembali jugak akhirnye wpon mcm nak cept2 jew bla..xpe2...b'suka ria lah dahulu di kem pembakar kulit 2..

QeMa berkata...

oho~
dah lme x camping!
welkam bax to blogspot.com~~

Finaz berkata...

oh! okay selamat! Syukur Alhamdulillah... akak dah mula risau dah ko senyap jer....(hehe)

.rafiq. berkata...

bapak lame gile camping. camping kt kem russia ape.

oranglidi berkata...

apahal semua cakap pasal kulit ni? lu nak makan kulit ayam kampung masak gulai?

cik EPAL berkata...

handsome ke??? nak tengok gak.. :D

cik CumeY berkata...

CC nak join g camping gak..mesti best giler! skrg xder geng meh!woooo

LORD ZARA 札拉 berkata...

hehehe~
bestnya!
yeay!
ko dah kembali!!

zatiesiska abdul rahman berkata...

ala takpe, nanti wa kasi lu pkai fair & lovely kang putih melepak wa yg takut hahah

p/s alamin ade gewe tak hahaha

sayu=pilu berkata...

erk mana komen aku....tak kan hilang lagi kot....adeh...
rindu ko weh...ahahhahaha

Jard the Great berkata...

Lama tak jenguk sini... oit oranglidi.. aku mo add YM ko bole??? ape daaa id ko?

Farhana berkata...

Woooo.. Lama kamu takdak.. Kem ape weh? Summer camp kaaa??? ekekeke.. ;p

Hidup rock kapaksssss.. ;)

{lumut} berkata...

ko jmpe blogger?
ko g camp ape neh..

irda zahari berkata...

haha. tak sangka ade jugak nama aku disebut. aku risau takut salah orang nak tegur. betul ke itu oranglidi dan akhirnya aku wat selamber je. hehe~

out btw lumut, kem ktorg tu OBS. outward bound school. seabased camp. best2! :D