Selasa, 26 Mei 2009

LUKISAN BUAT LU? jangan buat tak endah..



haha.. tiba2 wa sedar wa ada bakat lukis.. haha.. jadi ini entri wa malas tulis panjang.. wa lukis ni dalam masa 1jam.. jadi tergesa2.. haha.. dahla atas sehelai a4.. terimalah..

terbaru! ok! buat sharamli! haha .. boleh pulak wa terlupa pada follower tegar wa.. jadi ke? haha..


1. atas: wa ingat mau lukis pendekar mapel dalam Juara2 Kembar.. xjadi langsung!


2. atas: untuk lu semua.. lu jangan bising sebab gambar di baju beliau..


3. awas.. wa dengar dah sampai malaysia.. (apahal macam beruang koala?)


4. Untuk kuda-kuda yang selalu serabut di blog wa.. kuda kertas dan kuda liar.. sori hudus haha!


5. wa penah menang ptandingan lukis dalam kelas sebab lukis seniman ni.. (macam P.Ramlee x? hahah!! tak jadi langsung)


6. Buat cik innz yang jual cupcake..dan semua yang bernama wawa (ramai tu).. sori, wa memang fail bab lukis pompuan nih.. haha!


7. untuk cik azie, ezaty dan cik anis.. haha.. 3 sekaligus.. wa xtau muka lu smua macamana.. jadi wa maen anggar je.. abaikan kawan sebelah dia


8. kalau gambar2 lu belum ada tunggu lah dulu.. lenkali wa lukis..ke mau lempangan sakti?


9. hoi! monkey, roshaizul, dan zuhdi.. ada muka macam lu?


10. ruffey, ayie n fareast, wa pun ada bakat terpendam macam lu semua!.. artistri x?


11. khas buat terrarosa.. wa fail lukis wanita.. tapi mcam ada iras2 lu.. lu nampak x keta (myvi) depan lu tu? bile mau kasi wa naik?

12. erk! milimilo dan zatie, wa rasa ni sesuai untuk lu..(jangan marah..)

13.Kaki jalan, BuBoyz dan dude oi!

psst: wa ulang.. laenkali wa lukis untuk yang belum ada dalam nih.. lu jangan terasa hati pulak.. tolong komen sebagai panduan wa masa akan datang.. cis.. ni rasa mau jadi pelukis nih.. (haha.. antar kreko pun kena reject!)

mungkin wa xupdate 1-2@ 3 ari ni.. lu jangan bising..

48 ulasan:

anis berkata...

kenapa pakai baju kurung n cam pakai baju sekolah ?????

dah la lukis tdg x lawoo ..
heh ..
wawa nih ..
tp , agak comel la lukisan2 tuh.

anis berkata...

n satu lagi ..
lukisan muka uncle luffy patut nya ..
wat muka nerd!
lukisan tu terlalu kacak la.
ha3x

Kuda Liar~ berkata...

ehem,,,

berdesing2 telinga ak..

lukis kude mende gitu..

x masyuk lgsung...

hak3...

+_+

najwa hazirah halmi berkata...

eheheh...
coz me najwa, then termasok dlm wawa la kn??
ahahaha..
wlupon xcomey..
tp xper..
comey la tuh!
drpd wa lukes..
tros jd kambeng!
walalala~

sharamli berkata...

kecik ati wei..kecik....

terrarosa berkata...

iras atau tak, wa tak kisah janji muka slim
wahahaaa...

eh P lamlee tu cam dalam citer Dia Ibuku lah
jadi wei jadi....

:: Bu Boyz :: berkata...

wwahhhh! wa terharu woooo sama lu... lukis gambar waaa... TQ TQ... wa amik tepek sebagai penghargaan... rasa sayang pulak sama lo...hahaha lu RAWWKKK!!!!!

cik wawaa berkata...

nak amik yg mana satu ni ,wa..? yg lempang tu ke?
kikikii

.kakijalan. berkata...

aku nak bersikap jujur ni.
weh kau lukis muka pompuan macam lelaki lah! haha.
aku punya muka sampai dua kalu lukis.
tapi dua2 pakai spec.
aku punya mata power lagi. tak pakai okay.
btw thnx bro. kami sume hargai kau.

