Rabu, 9 Disember 2009

BENDA BASIC

Rilek, baca sampai habis.







SUMPAH WA PALING TAK SUKA ENTRI JENIS MENGANGKAT-ANGKAT ATAU MERENDAH-RENDAH KAN JANTINA.

contoh: lelaki suka mungkir janji, bla, bla bla.. last2 lu kawen dengan laki jugak.
contoh: pompuan is problem (merujuk pekara diatas.)

WA HARAP NI KALI TERAKHIR WA DAPAT EMEL SEPERTI DI ATAS.

DAH, WA MALAS DEBAT PANJANG2 PASAL BENDA NI. TUHAN JADIKAN LAKI DAN POMPUAN UNTUK SALING LENGKAP MELENGKAP. FULLSTOP.

37 ulasan:

~enon89~ berkata...

btol tu beb..
wa sokong lu..
ade ke pompuan is problem..
kre mak mereka2 tersebut problem la bg mereka?
ade otak pkai la tuan2 n puan2 skalian..

cik CumeY berkata...

yerp..wa sokong ulasan lu...setiap benda ader pro n kontra..

dan sah sah lah tuhan tuh jadik kan setiap manusia tuh berpasangan..kalo x kat cnie pon..kat syurga...


soo...camner pon nak kutuk laki...pompuan still manusia yang lemah dari lelaki..n wa x agree la ckp sekrg pompuan lagik hebat dari lelaki..ces!!


yang laki plak..hebat nyer sweorang lelaki..pasti ader pompuan yang jadik pendorong dia..paling busyuk mak dia...kan???


hahaha..

terpanjang plak..

cik CumeY berkata...

yerp..wa sokong ulasan lu...setiap benda ader pro n kontra..

dan sah sah lah tuhan tuh jadik kan setiap manusia tuh berpasangan..kalo x kat cnie pon..kat syurga...


soo...camner pon nak kutuk laki...pompuan still manusia yang lemah dari lelaki..n wa x agree la ckp sekrg pompuan lagik hebat dari lelaki..ces!!


yang laki plak..hebat nyer sweorang lelaki..pasti ader pompuan yang jadik pendorong dia..paling busyuk mak dia...kan???


hahaha..

terpanjang plak..

♥chentatiku♥ berkata...

gambar ni aku dpt 2 tahun lepas.
org yang buat ni,mungkin gay.dan yg buat utk lelaki tu, mesti lesbo

hahaha~aku buat tuduhan palsu keatas mereka.

atau mereka bukan muslim.kalau muslim, mesti diorg percaya yang perempuan dan lelaki saling melengkapi.

persoalannya...
"muslim skrg pon ade gay dan lesbo"

erk~

rene berkata...

jadi, jaga dan hargailah pasangan masing2. ;)

BuLaN iTu aKu berkata...

nak jadi pengkid la.. heheheh... terhindar dari masalah diatas... (gurauan)

imHepPie berkata...

perghhh..salute ar sama ko!!fullstop

enuLwanie berkata...

pandai sungguh org yg buat formula cmni.
nak tau something, abg sy sendiri yg suh sy cari pkwe yg poket berisi.
sbb zaman skrg,it's all about the money.
nak beli susu anak dgn kertas daun ke?

Cik Dila berkata...

jadi kena tambah "some women are trouble" la untuk mengecualikan orang yang kita sayang..

contoh

some men are nothing but shit..!ehe

aku gurau je

rathiqah azmira rosli berkata...

marah ke cik abang?


hahahaha

░♥si lampu neon♥░ berkata...

benda tak basic. yap aku problematic. still i hate guys. guys problematics to girl

helena's berkata...

cikhel pon ade sedikit masalh nak percaya kat lelaki..tp paham bukan semua macam tu..alah org yg benci ke ape ke..dia masih perlukan each other.cume ego je yg halang..itu saje..perempuan dan lelaki saling melngkapi.

Sharinginfoz berkata...

macam2 kan.. bosan2 datang le cni

sayu=pilu berkata...

hehehehe betul kata lu beb..... hehehhe mcm tekena kat diri aku sendiri jer....hahahahahwakaakka

~0~ berkata...

aku sokong...

[z@ck] berkata...

senang cakap..
dua2 jantina ada kelemahan masing-masing..
kena saling melengkapi..
=)

ruffey berkata...

setuju XDDD
aku ada kenal beberapa org yg sgt sexist tau.
sampai ada yg sanggup tersesat, drpd tanya org pasal jalan. sebab dia sgt jantan la kot? haha.

beauty_sakura berkata...

ade ke patut woman is problem.. goblok.. klu ppuan xder.. xder la llki.. org yg buat tu gay agaknye.. terasa ati mak die klu mak die tau tu.. kesian mak diekn?.. ish..ish..ish..

