Rabu, 13 Mei 2009

PULIH 100%

HAHAHAHA

dah2.. dah ok balik.. tenkiu wat semua.. terutama cik anis! hahah... lain kali wa ubah template.. tuk cik milimilo juga time kasih untuk sokongan moral! haha..

14 ulasan:

milimilo berkata...

sokongan moral ke?haha..gelabah ayam kau bile template rosak..baru ko tau penangannye bile da start usik coding tuh..kan aku da ckp,bnde2 alah ni sng je nk fix blk..so,xde hal la kalo ko nk musnahkan lg skali template ko nih..lalala

oranglidi berkata...

lempang berterabur jugak gigi budak ni..

haha.. wa men bedal je. tengok2 jadi.

zuhdi berkata...

jaga-jaga..
bro orang lidi ni garang rupanya..
saya yang pernah ade kes jenayah pun tak ganas macam tu..
hak3..

oranglidi berkata...

cis. jangan mempersoalkan kegarangan wa! jenayah tu wa petik dijari saja.

kasih berkata...

comel org lidi di atas tu...
hehehe...

Anis Mohd berkata...

ha2x..
comel la gmbr atas tuh.

.kakijalan. berkata...

aku tengok orang lidi ni manje la.
betul tak?

oranglidi berkata...

haha.. time kasih cik kasih!

haha.. cik anis, wa ambik org punya gmbar la

nak kena baling bom si kaki jln ni.

I n n z berkata...

org lidi manje ?
hoHo
gelak guling mcm tenggiling
hehe
;)

ruffey berkata...

waah. comel laa template baru org lidi kaer ijau tu.

sgt terserlah kejantanan nya.

hahah

zatiesiska abdul rahman berkata...

pulih ke camni hahaha wa ingt masih under maintenance :P

oranglidi berkata...

nak kena lempang semua budak ni

milimilo berkata...

eleh..lempang konon..kalo ko jumpe aku,ketaq lutut kot..aku pnah gaduh dgn budak ngaku konon gangster dlm ym..dok mencarut cm celake..tp bile jumpe aku nak gadoh face 2 face, diam xbrani ckp..aku yg lg byk ckp..haha..aku rase kau cm die r..

oranglidi berkata...

lalaalala.. siap lu..