SwEeTFoResT berkata...

huhuhu...bley wat komik nih.. ^_^

zamzarina berkata...

nk gmba jugak!!!!
hahaha

I n n z berkata...

beso nyer kapkek tuh
haha !
toche2
:)

zatiesiska abdul rahman berkata...

milimilo dan zatie..
weh lu nih...apsal gomuk semacam...x comel la hahahha...tp xpela...kang lu xmo lukis lak an..thanx anyway :)

mamma mia! berkata...

woi mane gmbr wa?? lu x lukis gambar wa dlm masa trdekat ni wa kasi potong lu punye.... err. tuttttt.. hahahaha ada bran?? lukis skrg!! skrg!! haha...

roshaizul berkata...

aku takde kah?

helena's berkata...

kaler sekali la lidi..hehe

nyway salam kenal..

Monkey D Luffy berkata...

erk... aku nak watak bu boyz n dude

kakaak

Aie berkata...

alah, lu tekap kan?

hahahahaha

♥ d'iNn0cEnt sAkurA ♥ berkata...

weh,t lukis mke ktew lak!
ktew reti lukis gk tp da lma xasah bkat terendam nih,hahahahhahah

oranglidi berkata...

malam kang wa jawap.. sori semua!.. wa tgh sibuk

kuda kertas berkata...

hape r..x kacak lgsung kuda tu aku tgk..da mcm kne mutasi da..lukis r molek2 sket..hahaha..

dude berkata...

bro,
aku hargai keringat ketiak ko lukis watak aku..

tapi aku rasa macam watak yang ko berikan tu tersangat encem tak setara dengan aku yang tak seberapa ini..

ko bagi jelah kat luffy watak aku tuh...
wahahaha...

neway thanks ah!!!

ruffey berkata...

waah! terharunya T.T
1st time ada org dedicate lukisan dia utk aku. heheh
jaguh lukiss gak rupenye.
bagus.
aku paling ska lukisan flu babi tu. heheh. sgt babi.
aku tak nak kalah.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1700887474#/profile.php?id=620010052&ref=profile
ko kena cek lukisan terbaru aku ttg ujian aku. heheh

one_are berkata...

waaa~
aku ambek lukisan lempang tu jak la..
waaa~ (continue crying)

Nak Gamba Sendiri~ berkata...

weh,,,

nak request gamba ak satu boleh???

kalo x,ak g taw kat al*!!

huhuhu...

+_+

A+z+i+E = AziE berkata...

hehehe... kawaii ne org lidi san...... pkai bju skola lg... yg kwn sbelah tu cm ko jek ak nengok... hoho.. arigatou!!!

milimilo berkata...

ah..mmg nak kne sepak lelaju nih..apehal muke tu cam nak carik gadoh je..tu bukan aku..aku suke senyum..haish..

milimilo berkata...

baik ko repair balik..n tmbh colour..bru aku amek..haha..demand2

milimilo berkata...

knape gmba yg last ensem sgt??xsesuai dgn 3-3 watak..hish ko nih..mrh betul..

Tanpa Nama berkata...

ader bakat lukis upenyer...=)
rase2 gmba tu da b0ley tahan...
tp xderla nak letak bunga kat tudung mcm tu...=)
baik s0mething yg bharga...
-ezzaty saadah-

John Iverson berkata...

Serius lawa dan best HAHA... panas diaorng yg kena lukis ngn lu

oranglidi berkata...

wa dah mula naik seram.. apahal sampai 28 komen nih? sabar2.. wa balas satu2...

anis: aduhai.. macam baju skolah ke? barulah nampak muda remaja kan? haha..

muka luffy nerd kah?

kuda liar: ala.. kira okeh la tu.. lu nak macamna lagi.. kali pertama wa lukis kuda tuh.

najwa: hahah.. camana lu boleh lukis jadi kambing? lu guna software ape? haha

sharamli: ok.. wa dah settle! haha

terra: haha.. slim kan? cis, ade ke cite pRamlee tajuk dia ibuku? lu jangan main2~

buBoyz: bagus2.. ahahaa.. tepek biar kasi cantik2.. cis..

cik wawaa: hahah.. lempang tu sesuai untuk lu..

kakijalan: wa dah jawab kat blog lu.. lu jgn bising lagi.. ahahah! macam laki ke? wa memang kurang arif lukis wanita..

sweetforest: komik? antar gempak pun kena buang dalam tong sampah.. by the way slamat datang blog wa yang kucarkacir

zamzarina: lu jadi pollower setia, wa letak gambar lu besar2.. ok?

innz: alahai.. ok lah tu.. wa ingat mau wat besar nyamuk.. tapi takut kecik sangat..