Fatt Chin Choy berkata...

rendahkan nyah dan gay jom
haha

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

tu la manusia
sentiasa tamak dan tak puas ngan ape yg dia ade
tak syukur

cik EPAL berkata...

yes...lelaki n perempuan saling melengkapi each other ;)

Kuwe berkata...

hai.

wa lelaki. kacak bole tahan.
ada sesiapa nk berkenalan? kihkih

StingRay berkata...

kelemahan aku: tak pandai guna chopstik.

Kelebihan aku: sudah bernafas selama 25 tahun.

Farhana berkata...

Hehehe.. Manusia tak sempurna.. Ade lemah sana lemah sini.. Diciptakan utk satu sama lain utk saling topup.. Mudah-mudahan.. ;)

zinatulhayah89 berkata...

yg penting kite tahu DIA cipta kita berpasangan, tanpa DIA...kita tiadalah bapa+mak yg melahirkan kita kat dunia ni...=P

Masy berkata...

aku angguk tanda setuju

Farihah Ahmad berkata...

Accoish~

Wanie-san berkata...

hahaha masing2 saling memerlukan.. cume kdg2 ade gak prob ngan org yg perangai b'lainan jantina ni...

Ries Lee berkata...

betul2

.rafiq. berkata...

terbaik la lu. i nak u. u nak i la baru betul. heheh

Jard The Great berkata...

ehehe.. aku sokong!

oranglidi berkata...

enon89,
-hehehe.. trimas kerana menyokong.!
-wa sokong lu jugak!!

cikcumel,
-haha. ulasan ke?
-panjang lu komen. wa baca setiap perkataan. trimas2..
-paling busyuk tu wa tak tahan gelak. hahaha

cikcumel kali ke dua. ok. haha.

chentatiku,
-hahahaahaha.. orang yang buat ni adalah orang yg tengah tertekan.
-muslim tak ori lah tuuuuu.. betul x? muslim atas nama.

rene,
-TRIMAS SEBAB SUDI DATANG BLOG NI!!
-ya, wa sokong lu! tapi persoalannya wa xde pasangan lagi. hehehehee.
-jaga pasangan lu lelok weh. hehe. bkn senang nk cari yang macho macam dia

rembulan purnama,
-hahahahahah.. pengkid tu menda? bunyi macam nasik je.

imheppie lalala,
-wahahahha.. salute plak dah. wa kan pencinta wanita. cis

enulwanie,
-hehehehe.. abang lu memang hensem. dahtu kalau semua cari yang berdompet, lelaki macam wa macamna? adakah kami akan bujang selamanya???

cikdila,
-hehehe. some je kan?
-lu gurau kasar nampak? hahaha.

rat,
-takla cik adik. nada marah ka?

si lampu neonn,
-hm.. terserahla. wa x da hak nak komen pndapat peribadi orang.

cikhelena lama x dgr critee..
-egoo .. nek motor ego!!
-ala, lame2 dah jmpe yg boleh dpercayai, ok la tu.

sharing,
-macam2.. lu nak datang sini ke lu jemput wa pegi blog lu? hehe.

sayu x pilu lagi,
-a? wa x de nk komen sape2 laa.

0.
-hhahaha!!! lu memang penyokong wa!

zacck,
-betulll.. itu yang wa nk cakap sebenanye.

dr ruff,
-hehehehee.. sexy tak sexist tu? hehe..

sakura cantik,
-goblok oblonggata?
-em, kesian2.

fatt,
-jangan weh. kena cakap lelok dgn diorg.

ayu,
-tamak? em

cik epal,
-trimas cik epal datang sini!
-hehe. cik epal camna? dah lengkap? hehehe.

KUWE,
-berani lu promot kat wa! haha.

STINGRAY?
-BIAR BETUL STINGRAY DATANG BLOG WA??
-kelemahan wa: makan nasik berterabur,
-lelebihan, xde.
-lu 25? fuhh.. machho22.

farhana oh farhana,
-topup plak daaahh.. heheheheh.. canggih lu ni.. betul2.
-lu nak topup henset wa x? hehe.

zinatulhayah
-YAA!! berpasangan!!

Masy,
-wa pun setuju dengan lu. hehe.

Farihah aHmad,
-Accoish tu bahasa sepanyol kan?

wanie san,
-prob tu boleh settel kan lady?

ries Lee,
-upin dan ipin!

rafiq,
lu lagi terbaik! lu nak sape? bukan lu dah ade?

oranglidi berkata...

jard,
wa sokong lu!

nadia :) berkata...

hoho
ni yg aku suke mcm ni.
baguh baguh

Anis berkata...

hahaa
tu je respon yang anis leh bg .
tp btl kata ko tu wawa,
last2 kawen ngan pmpn gak .
waktu kecik lu , mak gak yg krg cr . mak tu pmpn gak weh

YobSumo berkata...

AKU SOKONG KAU!

oranglidi berkata...

nadia,
lu suke ape weh? suke wa ke? hehe.

Anis yang baik,
hahaha.. gelak plak.
wa stuju dgn lu

yob,
sokong je? hehe. bagi la duit skit.