Rabu, 27 Mei 2009

ENTRI X PANJANG.. TADI

Lama wa xbuat entri pendek.. nah..

Jam 2 pagi tadi, lepas serabut2 lawat blog dan komen2 lu semua.. wa menuju tandas..
wa basuh muka.. wa perhati muka wa..

"Aaaarrghh!!" Tiba2 wa menjerit.. Sepantas kilat wa lari2 semut ke segenap ruang..

"Yoe, tengok ni!" Wa bilang pada Yoe yang rancak mendengar lagu hit..

"Tu lah.. duk mikir pasal pollower lu sangat, kan dah uban rambut 2-3 helai.." Mata Yoe masih setia menatap laptop..

Sampai beruban ubun2 wa mikir untuk blog ni? Berhati perutkah lu?


ah.. ni satay wa panaskan.. gambar ni xde kena mengena dengan ini post..

30 ulasan:

terrarosa berkata...

er itu bawa satey macam apam balik jer.
kalau sejuk mesti rasa macam kulit kakikan ?
hahahaaaa... komen wa pun tak sama gan tajuk entri lu..

p/s wa tunggu entri best2 dari lu selepas mende exam2 ni :D

mugiwara berkata...

lu patut cakap.
selamat tinggal usia muda~

SwEeTFoResT berkata...

hahaha..lu yg da tua.. =P

sharamli berkata...

nak s0h tlg cabutkan uban?
meh sini meh..

p/s:y0e tu ensem x?hua3

I n n z berkata...

ntemare dowh pk sal pollowers
sampai beruban
adoiyaaiii~


catatan kaki : da berapa pOst aku ketinggalan menjadi 1st pengomen neyh. haih ~

helena's berkata...

uban tu perkara biasa,sume akan lalui,,

nota:saya belum ade uban..haha

Monkey D Luffy berkata...

haha

blh plak panaskan satay camtu

beli oven ler

tehais berkata...

hehe..pikirkan followers sampai beruban.huhu.
Share la satay tu satu.huhu.Makan dgn teh ais sodap nie :P

.kakijalan. berkata...

tak kering la makan satey panas-panas.
makan satey sejuk baru lah ganas.

mamma mia! berkata...

mak ai.. xkn smpi beruban kot?? tahniah... hihi

Anis Mohd berkata...

hurm.
panaskan satay mcm tuh.

x kan la pk sal pollower aja sampai leh kuar uban.
hehhh ..
gila blog tul ko nih.

najwa hazirah halmi berkata...

ekekeke..
beruban tuh maknernyer suruh byk wat kebaikan..
dah tuer oiii!!!!

nmpak sgt anda sygkn follower2 anda..
sob3x(terharu)
sayer sayang kamooo juger...;)

bapak arh pnskn sate cmtuh jer....
pokpokpok....(tepok tgn)
(+ action menyembah..)

CaPiQa berkata...

lagu hit apakah yang didengar oleh Yoe ketika itu?

nota kuku kaki: maaf, soalan melencong. maka jawapan perlu lurus. oke?

^_^

xuen adyla berkata...

uban kerana blog
lu menakutkan wa
huhuhu

xuen adyla berkata...

lu panas sate cmtu?
lu memang sah brutal

hahahah beli la microwave atuk oit

xuen adyla berkata...

and and kalau ada uban sila warnakan
hjahhaha

zatiesiska abdul rahman berkata...

wa suggest lu kasi dye rambut lu..br style..wat cm faizal tahir..bg wa cair ngn lu hahahhahaha

Mizz Faraheen berkata...

ketuaan sudah datng...slmt tggl zaman muda mudi..
ahakz!

zzarina_hasim berkata...

hey org tua..aku xb'uban lg r..

Darleena Yusof berkata...