zatie: gemuk ke? haha.. sori2..

mamma mia: lu mau potong kuku wa? silakan.. haha.. tunggu a wei.. wa sibuk weii

roshaizul: wa dah betulkan.. dah ada nama lu.. jngan rase ati lak..

helena: kalo wa kaler kang jadi ntah ape2.. haha.. wa masuk ptandingan kaler zaman skolah rendah xpenah menang.. slamat kenalan.. explore a blog wa ni dulu..

monkey: amboi. da bagi ayam nak daging pulak.. cis!

aie: wa taula wa x berbakat mcm lu.. wa tekap muka lu kang. haha

sakura: senang je lukis bunga sakura.. hahah.. wa pun xreti lukis.. haha

kuda kertas: dahtu lu memang mutan.. asal pun dari kertas.. hahah!

dude: wa tau lu tengah sedih campur2 gembira.. dah kasi tu ambik jela.. cis.. lebih2 lak! hahah
samasama..

ruffey: ahahaha.. bukan koala ke tuh? hahah.. wa xde akaun fesbook la.. jadi xdapek la bukak.. tapi wa nmpok la gmbar tu skit.. lu memang seni oi!

one are: huk ella! nangis2 pulak.. lempang tu kire ok la.. haha..ada masa wa lukis!

nak gamba sndiri? siat kulit kang.. ali mane lak ni?

azie: aaaahaa.. merci beaucoup wa ucapkan.. cis.. tercakap perancis pulak.. baju skolah ke? lu kan cikgu..

milo: ai.. lame menyepi? hahaha.. kaler? lu tolong a kaler weh.. wa kaler kang jadi coki2 lak..cis.. yang last x sesuai ke? ahaha..

ezzaty : time kasih sudi trime gmbar tu. aahaha.. bunga tu kire macam kerongsong? haha.. berharga? xkan wa mau letak harga tudung?

john: wa dah lawat blog lu.. ternyata lu lagi hebat.. depa memang panas.. cis.. slamat datang wat lu.. haha.. wa sibuk bbrapa ari ni.. lu chek2 a blog wa ni..


ade ke wa lupa jawap? haha.. kalau ada lenkali wa jawap..

joegrimjow berkata...

gambar ku xde?
huhuk

.kakijalan. berkata...

weh apehal milomilo jeles ni. dah betul la gambar ketiga tu!heh

I n n z berkata...

huhu,,
repy comment terpanjang pernah aku saksikan di blog ko
haha !

lea berkata...

nice!
nak jugak!
hehe

SuFy berkata...

hehe..baru follow..sufy nak cri org yg nak wat gmbo sufy gaks..hahaha...

oranglidi berkata...

hoi2!!

joejambul : hahah.. gambar lu? hmm.. lempang kang.. ambiklah mana2.. kalo ade mase wa lukis lagi..

kakijalan: dia memang begitu.. hhahha..

innz: tulah.. sakit kepala mau jawab satu persatu... tibe2 wa lukis gambar baru ramai sibuk2 kasi lempang.. cis..

lea: nak ke? cis.. ade mase wa lukis.. cis!!

suFy: trimas pollow.. wa lukis gambar lu, lu bayar 20 ringgit boleh?

miss GAZA berkata...

wa mmg takut ngan lempang lu...
:p

oranglidi berkata...

haahah.. lempang wa ni kalo boleh mau menampor si yahudi.. sokong?

one_are berkata...

sokong!!

• rOozu • berkata...

nak gak sebahagian hasil oranglidi boleh?

nak wat award..hehehe.
scanner? ade je..

huhuuu..

cik erin berkata...

waa.. offer kena lempang la.
lempeng ada tak?
sedap woo kalau ada. :D

oranglidi berkata...

one are.. bagus2

roozu: ahahah.. sebahagian hasil oranglidi? amende lu cakap ni? ciss! hhaha.. ambik je..

cik erin: aahaha.. lempeng belum masak harini.. cis.. lempeng kelapa sedapp..

mikochan berkata...

O..O lukisan lidi ke tu..?

oranglidi berkata...

mikochan: ahahaa.. betul2.. wa lukis conteng2 je.. jangan conteng arang dimuka sudah.. slamat datang blog wa!

dude berkata...

hahhaha...mili.
jangan jeles lah wehh..

hanya orang lidi bisa memahami ketampanan kami bertiga...;p

wahhhhhhhhhhhh

oranglidi berkata...

dude: cis.. ahah.. betul tu..