Rabu, 13 Mei 2009

HAHAHAHA... Porak peranda. Tolong baca!!

Amende la ! Tengah wa sibuk-sibuk mau tukar template... tiba-tiba, hancur! Gilo..

Jadi wa terpaksa biar mende ni macam ni smentara waktu!!

sakit hati betul. wa ingat senang.. cis! Kampung betul!! Habis smua menatang-menatang yang wa tambah (shoutmix, sign, gambar lukis sndiri dan lain2).. cis..cis.. Susah jugak memblog!

Wa tak tau perasaan sebenar wa skang! rasa nak melompat pun ada.. Agh!! Dish!!

Ada masa wa fix balik.. oranglidi sungguh! abis mengganggu perjalanan perang wa!

Sape2 yang fasih wa mintak tolong gtalk wa.. cakapwa@gmail.com

tolong!!!!!

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tu la ..
ego .
bkn nak tanya sapa2..
dah x de dah lukisan org lidi yg cantik ngan warna yg pelik tuh.
ko nih ..
ishhh ..
adik wawa ni.
malu bertanya sesat jalan dik ..
hishhh ...

-anis-

sharamli berkata...

tu la..gatal tangan sgt..muahaha

A+z+i+E = AziE berkata...

ak boley tlg ko wawa!!!! volunteer ni..

I n n z berkata...

wawa ??
gle comey name kO
haha !
(gelak geguling.. ngee..)

cik wawaa berkata...

wawa?hahaa.
selamat berusaha wa!

cahaya bulan berkata...

laaa... klu nak tutorial pasal blog nih boleh gi blog arie..:D

http://arieyblog.blogspot.com/

anyway..pic cumel tu bukan anak wa beb...
anak penakan wa jer..
cumel cam mak penakan dia kan..(wa la tu)
hi3..

neway keep it up..n jgn putus asa tuk tukar layout nih..:D pasti u can do it eventually..:D

.kakijalan. berkata...

kau penah kena flying kick tak?
(ambil ayat kau)

milimilo berkata...

aduyai..ko nih akim..apehal ko nak edit belog skrg..ckp pas bis exam..len kali,jgn usik coding..isy..kan aku da pesan..n spatotnye b4 edit template,ko kne backup dulu template lame..xpe2..bnde2 ni sng je nk fix balik

░♥si lampu neon♥░ berkata...

bese la tuh heheheh =)

Monkey D Luffy berkata...

kod2 html ko baik ko simpan dalam word.

bila masuk template baru semua hilang

ko copy paste... buat semula yang ko save dalam word td

aku tukar template plg laju 15 minit... sebab widget aku x byk

kuda kertas berkata...

ssh jge mbelog ni..nsib baek aku xde niat lg nk mbelog..xkn follow belog org..hahaha..

kuda kertas berkata...

adeii2..mmg da pening aku ni ble da x cukup mse beradu..taip pon da b'simpang siur..mksd aku td tkt follow belog org je..

milimilo berkata...

template baru kau ni ade 1 yg xkne..kat atas skali belah kiri..boleh buang la kod tuh..xkn ko xtau kot

oranglidi berkata...

hahah... time kasih semua!