Sabtu, 9 Mei 2009

Lonely Soldier Boy

Seperti biasa. bila perang dunia tercetus, para askar mula kelam kabut..

bila buat latihan, mulalah tension.. ada yang dah jadi beruk, ada yang jadi babun, ada yang menjerit dan melompat tak tentu pasal.. ada yang try tembak kawan sendiri dekat kawasan dagu.. pressure mula tinggi..

kalau konsep fizik tu, pressure=force/area.. bila force tinggi, pressure tinggi.. bila area kecik, pressure naik gila-gila.. berkadar terus katakan.. ibaratkan area tu kepala otak.. makin banyak strategi dan step dihafal lagi sempit otak.. neuron-neuron semakin tenat.. mcm menanggung berat kapal terbang.

wa rase nak tikam jimmy neutron.. menipu nak mampus.. kononnya boleh fikir macam-macam bile dah tertekan.. sebab tu wa tak tengok tv9.. kecuali rancangan blue's clues..

lembu-lembu juga sampai mengigau menunggu perang.. apatah lagi lonely soldier boy.. jadi, untuk tenang wa tak makan aiskrim... wa buat sesuatu yang lagi best!.. ambik sejadah.. duduk lepak2 berbicara dengan Tuhan.. macam Salahuddin Al-Ayubi.. ingat! usaha tinggi-tinggi idup tak berkat tak ke mana pun.. (pesanan utk diri sndiri jugak!) kalau doa banyak-banyak, sampai buih mulut tak practice pun tak ke mana.. kecuali Ultraman.. dah, wa mau sambung.... ya, sambung tidur.

13 ulasan:

sharamli berkata...

huh..teharu2....

muahaha

Anis Mohd berkata...

ala..
ko x tau menikmati ais krim ..
apa ko tau .
ko org lidi .

bgs adik wawa ni ..
silah contohi Salahuddin Al-Ayubi itu.
sure indah2 aja hidup kamu nnti ..
:)
dik . study elok2..

Hidayah berkata...

jimmy? hik3...
siap amik konsep fizik laks..huhu

zatiesiska abdul rahman berkata...

blue's clues : petunjuk..petunjuk..

terrarosa berkata...

camner lu bleh layan Mospeada ?
itu citer feberet wa !
tapi dorang mana ada tembak sesama sendiri.

hikhikhik.

Monkey D Luffy berkata...

time tensen br nak ingat ek

haha

orang berkata...

sharamli : hahahahah...

Anis Mohd :orait!

Hidayah : haha.. hidup ini penuh dgn fizik..

zatiesiska abdul rahman : hahaha.. wa mmg kagum dgn steve.. mcmanalah die boleh belakon mcmtu..

terrarosa: mospeada tu kegemaran wa! lu dengar hujan dah perbarukan lagu tu?

Monkey D Luffy : huh.. xdolah..

cik wawaa berkata...

ni mesti fizik a1 ni ;))

milimilo berkata...

mcm pnah dgr..mcm tajuk lagu je..hujan eik..aku pn da xingt

oranglidi berkata...

cik wawaa: nasib baik wa amik fizik.

milimilo: btul2.. hujan cume nyanyikan smula dlm bhsa campo. pnynyi asal org jpun

milimilo berkata...

haha..rancangan blues clues pun bosan weh..bek ko tgok backyard science dkt tviq..lg best.. :)

oranglidi berkata...

wa miskin. xde astro..

zzarina_hasim berkata...

tensen ea?
aku bace pon tensen..siap ade rumus fizik tuh..
tensen2..!!