ãla,dh semakin tua la tu..hehehe.by the way,teringin nk makan satay..huhu

Cik Zahora berkata...

ngeee.. pk follower boleh ubn ke.. haha

miss GAZA berkata...

kaedah apakah itu mmanaskan sate??

oranglidi berkata...

tenang wooii!! wa baru nak jawab ni.. baru abis perang ni.. enjoy2 skit.. haha

terra: mata dan pikiran lu memang tajam.. cis.. nampak ke apam terbalik dibawah tu? ahahha..
nantikanlah entri2 serabut lepas nih

mugiwara: nama lu memang amat aneh.. wa malas ucap mende tu lagi.. so wa ucapkan: selamat datang ke blog ni!

suwit: ahaha.. wa muda lagi a..lmpang kang.

sharamli: lu jangan men2.. wa mau simpan ini uban sampai banyak2.. ahaha.. cis, yoe jugak yang lu tanye ensem? cis!

innz: hahaha... betul tu. lu xjdi 1st pengkomen xpe.. asalkan lu komen.. haha..

helena: yeke semua orang lalui? apasal lu belum beruban? tengok betul2!

monkey: apa salahnya panas begitu.. cis.. lu kaya boleh la beli oven.. ini je wa mampu.. kadang2 wat biskut pun daalam ni.. haha..

tehais: malas share dngan lu.. cis.. haahha.. betul gak, sedap woi minum tehais sambil cucuk satay..

kakijalan: hah! ganas mende makan sate sejuk? nampak pengecut la.

mammamia: trimas kasus.. ahahah.. lu nak ke uban?

anis: ahahah.. panas cara terkini.. macho dan mudah.. pikir kan lu sampai uban..? tapi wa belum gilo lagi..

najwa hazi: a? sayang? xboleh.. cis.. kang ade skandal abih wa.. timekasih sudi tepok tangan.. main tepuk amai2 reti?

Capiqa: nama lu syafikah? aahhahah.. wa pun tak tahu.. lagu ain't no sunshine barangkali.. kena flying kick mau? biar lurus..

xuen: haihh, sampai 30 komen lu.. cis.. wa tegaskan dalam 1 jawapan mudah: wa xde duit. hahah

zatie: aahaha. wa malas nak tiru faija taher.. kang tak pasal2 kena bukak baju.. hahah!
(faija taher dai rambutke?)

mizz parahen: cis, berani lu kacau jiwa wa.. muda lagi woi!!

zamzarina yang muda: ahaha.. lu chek betul2.. rambut ke 76 lu bukan putih sikit?

Darleena: cis! suka2 lu call wa tua.. nak satay? cis.. lidi adelah..

cIk zahora: boleh je.. kalo lu menjiwai semua pollower lu.. macam wa..
haha!

mizzGaza: slamat datang blog ni.. cis.. jauh lu datang.. inilah kaedah pemanasan global halilintar.. lu penah dengar?

CaPiQa berkata...

ya, encik. nama kte syafiqah. flying kick? sungguh kejam encik mahu menganiaya saya yang sangat innocent ini~~~

(buat muka suci dengan mata berkaca-kaca)

oranglidi berkata...

capiqa: ahahah! ahahaha! cis.. nah sedas!

(muka suci? xpenah wa dengar ayat ni. )

CaPiQa berkata...

huh, akan ku slam dunk kamu nanti. tungguuu! grrr~~~

(lu memang tak pernah dengar. tapi skrg lu dah pernah baca kan. ahaha.. cis!)

oranglidi berkata...

capiqa: ahahah.. ye2..

ruffey berkata...

kecoh ar lu, uban 3 lembar pun.. heheh
aku ada uban sejak darjah 4, best gak time tu, sbb dak2 laen kate, cahaya syurga. mati2 aku percaya. hahah.
skrg ni, aku celup je rambut aku, biar stylo. kaler merah saga. ilang la semua uban.
ko kena cuba petua aku ni, kalau taknak merah saga, takpe bro, ko boleh cuba kaler acid green.
mana2 lah yang sesuai dgn 'tone' kulit ko. hakk

oranglidi berkata...

oi2! ruffey! cis berani lu bermain2 rambut disini!

cahaya surga? hahah.. lu emang mudah dikelentong.. cisss..

acid green tu mende? wa rabun warna

dude berkata...

makan satey selalu uban senang tumbuh kot..